Perfect / Fast

Everything went as well. Fast organized.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Keurig ingepakt met een kleine presentje en 'persoonlijke' kaart. Wordt gewardeerd, zie je tegenwoordig niet meer zo veel! Top! Kom zeker terug voor een nieuwe bestelling.

Product zoals beschreven en zeer klantvriendelijk

Product zoals beschreven, snelle levertijd en zeer klantvriendelijk bedrijf. Voor mij een dikke 10 !

Prima levering artikel minder!

De levering van het product was snel en netjes echter het artikel zelf, intake slang, is te kort om netjes te kunnen monteren. Het gedeelte aan de kant van het luchtfilterhuis is te kort en kan niet goed worden vast gezet! Het scheelt zeker een centimeter.

Top allemaal goed geregeld en snel bezorgd.

24Tuned it s the best ever!❀️❀️

Goede communicatie

Snel en duidt antwoord op mijn vragen. Spullen zien er mooi uit.

Vriendelijke en professionele service

Goede kwaliteit product, netjes verpakt. Snel geleverd en makkelijk geΓ―nstalleerd!

Goeie service, en super snelle levering. Zoeken van de juisten producten die bij jouw auto passen is zeer makkelijk echt top dus!

Perfect. Alle vragen worden snel en netjes beantwoord. Alles wordt netjes uitgezocht. Beste service die ik in tijden heb gehad!!

Behulpzaam

Ik had wat onderdelen besteld die er sneller waren dan verwacht (ivm Pasen) Ik kwam erachter bij uitpakken dat 1 van de onderdelen naar mijn inziens beschadigd was, Hiervan melding gemaakt en blijkbaar horen deze kenmerken bij dat product toch was omruilen voor een alternatief helemaal geen probleem. Nu wacht ik dus met smart op de vervanger zodat de onderdelen op de auto kunnen. Volgende onderdelen worden gewoon weer hier besteld!

Top bedrijf

Veel producten van uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Breed assortiment, snelle levering en leuke persoonlijke touch

Brede keuze aan onderdelen, gemakkelijk te checken of de onderdelen ook daadwerkelijk voor jouw auto zijn. Mijn bestelling was er de volgende dag al en daarin zat een handgeschreven kaart, leuke persoonlijke touch!

Toppy

Goed geholpen top bedrijven

Producten goed en zorgvuldig verpakt Update van de levering en een persoonlijk bedankje waar maak je dat nog mee ?

Duidelijke omschrijving en alles past perfect. Kortom zeer te vreden

Snelle zaterdag levering!

Door een onbekwame garagist ontdekte ik dat mijn RamAir airfilter geplooid was. Het was al donderdagavond en ik wou niet verder rijden zonder een nieuwe filter. Ik begon te zoeken online en kwam bij 24tunee uit. Om half 10 s avonds bestelde ik de filter (keuze uit verschillende kleuren!) en zaterdagochtend werd deze al geleverd voor een goede prijs! Inclusief een persoonlijk kaartje! Ik miste wel een beetje een ramair Stikker ;)

Altijd een genot om hier te kopen

Goede producten, snelle levering en dan ook nog is dat kaartje. Gewoon een erg fijn bedrijf waar ik het liefste al mijn onderdelen haal.

Alles is gegaan zoals gepland

Supersnelle levering

Tuned 24 for life ….wat een service gewoon .TOP

Snel en netjes geleverd.

Hele goede service en product kennis

Een aantal vragen over het bestelde product gesteld, vragen werden super snel beantwoordt en kreeg de juiste adviezen. Deze service is bijna een zeldzaamheid tegenwoordig. Een dikke 10 dus! Zal hier zeker weer bestellen.

Snelle service met correct gespecificeerde onderdelen,

Pipercross sport inleg filter besteld. Snel geleverd en daags nadien al geΓ―nstalleerd. Auto is nu voller en dieper qua geluid, maar zeker niet luid. In lage toeren is het turbogat iets kleiner geworden. Zeker aan te bevelen.

Geweldig!

Hele fijne shop en veel op voorraad voor je auto. En snelle levering!

Alles past perfect

Snelle levering plus goeie kwaliteit

Tromputte 9

6269 BC Margraten