Supper gegaan

Goed goed

Supper service

Supper service erg vriendelijk en snel geholpen via de watsapp op de site

Levering op tijd en keurige communicatie

Het Product werd zelfs eerder bezorgd dan aangegeven op de website. Verzendgegevens komen allemaal netjes door via de mail waardoor je alles kan volgen. Het was goed en stevig verpakt en zelfs een persoonlijke boodschap. Meer kan en mag je van een webwinkel echt niet verwachten! Goed bezig 5/5 sterren!

Snelle en correcte levering

Bestelde goederen snel en mooi verpakt ontvangen. En precies wat ik nodig had, paste perfect

Snelle bezorging van top product

Zending was goed ingepakt en was redelijk makkelijk te installeren!

Goede communicatie en begeleiding !!!

Jullie zijn altijd snel om te antwoorden, en geven om jullie klanten .

Kan niet meer zeggen als top. Bestelling werd snel geleverd. Staan genoeg goede producten met mooie prijzen op de site. Ga hier zeker meer bestellen. Het handgeschreven bedank kaartje word ook zeer gewaardeerd. Altijd fijn zo’n persoonlijke touch. Blijf zo doorgaan.

Past perfect

Past perfect en de turbo is mooi aanwezig. Voor de niet ervaren is een kleine handleiding wel prettig echter zat deze er niet in. +- 1,5 uur mee bezig geweest.

Snelle service , goede en snelle communicatie ze doen moeite om je te helpen en dingen uit te leggen. Zeer goede ervaring. Zal hier vaker bestellen.

Snelle levering goed product

Snelle levering, duidelijke uitleg

Goede levering en perfect product.

Snel geleverd en goede service.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle en vlotte levering. Filter was ook supergoed verpakt,komt samen met een handgeschreven bedank briefje. Raad iedereen aan om hier je onderdelen te bestellen.

Snelle levering,goede prijs .

Intake met N&N

Hele goeie materiaal snel verzending

Het was perfect

Ik had een sportieve luchtfilter gekocht voor mijn Audi en wat een geluid maakt hij nu echt super, door 24tuned jullie maken mijn stoomauto alleen maar beter en beter bedankt ervoor.

Pakket was snel geleverd en goed verpakt

Luchtfilter besteld, deze was snel geleverd, goed verpakt en juist geprijsd. Daarnaast kreeg ik nog een leuk bedank briefje erbij en een geurtje voor in de auto.

Rapidité, gentillesse, super service, qualité

Agréablement surpris de part la rapidité, J'ai adoré la petite attention avec le petit mot et le désodorisant offret, Produit de qualité je recommande !

Top service, snelle levering

Voor het eerst wat gekocht bij 24Tuned. En ik ben er super blij mee. Service, levering , product. Alles was top. Als ik een vraag had kreeg ik gelijk een antwoord via de mail of via instagram. Echt een top bedrijf.

Levering was snel, product heel aangekomen.

Zeer netjes alles!

Netjes verpakt in doos met zachte folie , met schroeven en veer. Leuke attentie erbij, luchtverfrisser voor aan de spiegel, sticker erbij, gebruiksaanwijzing. Snelle verzending. En vantevoren via de mail contact gehad met diverse vragen. Klasse! Kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan jullie nemen! Ga zo door!!!

Oplichters

Ik heb de ramair filter gekocht en ik kwam gewoon 3 klemmen te kort heb zelf nog 6,80 moeten betalen bij heuts er hoorden er 6 bij te zitten ik hadt er maar 4

Snelle en goeie levering

Luchtfilter snel geleverd en goeie pasvorm

Super service

Ik heb via 24 Tuned een Ramair Proram – Performance Air Intake Kit besteld. Dit is allemaal super verlopen! 2 dagen later thuis ontvangen met een duidelijke handleiding erbij. Bestellen bij 24 tuned kan ik zeker aanraden!

Tromputte 9

6269 BC Margraten