Everything went as well. Fast organized.
Thank you very much for your review Daniel Robert π We are glad that you are happy π Enjoy your Ramair Air Intake and have a great week.
Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Keurig ingepakt met een kleine presentje en 'persoonlijke' kaart. Wordt gewardeerd, zie je tegenwoordig niet meer zo veel! Top! Kom zeker terug voor een nieuwe bestelling.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Anil π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is π Geniet van je Pipercross sportluchtfilter en graag tot ziens.
Product zoals beschreven, snelle levertijd en zeer klantvriendelijk bedrijf. Voor mij een dikke 10 !
Wauw, super bedankt voor je toffe beoordeling Owen π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is π Geniet van je mooie Ramair upgrade en graag tot ziens.
De levering van het product was snel en netjes echter het artikel zelf, intake slang, is te kort om netjes te kunnen monteren. Het gedeelte aan de kant van het luchtfilterhuis is te kort en kan niet goed worden vast gezet! Het scheelt zeker een centimeter.
Oei Ronald, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust bij problemen contact op met onze klantenservice. We kijken graag met je mee waarom het onderdeel niet op jouw auto past en hoe het opgelost kan worden. ππ
Top allemaal goed geregeld en snel bezorgd.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Boy π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is π Geniet van je Ramair Performance Oversized air intake en RacingLine upgrade. Graag tot ziens.
24Tuned it s the best ever!β€οΈβ€οΈ
Wauw Lucian, je bent geweldig ππ Super bedankt voor je toffe beoordeling. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Bull-X EGO downpipe en graag tot ziens.
Snel en duidt antwoord op mijn vragen. Spullen zien er mooi uit.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Richard. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrade en graag tot ziens ππ
Goede kwaliteit product, netjes verpakt. Snel geleverd en makkelijk geΓ―nstalleerd!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Zekaria ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je GFB Upgrade en graag tot ziens.
Goeie service, en super snelle levering. Zoeken van de juisten producten die bij jouw auto passen is zeer makkelijk echt top dus!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Pim. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair en GFB upgrades. Graag tot ziens ππ
Perfect. Alle vragen worden snel en netjes beantwoord. Alles wordt netjes uitgezocht. Beste service die ik in tijden heb gehad!!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Eduardo! Je bent geweldig. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je mooie upgrades en graag tot ziens ππ
Ik had wat onderdelen besteld die er sneller waren dan verwacht (ivm Pasen) Ik kwam erachter bij uitpakken dat 1 van de onderdelen naar mijn inziens beschadigd was, Hiervan melding gemaakt en blijkbaar horen deze kenmerken bij dat product toch was omruilen voor een alternatief helemaal geen probleem. Nu wacht ik dus met smart op de vervanger zodat de onderdelen op de auto kunnen. Volgende onderdelen worden gewoon weer hier besteld!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Jordan ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie upgrades en graag tot ziens.
Veel producten van uitstekende kwaliteit en snelle levering.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Ewald ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je HF-series, CTS Turbo en Forge Motorsport upgrades. Graag tot ziens.
Brede keuze aan onderdelen, gemakkelijk te checken of de onderdelen ook daadwerkelijk voor jouw auto zijn. Mijn bestelling was er de volgende dag al en daarin zat een handgeschreven kaart, leuke persoonlijke touch!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Sjoerd! Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Heel veel plezier met je APR en RacingLine upgrades en graag tot ziens ππ
Goed geholpen top bedrijven
Super bedankt voor je toffe beoordeling Bas ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Forge Motorsport upgrade en graag tot ziens.
Producten goed en zorgvuldig verpakt Update van de levering en een persoonlijk bedankje waar maak je dat nog mee ?
Super bedankt voor je toffe beoordeling Ron! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je upgrades en graag tot ziens ππ
Duidelijke omschrijving en alles past perfect. Kortom zeer te vreden
Super bedankt voor je toffe beoordeling Gilbert ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en alles goed past. Geniet van je Ramair en Forge Motorsport upgrades en graag tot ziens.
Door een onbekwame garagist ontdekte ik dat mijn RamAir airfilter geplooid was. Het was al donderdagavond en ik wou niet verder rijden zonder een nieuwe filter. Ik begon te zoeken online en kwam bij 24tunee uit. Om half 10 s avonds bestelde ik de filter (keuze uit verschillende kleuren!) en zaterdagochtend werd deze al geleverd voor een goede prijs! Inclusief een persoonlijk kaartje! Ik miste wel een beetje een ramair Stikker ;)
Super bedankt voor je toffe beoordeling Gilles ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair sportluchtfilter en graag tot ziens.
Goede producten, snelle levering en dan ook nog is dat kaartje. Gewoon een erg fijn bedrijf waar ik het liefste al mijn onderdelen haal.
Wauw, super bedankt voor je toffe beoordeling Morris ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je al je mooie upgrades en tot de volgende keer.
Alles is gegaan zoals gepland
Super bedankt voor je toffe beoordeling Irfan! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Pipercross sportluchtfilter en graag tot ziens ππ
Tuned 24 for life β¦.wat een service gewoon .TOP
Wauw Ronny, super bedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je MST Performance air intake en graag tot ziens.
Snel en netjes geleverd.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Eli! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Eventuri Carbon Fiber air intake en graag tot ziens π
Een aantal vragen over het bestelde product gesteld, vragen werden super snel beantwoordt en kreeg de juiste adviezen. Deze service is bijna een zeldzaamheid tegenwoordig. Een dikke 10 dus! Zal hier zeker weer bestellen.
Wauw, super bedankt voor je toffe beoordeling Maarten! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrade en graag tot ziens ππ
Pipercross sport inleg filter besteld. Snel geleverd en daags nadien al geΓ―nstalleerd. Auto is nu voller en dieper qua geluid, maar zeker niet luid. In lage toeren is het turbogat iets kleiner geworden. Zeker aan te bevelen.
Super bedankt voor je toffe beoordeling NIels ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Pipercross sportluchtfilter goed bevalt. Geniet ervan en graag tot ziens.
Hele fijne shop en veel op voorraad voor je auto. En snelle levering!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Dimitri. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je upgrades en graag tot ziens ππ
Snelle levering plus goeie kwaliteit
Super bedankt voor je toffe beoordeling Oury! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine, HF-series, APR en Forge Motorsport upgrades. Graag tot ziens ππ