Gezondheid op 1. Onderdeel van de werkdag. Ik neem er altijd 1 mee naar mijn werk. In d3 speciale hoes die ik bij mijn 2e bestelling kreeg. Ik zou graag de flesjes weer inleveren met de doos erbij. Dat is een verbeterpunt. Want de doos mag retour maar de chauffeur wist dat niet. Nu heb ik toch 3 dozen weggedaan en dat vind ik zonde en verspilling.
Goede en snelle levering en prima sapje!
Makkelijk, gezond en smaakt ook nog lekker
Het sapvasten en voorbereiding vond ik heel prettig. Ik merkte direct resultaat, al na dag 1 door de goede voorbereiding. M’n huid, energie toename, geen klachten en gewichtsverlies. Helaas moest ik de kuur na 3e dag vanwege een ongeluk abrupt afbreken. Had em graag nog 2 dagen verlengd en langzaam willen opbouwen.
HI Noura, Wat goed om te horen dat de kuur je goed is bevallen en dat je ook direct resultaat merkte. Wel vervelend om te horen dat je bent gestopt omdat je een ongeluk hebt gehad. Hoop dat je je inmiddels wat beter voelt en er niet teveel aan over hebt gehouden. Beterschap!
Fijne eerste bestelling. Ik had de box met 20 sapjes. Wat jammer was is dat ik er 1 soep in aantrof. Misleidend als je 20 sapjes besteld.
Zeer snelle levering en heerlijke gezonde sappen (hap)! Ik doe nu weer aan intermittent fasting en de sappen als gezond tussendoortje hebben mij een extra zetje in de rug gegeven. Ook de detox maximizers waren een goede toevoeging, zeker het geld waard!
Ik drink nu elke morgen een sapje. Ik vind het een heerlijk idee dat ik zoveel groente binnenkrijg. De smaak is meestal lekker en ben heel blij dat er geen toevoeging inzitten. Heel blij met deze drankjes. Wel aan de prijzige kant.
Veel variatie in sapjes. Het is even uitproberen welke je zelf (het) lekker(ste) vindt. Met het abonnement is de prijs per sapje redelijk betaalbaar. Bezorging is makkelijk. Op deze manier krijg je makkelijk je dagelijkse groenten binnen.
Makkelijk en snel te bestellen
Werkt gewoon fijn een flesje in de ochtend mee naar je werk Op een prima manier werken aan je groente en fruit inname Heel veel smaken vind ik echt lekker
.Het is lekker om een product te eten dat vooral gezond is en niet vol suiker en andere onnodige ingrediënten zit. Wellicht is het mogelijk om de prijs betaalbaarder te maken, waardoor veel mensen gestimuleerd worden dit gezonde product te consumeren.
ik vind het niet lekker maar voor mijn gezondheid neem het bijna dagelijks in,
Mijn eerste ervaring met Frecious is erg goed. De flesjes werden diepbevroren geleverd en konden zo de vriezer in. Ik heb gekozen voor een 30 dagen box, zodat ik elke dag 1 flesje kan nemen, om zo mijn groente en fruit inname te verhogen. Ik vind het ideaal dat je zelf je box kunt samenstellen qua smaken, zo kan je smaken eruit halen die je absoluut niet lekker lijkt, en smaken toevoegen die je wel erg lekker vindt. Ik ga zeker vaker bestellen!
Je kunt je eigen box makkelijk samenstellen. Bezorging verloopt goed. Maar het belangrijkste is toch wel dat de sapjes echt heerlijk zijn. En er is ook nog voldoende te variëren. Elke keer weer verwennerij.
Hoe makkelijk kun je het hebben? Aan de deur bezorgd, ingevroren, mooi verpakt, best lekker en rete gezond ;-)
Ik bestel regelmatig een doos verse sapjes en ik vind ze heerlijk. Enige nadeel is dat ze wel een beetje prijzig zijn
Altijd een feestje met Frecious! Mijn ervaring met Frecious is alleen maar positief! Elk sapje en shotje is heerlijk en straalt pure kwaliteit uit. Ik geniet er elke keer weer van en voel me goed door de gezonde boost die ze geven. De smaken zijn verrassend en altijd vers. Blij dat ik Frecious heb ontdekt – het is echt een cadeautje voor mijn gezondheid! Liefst Ohmynuts
Geweldig al die verschillende natuurlijke ingrediënten waar de sapjes uit zijn samengesteld. Groen poeder ook een geweldige aanvulling .... samen met wat acai-drops heerlijk voor door de yoghurt!
Zeer tevreden, al jaren dagelijks een flesje :-)
Omdat ik eet omdat het moet, is frecious goed voor mijn oedingspatroon.
Frecious is een mooi bedrijf. Ze maken smaakvolle en gezonde producten. Ik ben al jaren klant bij Frecious. De kwaliteit is altijd uitstekend. De maandelijkse leveringen gaan ook altijd prima. Ik raak Frecious bij iedereen aan.
Niet alle sapjes vind ik lekker, maar door proberen leer je veel en ik heb mijn favoriete sapjes al een tijdje geleden gevonden. Ik krijg meer verschillende groenten en fruit én hun voedingsstoffen binnen dan op een traditionele manier. Voor iemand als ik, die niet van koken houdt, de perfecte manier! Bezorging gaat ook vrijwel altijd goed. Al krijg ik soms het gevoel dat er iets te krap gepland wordt door de vervoerder. Kleinigheidje...
Gezond, handig en de meeste zijn echt lekker! Bezorging is altijd uitstekend.
De sapjes (abonnement) zijn lecker en doen mij goed. Een mooie aanvulling op een gezond etenspatroon!
De sappen smaken goed en fris. Ik heb het gevoel dat ik een boost krijg na een sapje van Fresious.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen