Hier een ramair intake besteld voor mijn bmw, verwachte levering werd niet behaald, hier super contact over gehad en alles was snel opgelost.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Sander ๐ Geniet van de mooie Ramair air intake. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐
Netjes ingepakt
Super bedankt voor je toffe beoordeling Michel ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Oettinger spoiler. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐
Goede/snelle service, ondanks dat de zending iets later was dan verwacht, vriendelijke klantenservice ook!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Gino ๐ Veel plezier met de Boost Hoses! Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐
ik ben zeer tevreden over de onderdelen die ik heb ontvangen en het is van zeer goede kwaliteit
Super bedankt voor je mooie beoordeling Damian ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet ervan! Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐
Onderdelen snel geleverd en met persoonlijk geschreven kaartje erbij, leuke toevoeging
Super bedankt voor je mooie beoordeling Fabian. ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair luchtfilter. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐
Wat besteld, eerder binnen dan verwacht. Zat geen beschrijving bij, maar ben daarbij geholpen door het bedrijf!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Kylian ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en het allemaal is opgelost. Veel plezier met de mooie intake. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst ๐
k heb CTS Bobines besteld en een adapterset voor deze bobines voor mijn Golf 4 1.8T. 24Tuned heeft mij hier zeer goed over geรฏnformeerd, ook over het product zelf en eventuele andere mogelijkheden. Service is meer dan uitstekend! De bezorging was ook vrij snel, eerder dan de aangegeven datum zelfs! Persoonlijk ben ik hier zeer tevreden mee. Uitstekende service, kwaliteit, bezorging en behulpzaamheid!
Brandon je bent geweldig ๐ Super bedankt voor je mooie beoordeling. Zo fijn dat alles goed bevalt. We doen heel graag ons best voor een klant zoals jou! Hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst! ๐
Alleen bij monteren past naar een aanpassing beter de aanzuigbuis komt tegen steken aan voor zo'n duur product zou dat beter moeten zijn.
Super bedankt voor je beoordeling Plac. Neem gerust even contact met onze klantenservice op, zodat we samen kunnen kijken wat er niet goed is. We helpen je natuurlijk graag. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐๐
Na wat twijfel heb ik toch maar de MST intakr besteld. Levering is wel snel gegeaan. Mjah na de installatie van de bestelling kreeg de auto natuurlijk meer lucht maarrrrr er kwam ook nog iets leuks derbij kijkuh. Bimmer geeft nu een geil geluid die ik hier niet kan uitleggen. Zรฉรฉr dank voor dit intake 24TUNED gang. Groetjes uit Den Haag
Hasan superbedankt voor je mooie beoordeling ๐ Wat zijn we blij dat de MST Performance intake goed bevalt! Lekker genieten! Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst ๐๐
Allereerst, Bleek dat de leveringsdatum niet volledig klopte en dat ik daar niet van op de hoogte werd gebracht. Ik heb namelijk zelf een mailtje moeten sturen met de vraag hoe het met mijn bestelling zat terwijl op de website staat geschreven dat ze je hiervan op de hoogte houden bij eventuele vertraging. Maar dan kreeg ik wel een vriendelijk antwoord terug dat ze door de drukte bij hun wat vertraging hadden opgelopen. Kan gebeuren natuurlijk (ben hier helemaal niet kwaad om hoor :) ) en mijn bestelling werd 2 dagen later effectief geleverd dus opzich viel het allemaal wel goed mee! Ik ben niet zo moeilijk op dat vlak en het was allemaal niet zo dringend, maar voor andere klanten in de toekomst hun misschien wel even op de hoogte houden als er wat vertraging is..? De producten zelf waren wel super goed ! Top kwaliteit en handig te installeren dus ik ben er zeer blij mee en toch wel blij dat ik dit bij 24Tuned kon bestellen ! Zeer betrouwbare site, ook qwa betaling enzo ging allemaal super vlotjes ! Bedankt aan het 24Tuned-Team ! En zeker tot de volgende keer ! ;) Younes.
