Zeer goede en vriendelijke service

Tot nu toe is een klein deeltje bezorgd bij mij en hopelijk komen dinsdag mijn catbacksysteem en 200cells sport katalysator binnen. Service is super, vraagje, wordt goed en duidelijk beantwoord. Ik kan niet wachten op hoe mijn audi a5 cabrio gaat klinken.

Snelle levering met leuk kaartje

Snelle levering en een leuk persoonlijk geschreven bedankje erbij!

Prima bedrijf, zeer netjes verpakt

Een milltek demper besteld, kwam met iets vertraging aan maar netjes op de hoogte gehouden. De demper kwam keurig verpakt aan. Net briefje er bij in met de groeten van de eigenaar.

Achat admission Ramair

Tout a été parfait,rien a reprocher,que ca soit au niveau produit,livraison,info. Je recommande ce site. Merci 24Tuned !

Ik had een diffuser voor mijn vriend gekocht, volgende dag stond het al voor z’n deur. En hoe blij hij er mee was is niet op te noemen. Top lever werk.

Ondanks dat ik even moest wachten op mijn bestelling heb ik het netjes binnengekregen en ziet het er top uit en nog bedankt voor het kaartje erbij gr ramon

Snelle levering product voldoet aan verwachtingen

Snelle levering product voldoet aan verwachtingen

Vrijdag besteld zaterdag binnen past perfect tevreden mee

Goede communicatie en hulp achteraf maar verkeerd onderdeel

Ik werd enorm goed geholpen via mail, snelle reacties, vriendelijk, behulpzaam maar het onderdeel dat ze voor mijn wagen verkopen klopt niet, het past niet, zelf aangepast zodat het wel fit nochtans opvoorhand gemeten en nog via mail besproken.

Too

Air intake bestelt , Het was goed verpakt en direct verzonden. Zelfs informatie gekregen over de intake ( Of er een tune nodig zijn zijn of niet ) ... Werkt perfect makkelijk te installeren Top mensen daar bij tuned24 A++++

Een geweldig bedrijf !

Het is altijd goed , goede kwaliteit producten. Netjes geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. Ik heb volle lof voor hoe hun het doen , gewoon top. 24 tuned bedankt.

Had verkeerde darm besteld en dus mailtje gekregen of dit wel de juiste was en ze hadden gelijk het was de verkeerde Echt zalige service en snelle levering

Service op hoog niveau

GOED advies en redelijk op tijd geleverd

Super set, helaas niet p&p voor de Passat B6 3.2

Helaas niet geheel p&p op de Passat B6 3.2. De kabel van de lmm is te kort dus even op zoek naar een verlengkabel dat het wel p&p blijft. De kwaliteit van de set is verder wel uitmuntend en het persoonlijke kaartje erbij van 24tuned was een zeer leuke verrassing.

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt, duidelijke uodates

Top bedrijf

Ik heb wat spullen besteld bij 24 tuned en had perongelijk een verkeerde spoiler aan geklikt en zijn sturen gewoon netjes een mailtje van gaat dit wel goed u heeft voor een golf 7.5 dit besteld en je bestel een spoiler voor een golf 7 dus ik tegen hun zeggen die spoiler moet een 7.5 zij hun geen probleem we hallen hem er uit en ze sturen wat spoilers op voor een golf 7.5 en die doen ze dan in de order ik zeg top bedrijf goed betrouwbaar en goed spul gras vrij

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Perfecte afhandeling en een persoonlijk kaartje bij de bestelling

Persoonlijke top service en snelle levering!

Ik had een oversized intake voor mijn Cupra besteld, deze was na 1 dag gelijk bezorgd, ook zat er een leuk persoonlijk kaartje bij! Zeker vaker bestellen :)

Goed maar vrij laat

De ervaring was prima, goed op de hoogte gehouden maar het duurde een ruime week voor de voorraad weer aangevuld was, dus olgende keer daar beter op letten

Zeer vriendelijke mensen

Heb hier een boost outled pipe besteld super snel geleverd gekregen en een mooie handgeschreven kaart erg leuk !!!

Sérieux, rapide, pièces de bonne qualité.

Sérieux, rapide, pièces de bonne qualité.

Top en snelle levering

Top spullen mooie prijs ga zeker meer bestellen

Goede service en geweldige producten

Had de Racing line Oliedop nodig doordat mijn eigen oliedop het had begeven, via 24Tuned een mooie Racing line Oliedop besteld die perfect past en makkelijk los te maken is als dat nodig is! Is mooi en super strak en is een waardevolle bijdrage aan het motorruim!

Zoals het hoort

Bestelling wordt kort nadat je de bestelling hebt gedaan al vereerkt. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat er gebeurd met je bestelling. Bij elke update krijg je netjes een mail over hoe ver je bestelling in de verzendprocedure zit. Ga zo door. Van dit soort webshops zouden er meer moeten zijn.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service