Prima levertijd, goede verpakking, hand geschreven kaartje er bij. All met all veel liefde en aandacht aan besteed. De GFB - VTA diverter valve upgrade - Blow off Valve zit er op en doet ze ding =D.
Jij bent geweldig, Carlos! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Helemaal top dat je zo tevreden bent. π Geniet van je auto, je GFB blow off valve en van je dag!
top kwaliteit service die je niet meer gewend bent
Wauw, superbedankt voor je geweldige beoordeling Melvin π Jij blij, wij blij π Helemaal top dat je zo tevreden bent. Geniet van je auto, je upgrades en van je dag!
Erg fijn bedrijf en duidelijk in de bestelling. Daarna krijg je zelfs nog een bedankje dat je daar wat gekocht hebt. Ga zo door.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Michel ππ Je maakt ook ons happy. Helemaal top om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van je RacingLine upgrade en heel veel rijplezier!
Ik heb de blow off valve binnen 1 dag binnen gehad, dezelfde avond geΓ―nstalleerd en het geluid is echt heerlijk. Ik was helemaal hyper toen ik de eerste blow hoorde. Super kwaliteit en een leuke kaart met geurhanger. Dank jullie wel 24tuned. Echt hele goeie service <3
Nee, jij bedankt Ronny π Superbedankt voor je geweldige beoordeling π Helemaal top dat de Forge Motorsport blow off valve zo goed bevalt. Zo wil je nog vaker autorijden hΓ¨. Geniet van je upgrade en van je dag!
Ik heb zelf een Cold air intake voor een audi A4 b8 1.8 tfsi gehaald en de kwaliteit is uitstekend, een veel sportiefer geluid maar ook bij het chippen bijna 15pk er bij gekomen! Echt waar perfect!
Dat lezen we graag Edze π Superfijn dat de MST Performance intake zo goed bevalt. Mooi resultaat ook! Superbedankt voor je toffe beoordeling en heel veel rijplezier gewenst π
Bestel mijn tunings onderdelen altijd bij 24Tuned en ben altijd dik tevreden over de producten, klantenservice en de verzending. Ga zo door heren
Lars de topper, superbedankt voor je geweldige beoordeling π Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Geniet van al je toffe upgrades en van je auto! Tot de volgende keer π
Was al eerder opzoek naar een onderdeel die toen nog niet was gemaakt ze zouden me op de hoogte houden wanneer het leverbaar was de dag dat het uit kwam werd ik gelijk op de hoogte gebracht besteld de volgende dag werd het al bezorgd supersnel nog een hand geschreven kaartje erbij na montage nog wat vragen gehad binnen nog geen 2 3 uurtjes had ik al antwoord ze helpen je met alle vragen die je heb en zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing al met al een top bedrijf vriendelijke personeel en snelle levering ik haak hier altijd me spullen nog nooit problemen gehad
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Chris ππ Helemaal top om te lezen dat je tevreden bent. Nu lekker genieten van je Forge Motorsport upgrade! Heel veel rijplezier en een mooie dag gewenst.
Fijne afhandeling en super snelle levering..Zoals omschreven..Eerlijke firma om te bestellen.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Peter ππ Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Geniet van je Pipercross sportluchtfilter upgrade en geniet van je dag.
Echt een ongeloofelijk super snelle service hier ga ik vaker bestellen..
Jij bent super Guy π Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent. Superbedankt voor je geweldige beoordeling. π Geniet van je auto en van je upgrade.
Top service van de mannen, in wat ze verkopen 9 van de 10 keer de goedkoopste. Altijd snelle levering, al met al simpelweg gewoon Goed.
Dean, je bent geweldig! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons! Geniet van je top upgrades en van je auto π
Hoge kwaliteit en goede service. Een betrouwbare online winkel.
Je bent een topper, Orhan ππ Superbedankt voor je toffe beoordeling. Heel fijn dat je tevreden bent. Geniet van je Ramair PRORAM Performance intake en veel rijplezier!
