Top service, overzichtelijk website

Meerdere malen contact gehad via de chat op de website, personeel staat altijd voor je klaar en helpt je bij alle vragen. Alleen 1 van de onderdelen die ik heb aangeschaft heeft geen geweldige pasvorm (CTS Turbo - Turbo Muffler Delete Artikelnummer: CTS-HW-0199) Van deze heb ik de gaten uit moeten boren om alle boutjes passend te krijgen op de Polo. Maar dit is natuurlijk niet iets waar 24Tuned wat aan kan doen. Maar wellicht wel iets wat handig is om te weten als ze dit product adviseren.

Goede en vriendelijke service

Onderdelen zijn van goede kwaliteit en de service is goed als je een vraag stelt krijg je de zelfde dag nog een reactie waar je wat aan hebt

Snelle en betrouwbare levering

Heb een r600 intake besteld en binnen een paar dagen in huis. Ze gebruiken een bezorgservice die alleen savonds bezorgd.

Top service, snel geleverd en persoonlijke kaartje is ook leuke toevoegen. Snelle reacties op vragen! Ga zeker hier meer bestellen!

Goede prijs en klantenservice

Super snelle verzending, niks fout gegaan!

Makkelijk en vlot

Mst open air intake besteld voor mijn 440i, alles was heel gemakkelijk niks was onduidelijk. Het paste ook perfect op mijn f36 440i.

Vlot verlopen

Zeer vlot verlopen, snelle verzending en levering. Zal zeker in de toekomst nog bestellen.

Snelle levering en goede klantenservice

Geen aanmerkingen op de levering bij de eerste levering bleek dat ik een onderdeel miste, even klantenservice gebeld en binnen 2 min antwoord dat er een nalevering zou komen. Nog steeds waren alle spullen binnen voor de afleverdatum die op de site vermeld was. Top service

Top zaak

De website was gebruiksvriendelijk en het bestelproces verliep soepel. De levering was snel en mijn producten kwamen in perfecte staat aan. Het personeel was ook erg behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en snelle service!"

Super vriendelijk

Helpen meteen waar nodig en antwoorden zo snel mogelijk op mails

Geweldig assortiment met kwaliteits spullen

24Tuned is precies de shop waar je naar op zoek bent voor upgrades aan je auto op het gebied van performance. Een shop met een compleet assortiment en allemaal gerenomeerde merken. De service is buitengewoon snel en persoonlijk. Laat je verrassen want klantvriendelijkheid bestaat echt nog steeds.

Tijd alles netjes op tijd

Al tijd mooi in gepakt doe zo verder mvg dave

Top ervaring ben blij met al mijn bestelingen

Mijn ervaring met dit site was tot nu toe echt top. Heb milltek uitlaat besteld en een downpipe op tijd geleverd ben er blij mee.

Super bedrijf, snelle levering

Erg tevreden met de snelle levering van mijn car parts

Top service en snelle levering

Super en snel

Goeie producten voor een goeie prijs en een hele snelle levering

Dat is snel!!!

Wat een snelle levering! Vloog zo de auto in! En wat gaat ie haaaard!!!

Snellere levering dan verwacht met persoonlijke touch.

Mijn product werd twee dagen eerder geleverd dan de verwachting en er zat een handgeschreven briefje bij. Ik waardeer het zeer en bestel zeker nogmaals bij 24TUNED.

Mooie Ramair kit & super snelle verzending.

De Ramair kit zat goed en veilig verpakt, geen beschadigingen of ontbrekende stukken. Met het instructieboekje die erbij geleverd, was deze kit heel makkelijk te installeren. Het geluid van de auto is er ook beter op geworden.

Smorgens besteld savonds in huis.

De bobines zorgen voor merkbaar soepelere acceleratie

Een zeer fijne ervaring. Na montage, merkte ik gelijk hoe de auto anders draaide en versnelde. Zeer blij mee.

Makkelijk zoeken voor onderdelen word snel verzonden

Wenen en afwachten.

De bestelling was zeer snel en juist. Ook beschrijving was juist. Grt .

Beste klanten service die er is, goed producten

Ik kon zelf geen parts vinden voor m'n auto, toen kwam dit beseijf voor bij heb toen contact opgenomen en ze hielpen gelijk voor zo ver het kon. Blijkbaar toch toch eel tune parts voor mijn auto dankzij dit top bedrijf. Het is 1000% een aanrader en zekr hoede kwaliteit

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! DΓ© snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com