Ruim assortiment.
Zo lekker om elke dag met een heerlijke groen sapje te beginnen
Ik ben echt fan van Frecious, de levering verloopt altijd top en de producten zijn heerlijk. Ook fijn dat er een plan wordt samengesteld zodat je aan de slag kan met een detox op maat.
Dit is het beste sap. Ook voor hardcore sappers, detoxen, of voor erbij.
Ik wordt heel blij van de drankjes! Voel me energieke en minder moe. Het geeft me echt een boostertje
Makkelijk vanuit de vriezer. 1 nachtje ontdooien en je hebt een vers gezond sapje. Voor mij werkt dit veel beter dan iedere dag zelf een sap maken.
Mijn 1 daagse detox was goed te doen. De sapjes gaven mij een een vol gevoel en had geen honger daardoor.
Wij drinken al jaren frescious. De kinderen zijn dol op de celery slim.
Ik drink Frecious al jaren! Enkel tijdens mijn vakanties heb ik een verplichte stop. Ik kan ze namelijk helaas niet meenemen. Er is nu eenmaal niet altijd een vriezer aanwezig op het vakantieadres. Al neem ik er dan altijd wel 1 mee voor onderweg. Het drinken van Frecious geeft mij écht het gevoel alsof ik mijn lichaam een cadeautje geef. Ik eet gezond, maar ik neem ook écht wel eens iets wat misschien niet helemaal gezond is. Een patatje ofzo...Maar juist omdat ik eerder of later op de dag een Frecious drink, is alles weer in balans denk ik dan. Ik drink ze iedere dag. Heerlijk! Ik ben blij dat het bestaat én echt koud geperst is, dus geen meuk uit de supermarkt.
Al bij verschillende anderen sapkuren gedaan. Maar deze was prima te doen, bij gee enkel sapje dacht ik, getsie! Het heeft mij even de reset gegeven wat ik wilde en vanuit daar ga ik verder. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Vlot geleverd.
Een fijne manier om snel en makkelijk groente binnen te krijgen. Smaakt ook nog prima!
Super product , fijne bezorging !!
Sapjes lekker, goede recepten. Tip is om uitleg te geven over gebruik van sapjes
Heerlijk voor jong en oud!
zeer klantvriendelijke service en uitermate gezond en lekker tegelijk
Delicious! en gezond!
Sommige smaken vallen een beetje tegen, maar is een goede aanvulling op gezonde voeding.
Lekkere sapjes met snelle bezorging. Duidelijke communicatie.
….
This is my favorite way of easily taking in all my vegetables and adding lemon juice to all my salads and bowls, spicing up my breakfast cereals with acai, this is really great stuff
Duidelijke melding van de vries - levering Sapjes zijn stuk voor stuk heerlijk en passen goed bij een gezonde leefstijl.
Twee boxen weer aangeleverd! Prima op tijd en de vriezer ligt weer vol met vitamientjes… Tot de volgende keer!
Hi Paul, Bedankt voor je leuke review, daar worden we helemaal vrolijk van ;-) Geniet van je juices en graag weer tot de volgende keer! Fijne middag! Nathalie Frecious Customer Experience
Heel fijn te gebruiken, goede omschrijving en makkelijk te bestellen. Echter is de app soms wat onoverzichtelijk, wellicht een extra tab maken met daarin de items voor de dag inclusief tijd. Nu gaat dit nog via navigatie.
Hi Rens, Bedankt voor je review en je feedback met betrekking tot onze app. We hebben net de nieuwe Frecious App en tips van onze gebruikers hoe we onze diensten hierop kunnen verbeteren zijn altijd welkom ;-) Fijne middag! Nathalie Frecious Customer Experience
Bij het uitkiezen van de 3 daagse sapkuur had ik niet in de gaten dat ik een ‘intermediate’ kuur had gekozen. Ik had ook niet door dat ik eerst moest voorbereiden voordat ik zou beginnen. daardoor heb ik denk ik wel een hele zware eerste dag gehad. De koffie en thee die erbij werden geleverd waren heel fijn. Sapjes waren ook wel lekker (niet allemaal) en vooral heel gezond. Tijdens de kuur vond ik het heel zwaar maar ben toch heel blij dat ik mijn lichaam en eetpatroon heb gereset.
Hi Laura, Bedankt voor je eerlijke review. Wat knap dat je, ondanks dat je onbedoeld de Intermediate kuur hebt besteld, de kuur hebt volgehouden en met succes hebt afgerond! Superstoer, we zijn trots op je! We kunnen ons voorstellen dat dit even pittig geweest moet zijn... ;-) Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen