snelle levering en goed op de hoogte gehouden

ik heb de bestelling snel mogen ontvangen en alles geleverd zoals besteld

overzichtelijk en snel bezorgt

top

Perfect (Zelfs bij fout vanuit klant)

Een diverter valve gehaald voor de Clio, echter de verkeerde gehaald door onoplettendheid vanuit mijn kant. Dit aangegeven via Instagram & Bram kon het pakketje nog net uit de verzending halen & het juiste onderdeel versturen. Al met al een zeer positieve ervaring. Bedankt!

Alles past perfect en is zoals beschreven

Goede producten, veel omslachtige teksten bij verschillende producten

Heb laatst het verkeerde besteld omdat er in een ander product waar ik info uit moest halen 3 verschillende diameters stonden en ik de verkeerde diameter heb afgelezen, beetje jammer

Top bedrijf en medewerkers

Alles netjes volgens afspraak verlopen

Super snel servicy zo als bezorger en als oplossing

Mijn ervaring is super goed had spullen besteld en de volgend dag zelf waren ze in huis een product was niet goed ik heb ze snel mail gestuurd en gelijk antwoord terug van dat inderdaad het is niet voor me auto maar ook gelijk oplossing voor gezocht en gezegd dus voor mij echt super bedrijf top hou het zo

Helaas moest ik het product wel retour sturen omdat deze niet past!

Ik ben er heel erg blij mee. En het is ook 4 dagen eerder bezorgd.

Ik ben er heel erg blij mee. Het is ook 4 dagen eerder bezorgd. Het zit er nog niet onder. Maar ik ga er echt vanuit dat het er straks heel strak uit zal zien. Bedankt hoor!!!

Prima webshop, snelle levering

Prima webshop, snelle levering. Alleen jammer dat de bezorger niet heeft aangebeld en het pakje in een fietstas had gestopt.

Instructie perfect Kwaliteit perfect Vrij eenvoudig te monteren Gewoon perfect

Super snel!!!!

6 nieuwe bobines voor mijn N55 van Dinan besteld in de kleur blauw. Moet zeggen dat die 10% best wel in de buurt komt. De motor draait een stuk beter. En de levering was mega snel. Ik dacht dat het wel 2 dagen zou duren, maar nee hoor, echt 24tuned levering: de volgende dag al in huis. En ook nog een persoonlijke kaart erbij met een bedankje voor mijn bestelling. Daar worden we ook wel vrolijk van. Weer een tevreden klant.

Perfect product en snelle levering

Op basis van ervaring van anderen de R600 air intake aangeschaft voor de R. Montage was met de juiste gereedschap snel geplaatst. Zoals ook gezegd, het is plug and play. Gewoon een tevreden klant.

Geweldig bedrijf

Nu al meerdere onderdelen besteld voor mijn audi s3 en soms bepaalde vragen gesteld waar ik goed en deskundig antwoord op kreeg.. medewerkers weten waar ze over praten.!! En Weten ze het niet zeker vragen ze dit weer voor je na bij de leverancier en krijg je hier weer een terugkoppeling op terug. Zodat je zekerheid krijgt of het past op je auto Zeer aanbevolen en geweldig bedrijf.... Ga zo door. Komende onderdelen worden weer hier weer besteld. Staan er al twee in het winkelwagentje

Super snelle levering

Binnen 24 uur bezorgd! Top geregeld!

top en snelle service

de onderdelen waren snel geleverd een heel goede service gehad

Zeer goed!

Goede klantenservice, keurig verpakt en zeer snelle levering!

Het is een geweldig bedrijf, zowel vlot als vriendelijk en is er iets reageren ze snel! Aanrader!!!

Hele snelle service en goede kwaliteit spullen. En toen ik een vraag over iets had werd daar binnen een half uur op gereageerd.

top

goede ervaring ook ondans dat het wel mis kan gaan soms met dpd en het is goed op gelost toppers

Goed verpakt snel in huis super leuke spullentjes zoals stickers en geurtje leuk kaartje erbij alsof ik mijn verjaardagscado openmaakte

Makkelijk, zeer vlot en sneel vriendelijk

Ik heb bougies besteld voor mijn bmw f30 deze waren super makkelijk te vinden door de zeer simpel maar clean website van 24 tuned. Deze waren op nog geen 2 dagen door mijn brievenbus geleverd. Ik kreeg er ook 2 leuke cadeautje. Het eerste was een mooie en goed reukende geur hangertje , en ik kreeg er ook nog een zeer aangename text bij van de persoon die mijn pakje klaar gemaakt heeft. Hier bestel ik zeker vast meer op!

Goed snel

Lekker snel goed geΓ―nformeerd udgastel

Pakket in uitstekende staat ontvangen.

Vriendelijk briefje erbij en nog wat extra's erbij...artikel naar alle tevredenheid geΓ―nstalleerd. Super service.

Tromputte 9

6269 BC Margraten