Super bedankt voor je beoordeling Younes ๐ We gaan natuurlijk je feedback meenemen om te kijken hoe we het kunnen verbeteren. Wat fijn om te lezen dat de intake goed bevalt. Geniet ervan! Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐๐
Top product.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Johan. Heel fijn dat alles naar tevredenheid is. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst ๐๐
Alles is optijd verstuurd en heel aangekomen
Super bedankt voor je mooie beoordeling Robbe ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je GFB en Alpha Competition upgrade en graag tot ziens. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst. ๐๐
FIJNE BEHANDELING EN GOED ADVIES
Super bedankt voor je mooie beoordeling Gerard. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Heel veel plezier gewenst met je mooie CTS Turbo Bobines. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 gewenst๐๐
Na een maand wachten op mijn intake, en een aantal mails verder, is hij nog steeds niet binnen. Op de website stond 1 week werkdagen levertijd. Na een aantal dagen kreeg ik een email dat ze niet op vooraad waren. (Op de website stond nog steeds 1 week levertijd) Een week later kreeg ik een email dat ze vergeten waren om hem te bestellen. Na ze een belofte gemaakt hadden dat het woensdag of donderdag zou komen, is het zelfs vrijdag niet gekomen en ik krijg geen reacties op mijn emails.
Ohjee Ruben, wat vervelend om te lezen dat het leveren van je bestelling niet zo soepeltjes is verlopen. Ik zie inderdaad dat je bestelling vertraagd is door leverproblemen. Kun jij natuurlijk niets aan doen en daar worden wij ook verdrietig van. Ik zie wel dat mijn collega je een aantal keer gemaild heeft en je heeft proberen zo ver als mogelijk een een update te geven. Begrijpelijk dat je het veel liever eerder in huis had, dat hadden we ook heel graag gewild. Maar helaas gaat er af en toe eens iets mis en in dit geval is dit bij jou. We gaan in ieder geval intern kijken hoe we dit in het vervolg kunnen verbeteren. Maar ik heb gelukkig ook goed nieuws voor jou! Ik zie dat je bestelling vandaag naar je is verzonden ๐ Je hebt hier vanmiddag een Track en Trace van ontvangen. De mooie intake is dus gelukkig onderweg en dan kun je snel ervan gaan genieten. Wens ik je alsnog veel plezier ermee! Hele fijne feestdagen en alle goeds voor het komend jaar gewenst! Onze excuses voor het ongemak en natuurlijk bedankt voor je geduld. ๐
Zoals verwachting, en er zat ook nog een leuk kaartje bij
Super bedankt voor je mooie beoordeling. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is ๐ Veel plezier met je upgrade, fijne feestdagen en graag tot ziens.
Goede deal gevonden met black friday, eerste aankoop hier gedaan met smartphone via de webshop. Dit werkt zoals het hoort. Nette mail communicatie mbt aankoopbevestiging, levering en nazorg. (Live)Track&trace werkt goed met xxl pakket. Doos is onbeschadigd. Op de doos een geplakte persoonlijke, geschreven boodschap op kerstkaart en kleine attentie is leuk! Product gaat nog gemonteerd worden bij de lokale garage dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Edwin super bedankt voor je mooie beoordeling ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je mooie Milltek Catback Sportuitlaat! Fijne feestdagen gewenst en graag tot ziens. ๐
MST intake besteld op Black Friday dus een mooie korting de beloofde datum lukte helaas niet maar werd netjes op de hoogte gebracht en een weekje later netjes mijn spullen binnen.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Henk. Bedankt voor je begrip. Heel veel plezier met de mooie MST Performance air intake. Fijne feestdagen gewenst en alle goeds voor 2023 ๐
Heel erg bedankt voor de goede communicatie en tot de volgende bestelling.
Wauw, Super bedankt voor je mooie beoordeling Hennie ๐ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie MST Performance air intake en de RacingLine turbo inlet. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2023 ๐
Kreeg het pakketje binnen, een 'cold air intake van MTS Performance' mรฉt: รฉcht stoere kerstkaarten enz./incl. een handgeschreven kaart i.v.m. met de aankomende feestdagen en welk bedrijf doet zich op vandaag nog de moeite? P.S. Golfje bromt mooi en bij het opschakelen laat de turbo mooi van zich horen! ;)
Jij bent top Kevin! Super bedankt voor je mooie beoordeling. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en ook super dat je auto lekker tevreden is Veel plezier met de mooie intake! Fijne feestdagen gewenst en alle goeds voor 2023!๐๐
Heel erg bedankt voor de goede communicatie en tot de volgende bestelling.
Producten erg snel en netjes geleverd. Inclusief een leuke bedankt kaart en een heerlijke luchtverfrisser cadeau!
Super spul voor all je auto onderdelen!
Het product past redelijk als je nog geen lucht dump hebt de stekker komt tegen de luchtbuks aan je miet echt vringen om de buis in de bak te krijgen en voorste rechts gaat er net op op de dop dus ging niet makelijk voor die prijs