Handig dat ik een flesje uit de vriezer kan pakken en laten ontdooien wanneer het mij uitkomt. Het flexibele contract heeft erg geholpen om dit te starten.
Ik ben geen vreemde op het gebied van sapvasten. Door de jaren heen heb ik verschillende aanbieders gebruikt en nu voor het eerst frecious vanwege de mogelijkheid van een (bijna) 100% groenten detox kuur die ik tot nu toe nergens anders vond. Vandaag sluit ik m'n laatste detox dag af en heb zojuist direct de after detox box besteld om de werking van de detox te maximaliseren. Daarnaast ook de bestseller box besteld omdat ik heel benieuwd ben naar de rest van het aanbod sapje. Ik kan Frecious 100% aanraden!
Gemakkelijk te pakken, lekker te drinken
Lijkt erop dat de selery sappen een paar rotte stengels hebben. Smaakt niet oké.
Het startte allemeel toen ik 3 jaar geleden een fysieke break down had, en besloot om uit laatste hoop een detox te houden. Ik kwam uit bij Frecious, en gaf hun mijn vertrouwen hierin. Ik ga niemand voor de gek houden, het was absoluut geen Disney film. Een detox is heftig. Maar het heeft mij op elk levensgebied weer tot leven gebracht. Sindsdien wordt elke 8 weken mijn daily box met sapjes thuis geleverd, want elke dag om 15u drink ik als tussendoortje mijn dagelijkse portie biologische groenten van Frescious, en kan me geen leven meer voorstellen zonder. Frescious saved my life, and I won't forget it.
Bestel al jaren en ben consistent tevreden. Superlekkere en gezonde sapjes en aanverwante producten. Als je van je gezondheid houdt een absolute aanrader!
Al meer dan een jaar onderdeel van mijn ochtendroutine! Nog steeds erg tevreden!
Werkt prima, bestellen gaat prima. Ontvangen via de verzendmethode ook. Kwam nog bevroren aan.
Een hoogwaardig product en zeer smaakvol. De sappen zijn heerlijk van smaak. Prettige member voorwaarden en adequate levering. Alles keurig verzorgd.
Wederom top
Fijne handleiding. Goed vol te houden
De sapjes waren over het algemeen lekker en apart van smaak. Fijne service. Het is alleen wel prijzig.
Het fijne van de Frecious-sapjes is dat er zoveel keuze is. Elke ochtend haal ik zo'n flesje uit de vriezer en zodra het redelijk ontdooid is opdrinken, vaak nog met wat bevroren stukjes erin want dat vind ik het lekkerst. De sapjes ZIJN niet alleen gezond, maar ze geven me ook altijd weer een gezond GEVOEL.
Overheerlijk aanbod, al jaren perfect lopend abonnement. Steeds stipte levering. Mijn beste abonnement ooit
Hele lekkere sapjes, handig verpakt en geleverd. En ook het team van Frecious is altijd behulpzaam, denkt mee en is super vriendelijk. Ben al jaren abonnee en ga er lekker mee door!
De sapjes vind ik heerlijk; de bezorging is prima en op tijd De hulp is altijd goed. Jullie nemen er de tijd voor. Jullie informatie vind ik fijn. Dus… ik vind jullie top! Ik kan niet verzinnen hoe jullie het beter kunnen doen. Veel succes met alles.
Ik ben zeer tevreden over Frecious. Gebruik het al voor een langere periode en ben blij met de extra groenten die ik nu wel binnen krijg.
Ben heel blij met de snelle service en dat de vriezer vol light met gezonde sapjes die ik ieder moment kan nemen voor een extra ondersteuning.
Makkelijk een bestelling kunnen plaatsen., werd de volgende dag al geleverd en het sap smaakte heerlijk! Oja en kreeg best veel korting!
Iedere dag een lekker en gezond sapje! Helaas was de bezorging op de afgesproken dag niet gelukt doordat de bezorger te veel vertraging had opgelopen. Ik moest zelf bellen voor een nieuwe afspraak. Deze was wel snel gemaakt en ze hebben de sapjes 2 dagen later alsnog bezorgd.
Elk flesje is weer een verrassing welke smaak erin zit
Het is heel gemakkelijk bestellen en er wordt snel geleverd. Fijn dat je alles goed kan volgen. Ook tevreden over de sapjes.
Prima kuur
Fijn om de gezonde sappen van Frecious ontdekt te hebben. Ik ga zeker ook nog voor een aantal andere sapkuren.
Alles ging volgens afspraak en ook de 7 gratis flesjes waren erbij.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen