Zeker een aanrader. De mst cold air intake voor de bmw f30 330e. Geeft een mooi geluidje en je merkt het ook wel kwa optrekken. Een na deeltje vind ik wel dat de pasvorm niet 100% was van de omkasting, ik het het zelf wel makelijk kunnen aanpassen door het wat te verplooien, en ik heb de raakvlakken van de omkasting die bevestigd zijn tegen de carrosserie van de motorruimte wel wat beschermd met een zelfklevende moes. Wand ik vond dat er niet echt veel bevestigings punten waren aan de omkasting, waardoor er trillingen onstaan, en dat is niet echt ideaal tegen gelakte onderdelen. Meschien een leuke tip voor mensen die ook deze mst set zou willen kopen.
Super bedankt voor je beoordeling Kevin ๐ Zo fijn dat het geluid van de intake goed bevalt. Je hebt er voor nu eventjes niets aan, maar wanneer je in de toekomst problemen ervaart tijdens het monteren, neem dan gerust contact met onze klantenservice. We kijken graag met je hoe we het zo snel mogelijk kunnen oplossen. Geniet van de mooie upgrade en graag tot ziens ๐
Goede en persoonlijke service
Super bedankt voor je toffe beoordeling Gino ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. geniet van je mooie RacingLine intake hose en graag tot ziens ๐
Zeer snel geleverd stap tot stap bericht fijn.de upgrade bobines waren makkelijk te plaatsen ook voor iemand zonder sleutel ervaring een makkie. Binnen het uur geplaatst en rijden maar fantastisch!
Super bedankt voor je toffe beoordeling Vincent ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en het goed gelukt is met monteren! Je bent een topper. Geniet van je mooie CTS Turbo Bobines en graag tot ziens ๐
Als het goed is mag dit zeker gezegd worden Snelle levering Snelle service Top kwaliteit Niet twijfelen gewoon kopen !!! Dikke pluim voor het team 24 tuned
Mario je bent geweldig! ๐ Super bedankt voor je toffe beoordeling! Geniet van al je mooie upgrades en veel rijplezier gewenst. Graag tot ziens ๐
Hele fijne site waar alles duidelijk is. Snelle levering en prettige tracker. Bij ontvangst van het pakketje aan de slag gegaan met installatie van mijn Ram Air intake. Na een korte test rit bleek dat de filter voor de carter ontluchting was afgebroken van het bevestiging rubber. Deze heb ik gelukkig tussen mijn bekabeling terug gevonden. Hoort niet te gebeuren, dat heb ik dan weer!
Super bedankt voor je beoordeling Douwe ๐ Wat vervelend om te lezen dat er een onderdeel was afgebroken. Zeker niet de bedoeling. Fijn dat je het hebt kunnen oplossen. Je mag ons gerust altijd bij problemen of vragen een berichtje sturen via onze chat of social mediakanalen. We kijken dan direct hoe we het voor je kunnen oplossen. Geniet van je Ramair intake en graag tot ziens ๐
Zit als een hรปs en ziet er goed uit
Nick super bedankt voor je toffe beoordeling ๐ Zo fijn om te lezen dat de CTS Turbo Bobine adapterset goed bevalt. Geniet ervan en graag tot ziens ๐
Snel en goeie service met perfecte kwaliteit aan tuning omderdelen
Super bedankt voor je toffe beoordeling Omer ๐ Je bent geweldig ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je mooie upgrades en graag tot ziens.
Deze Bestelling kwam snel binnen. De andere bestelling zou vandaag binnen zijn maar heb nog geen mail gehad dat er iets is verstuurd
Super bedankt voor je toffe beoordeling Jesse ๐ Gelukkig heb je al je onderdelen binnen. Heel veel plezier met de Ramair en RacingLine upgrades en graag tot ziens. ๐
Snelle service en had mijn product op voorhand al gekregen dan verwacht. Leuk geurtje er ook bij gekregen
Super bedankt voor je toffe beoordeling Gaรซtan ๐ Je bent geweldig! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van de Forge Motorsport blow off valve en graag tot ziens ๐
Top kwaliteit producten van de bekende merken, snelle service! Super ingepakt, ben er helemaal tevreden mee, ik ga hier snel mijn volgende onderdeel bestellen
Dominic je bent geweldig ๐ Super bedankt voor je toffe beoordeling. Zo fijn om te lezen dat alles goed naar tevredenheid is. Geniet van je mooie Maxton Design diffuser en graag tot ziens ๐
Een aantal keren besteld bij 24TUNED en krijg mijn bestellingen precies op tijd of eerder. Producten zijn top of the line. Gewoon een zeer goede bedrijf. Top
Super bedankt voor je toffe beoordeling Elton ๐ Jij bent top ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens.
