Mst cold air intake

Zeker een aanrader. De mst cold air intake voor de bmw f30 330e. Geeft een mooi geluidje en je merkt het ook wel kwa optrekken. Een na deeltje vind ik wel dat de pasvorm niet 100% was van de omkasting, ik het het zelf wel makelijk kunnen aanpassen door het wat te verplooien, en ik heb de raakvlakken van de omkasting die bevestigd zijn tegen de carrosserie van de motorruimte wel wat beschermd met een zelfklevende moes. Wand ik vond dat er niet echt veel bevestigings punten waren aan de omkasting, waardoor er trillingen onstaan, en dat is niet echt ideaal tegen gelakte onderdelen. Meschien een leuke tip voor mensen die ook deze mst set zou willen kopen.

Top service en persoonlijk

Goede en persoonlijke service

Optijd en goed contact

Zeer snel geleverd stap tot stap bericht fijn.de upgrade bobines waren makkelijk te plaatsen ook voor iemand zonder sleutel ervaring een makkie. Binnen het uur geplaatst en rijden maar fantastisch!

Alijd tevreden als ik bij 24 tuned iets koop

Als het goed is mag dit zeker gezegd worden Snelle levering Snelle service Top kwaliteit Niet twijfelen gewoon kopen !!! Dikke pluim voor het team 24 tuned

Service top, pech met de kwaliteit.

Hele fijne site waar alles duidelijk is. Snelle levering en prettige tracker. Bij ontvangst van het pakketje aan de slag gegaan met installatie van mijn Ram Air intake. Na een korte test rit bleek dat de filter voor de carter ontluchting was afgebroken van het bevestiging rubber. Deze heb ik gelukkig tussen mijn bekabeling terug gevonden. Hoort niet te gebeuren, dat heb ik dan weer!

Best genoeg

Zit als een hรปs en ziet er goed uit

Perfecte service

Snel en goeie service met perfecte kwaliteit aan tuning omderdelen

Order kwam snel binnen

Deze Bestelling kwam snel binnen. De andere bestelling zou vandaag binnen zijn maar heb nog geen mail gehad dat er iets is verstuurd

Snelle service en heel klantvriendelijk

Snelle service en had mijn product op voorhand al gekregen dan verwacht. Leuk geurtje er ook bij gekregen

Geweldige snelle top service!

Top kwaliteit producten van de bekende merken, snelle service! Super ingepakt, ben er helemaal tevreden mee, ik ga hier snel mijn volgende onderdeel bestellen

Een aantal keren besteld bij 24TUNED en krijg mijn bestellingen precies op tijd of eerder. Producten zijn top of the line. Gewoon een zeer goede bedrijf. Top

Vlot en goed

Bestelling rap geleverd, geen klachten over webshop

Bestelling gedaan. Snel geleverd. Met een persoonlijke kaart erbij. Was erg verbaasd. Ga zo door.

Levering snel bezorgd. Alles was goed verpakt en er zat zelfs een handgeschreven bedankt kaartje in.

prima kwaliteit en makkelijk te monteren.

prima kwaliteit en makkelijk te monteren.

Perfect!

Snelle service, duidelijke site en heel vriendelijk personeel. Altijd netjes en snel geholpen met vragen!

Outlet pipe besteld netjes binnen twee dagen ontvangen en letterlijk wat wordt geadverteerd. Ik ben zeer tevreden. van plan meer golf gti onderdelen te bestellen.

Goede producten maar lange levering

Ik had op zondag 19feb een bestelling gedaan nou stond er dat ik het dinsdag binne zou krijgen vrij logisch van wegen het weekend maar dinsdag nog geen track en tracรฉ ontvangen contact opgenomen met 24 tuned en gevraagd voor snelle levering om dat ik niet met de auto kon rijden zonder de onderdelen dinsdag avond wel een tracรฉ code gekregen maar door problemen bij post nl pas vrijdag geleverd daar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk maar allemaal wel vervelend als nog ben ik wel een tevrede klant bij 24 want eerdere bestelling zijn super verlopen het contract is alleen wat lastig zonder telefoon nummer Maarja

Mooie look

geeft net weer een wat stoerdere uitstraling aan de GTI, snel te monteren.

Het pakketje word snel thuis bezorgt

Niets op aan te merken

Zeer fijn

Met goedeklanten service en goede spullen bestel ik altijd graag bij ze!

Super snel geleverd

Ruime voorraad en snel geleverd

24 tuned nr 1

1 bestelling binne en gaan er nog veel meer volgen top gasten top contact Zodat je zeker de juiste onderdelen krijgt thnx !

Een betrouwbaar adres die met je meedenkt.

Er wordt met je meegedacht, zonder dat je het gevoel hebt โ€œze willen alleen maar verkopenโ€. De kwaliteit van de producten is hoog en wordt goed en snel geleverd.

Tromputte 9

6269 BC Margraten