Je word best snel geholpen en je bestelling is de volgende dag al in huis. Erg tevreden want krijgt met alles wat je klopt een instructie bij hoe je het moet monteren, dat kan je echt helpen en veel tijd kosten
Helemaal super om te lezen dat je zo tevreden bent Wilbert! Superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Geniet van je MST Performance & Forge Motorsport upgrades.
snelle levering, prijs kwaliteit, dikke aanrader
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Eamonn ππ Helemaal top om te lezen dat je tevreden bent. Geniet lekker van je APR upgrade en maak er een top dag van.
goede kwaliteit en prijs snelle levering
Daar worden we blij van! Superbedankt voor je toffe beoordeling Artur ππ Helemaal top dat je tevreden bent. Geniet van je Ramair upgrade en van je auto.
Top geregeld en altijd leuk het hand geschreven kaartje
Superbedankt voor je toffe beoordeling Wesley! Helemaal top dat je tevreden bent. Geniet van je Ramair en HF-series upgrades. Maak er een geweldige dag van ππ
Snelle bezorging en goede onderdelen geleverd. En er zit altijd een kaartje en een presentje bij heel netjes !!!
Superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent en superleuk om je weer bij ons te zien winkelen. Geniet van al je toffe upgrades!
Goede service, snelle levering goede kwaliteit.
Jij bent geweldig Jairfaizal! Superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Helemaal top om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van al je toffe upgrades en heel veel rijplezier!
Super snelle service
Superbedankt voor je toffe beoordeling Nikos ππ Helemaal geweldig dat je tevreden bent. Geniet van je CTS Downpipe en van je auto!
Everything good !
Thank you very much for your awesome review Sebastian ππ Happy to read everything is to your satisfaction. Have fun with your Pipercross filter upgrade!
Zeer snelle levering en eenvoudige montage van het materiaal .
Jij bent fantastisch Ronny π Superbedankt voor je leuke beoordeling.π Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent en het monteren ook goed is gegaan. Geniet van Je CTS, NGK en Ramair upgrades!
Tot nu toe voldoet het
Superbedankt voor je leuke beoordeling Wil ππ Helemaal super dat de Pipercross sportluchtfilter goed bevalt. Geniet ervan en heel veel rijplezier!
De downpipe die ik voor mijn seat ibiza 6j gekocht heb passt niet is helaas voor en 1.4 en niet voor en 1.6 maar voor de rest tevreden
Superbedankt voor je beoordeling Sascha. Wat vervelend om te lezen dat de downpipe niet passend is. We kijken natuurlijk graag met je waarom het onderdeel niet past. Neem even contact op met onze klantenservice en we helpen je vliegensvlug verder. Geniet van je dag ππ
Na een bericht op Instagram gestuurd te hebben had ik binnen 12 uur reactie. Bericht was 's avonds verstuurd en vroeg in de ochtend de volgende dag had ik antwoord. Gelijk een gepast advies waar ik mee uit de voeten kan.
Superbedankt voor je leuke beoordeling Niels! Helemaal top dat we je hebben kunnen helpen en je tevreden bent ππ Geniet van je Bull-X upgrade en een geweldige dag gewenst.
Had wat vragen over mijn stage 1 tune voor mijn b48 motor . Snel reactie en duidelijk over nieuwe bougies . Persoonlijk contact ook erg fijn ! Snel een nieuwe bestelling plaatsen tot snel . Groet niels ...
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Niels ππ Helemaal super dat je tevreden bent! Geniet van je NGK Iridium bougies en heel veel rijplezier!
Elke keer als ik bestelde hoefde ik niet lang te wachten +- 3 dagen. Voor vragen over onderdelen altijd snelle antwoord over het product. Bij levering zit er steeds persoonlijk kaartje alsook een geurhangertje voor de auto. Dit wordt ervaren als zeer klantvriendelijk en komt persoonlijk over. Wat ik bestelde voldeed steeds aan mijn verwachtingen.
Gerrit je bent geweldig ππ Superbedankt voor je toffe beoordeling. Helemaal super om te lezen dat je tevreden bent en heel leuk om je elke keer weer bij ons te zien winkelen. Geniet van al je toffe upgrades en heel veel rijplezier!