Bestelling rap geleverd, geen klachten over webshop
Super bedankt voor je mooie beoordeling Jelle ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair upgrade en graag tot ziens ๐
Bestelling gedaan. Snel geleverd. Met een persoonlijke kaart erbij. Was erg verbaasd. Ga zo door.
Super bedankt voor je mooie beoordeling ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de MST Performance en Pipercross upgrades ๐
Levering snel bezorgd. Alles was goed verpakt en er zat zelfs een handgeschreven bedankt kaartje in.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Maarten ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie nieuwe Ramair intake upgrade en graag tot ziens ๐
prima kwaliteit en makkelijk te monteren.
Super bedankt voor je beoordeling Eric ๐ Zo fijn dat de Forge Motorsport air intake goed bevalt. Veel plezier ermee en graag tot ziens.
Snelle service, duidelijke site en heel vriendelijk personeel. Altijd netjes en snel geholpen met vragen!
Maarten, super bedankt voor je mooie beoordeling ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens ๐
Outlet pipe besteld netjes binnen twee dagen ontvangen en letterlijk wat wordt geadverteerd. Ik ben zeer tevreden. van plan meer golf gti onderdelen te bestellen.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Nadir ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Alpha Turbo Outlet pipe set en graag tot ziens ๐
Ik had op zondag 19feb een bestelling gedaan nou stond er dat ik het dinsdag binne zou krijgen vrij logisch van wegen het weekend maar dinsdag nog geen track en tracรฉ ontvangen contact opgenomen met 24 tuned en gevraagd voor snelle levering om dat ik niet met de auto kon rijden zonder de onderdelen dinsdag avond wel een tracรฉ code gekregen maar door problemen bij post nl pas vrijdag geleverd daar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk maar allemaal wel vervelend als nog ben ik wel een tevrede klant bij 24 want eerdere bestelling zijn super verlopen het contract is alleen wat lastig zonder telefoon nummer Maarja
Oeiii Bart wat vervelend! Ik heb het even bekeken en ik zie dat in eerste instantie de verwachte levertijd van je bestelling stond gepland op 21 feb en 27 feb (vandaag), maar we hebben gelukkig je mooie onderdelen allemaal eerder naar je verstuurd. Als ik de Track en Trace code bekijk zie ik dat je zelf de bezorgdatum hebt gewijzigd bij PostNL en het daarna inderdaad is misgegaan en het uiteindelijk bij een PostNL-punt is afgeleverd. Je hebt er voor nu niks aan, maar we zullen hier een melding van maken. Mocht je in de toekomst vragen hebben, neem vooral gerust contact op met ons via onze chat op onze webshop. We doen er alles aan om hรฉรฉl snel te reageren. ๐ We hopen dat je auto het snel weer doet en we wensen je heel veel plezier met de upgrades ๐
geeft net weer een wat stoerdere uitstraling aan de GTI, snel te monteren.
Super bedankt voor je beoordeling Giovanni. ๐ Wat goed dat de air baffle goed bevalt. Heel veel plezier ermee en ook met de andere upgrades. Graag tot ziens ๐
Het pakketje word snel thuis bezorgt
Super bedankt voor je mooie beoordeling Thijs ๐ Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair intake upgrade en graag tot ziens ๐
Niets op aan te merken
Super bedankt voor je mooie beoordeling Brian ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair upgrade en graag tot ziens ๐
Met goedeklanten service en goede spullen bestel ik altijd graag bij ze!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Reza ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie intake upgrade en graag tot ziens. ๐
Ruime voorraad en snel geleverd
Je bent super geweldig Theo. Dankjewel voor je toffe beoordeling. Veel plezier met je mooie Maxton Design Spoiler en graag tot ziens ๐
1 bestelling binne en gaan er nog veel meer volgen top gasten top contact Zodat je zeker de juiste onderdelen krijgt thnx !
Jair je bent geweldig ๐ Super bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Mochten we je in de toekomst kunnen helpen, horen we dat uiteraard dolgraag. Tot ziens ๐
Er wordt met je meegedacht, zonder dat je het gevoel hebt โze willen alleen maar verkopenโ. De kwaliteit van de producten is hoog en wordt goed en snel geleverd.
Martin superbedankt voor je mooie beoordeling ๐๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je mooie RacingLine upgrade en graag tot ziens.