Goed goed
Superbedankt voor je toffe beoordeling Robin 😄 Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Pipercross sportluchtfilter en een hele fijne week gewenst 💙
Supper service erg vriendelijk en snel geholpen via de watsapp op de site
Superbedankt voor je toffe beoordeling Robert 😄 Je bent geweldig. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je top upgrades en een hele fijne dag gewenst 💙
Het Product werd zelfs eerder bezorgd dan aangegeven op de website. Verzendgegevens komen allemaal netjes door via de mail waardoor je alles kan volgen. Het was goed en stevig verpakt en zelfs een persoonlijke boodschap. Meer kan en mag je van een webwinkel echt niet verwachten! Goed bezig 5/5 sterren!
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Frank 😄 Je bent een topper. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de Forge Motorsport Performance air intake en een hele fijne dag gewenst 💙
Bestelde goederen snel en mooi verpakt ontvangen. En precies wat ik nodig had, paste perfect
Superbedankt voor je toffe beoordeling Rob 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en het Pipercross sportluchtfilter goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst 💙
Zending was goed ingepakt en was redelijk makkelijk te installeren!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Erik 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance air intake goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst 💙
Jullie zijn altijd snel om te antwoorden, en geven om jullie klanten .
Superbedankt voor je toffe beoordeling Thibo 😄 Je bent een topper! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de CTS Turbo air intake en een hele fijne dag gewenst 💙
Kan niet meer zeggen als top. Bestelling werd snel geleverd. Staan genoeg goede producten met mooie prijzen op de site. Ga hier zeker meer bestellen. Het handgeschreven bedank kaartje word ook zeer gewaardeerd. Altijd fijn zo’n persoonlijke touch. Blijf zo doorgaan.
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Japser 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid. Geniet van de RacingLine upgrade en een hele fijne dag gewenst 💙
Past perfect en de turbo is mooi aanwezig. Voor de niet ervaren is een kleine handleiding wel prettig echter zat deze er niet in. +- 1,5 uur mee bezig geweest.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Marinus 😄 Wat fijn dat de CTS Turbo air intake goed bevalt. Je feedback omtrent de handleiding nemen we mee. Geniet van de intake en een hele fijne dag gewenst 💙
Snelle service , goede en snelle communicatie ze doen moeite om je te helpen en dingen uit te leggen. Zeer goede ervaring. Zal hier vaker bestellen.
Wauw Shelly, superbedankt voor je toffe beoordeling 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de MST Performance Intake upgrade en een hele fijne dag gewenst ❤️
Superbedankt voor je toffe beoordeling Ben 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en het Pipercross sportluchtfilter goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst 💙
Snelle levering, duidelijke uitleg
Superbedankt voor je toffe beoordeling Rob 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de Ramair Intake upgrade en een hele fijne dag gewenst 💙
Snel geleverd en goede service.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Tom 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en de Ramair PRORAM Air intake goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst💙
Snelle en vlotte levering. Filter was ook supergoed verpakt,komt samen met een handgeschreven bedank briefje. Raad iedereen aan om hier je onderdelen te bestellen.
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Alex 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van het Pipercross sportluchtfilter en een mooie dag gewenst 💙
Snelle levering,goede prijs .
Superbedankt voor je toffe beoordeling Kevin 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de Ramair upgrade en een heel mooi weekend gewenst 💙
Hele goeie materiaal snel verzending
Superbedankt voor je toffe beoordeling 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de Forge Motorsport Inlet Hose en een heel mooi weekend gewenst 💙
Ik had een sportieve luchtfilter gekocht voor mijn Audi en wat een geluid maakt hij nu echt super, door 24tuned jullie maken mijn stoomauto alleen maar beter en beter bedankt ervoor.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Luca 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en die Audi van je verbeterde prestaties heeft. Geniet van de Ramair PRORAM sportluchtfilter en een heel mooi weekend gewenst 💙
Luchtfilter besteld, deze was snel geleverd, goed verpakt en juist geprijsd. Daarnaast kreeg ik nog een leuk bedank briefje erbij en een geurtje voor in de auto.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Brandon 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van Ramair sportluchtfilter en een mooie dag gewenst 💙
Agréablement surpris de part la rapidité, J'ai adoré la petite attention avec le petit mot et le désodorisant offret, Produit de qualité je recommande !
Thank you very much for your review Donovan 💙 We are so happy that you are happy! Enjoy your RacingLine upgrades and have a great day 😄
Top service, snelle levering
Superbedankt voor je toffe beoordeling Sjors 😄 Jij bent top! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Forge Motorsport Air intake en een mooie dag gewenst 💙
Voor het eerst wat gekocht bij 24Tuned. En ik ben er super blij mee. Service, levering , product. Alles was top. Als ik een vraag had kreeg ik gelijk een antwoord via de mail of via instagram. Echt een top bedrijf.
Jij bent top Abdulkadir! Superbedankt voor je toffe beoordeling 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair Performance Air intake en een mooie dag gewenst. 💙
Levering was snel, product heel aangekomen.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jordy 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair Sportluchtfilter en een mooie dag gewenst 💙
Netjes verpakt in doos met zachte folie , met schroeven en veer. Leuke attentie erbij, luchtverfrisser voor aan de spiegel, sticker erbij, gebruiksaanwijzing. Snelle verzending. En vantevoren via de mail contact gehad met diverse vragen. Klasse! Kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan jullie nemen! Ga zo door!!!
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Leon 😄💙 Wat zijn we blij dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe GFB Blow Off Valve en een hele mooie dag gewenst.
Ik heb de ramair filter gekocht en ik kwam gewoon 3 klemmen te kort heb zelf nog 6,80 moeten betalen bij heuts er hoorden er 6 bij te zitten ik hadt er maar 4
Oeiii, dat is natuurlijk niet de bedoeling Ashwin. Wat vervelend dat je 2 slangklemmen miste bij je bestelling. Ik zie dat je hierover geen contact met ons hebt gehad. Neem bij problemen en vragen vooral even contact op met onze klantenservice, via de chat, e-mail of social media, zodat we je vliegensvlug verder kunnen helpen 😄 Heel veel plezier gewenst met je intake upgrade en een hele fijne dag gewenst 💙
Luchtfilter snel geleverd en goeie pasvorm
Superbedankt voor je toffe beoordeling Mark 😄 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair PRORAM Air intake en een mooie dag gewenst. 💙
Ik heb via 24 Tuned een Ramair Proram – Performance Air Intake Kit besteld. Dit is allemaal super verlopen! 2 dagen later thuis ontvangen met een duidelijke handleiding erbij. Bestellen bij 24 tuned kan ik zeker aanraden!
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Brecht 😄💙 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair PRORAM Air intake en een mooie dag gewenst.