Ik ben al lang abonnee maar nog net zo blij met Frecious als toen ik startte. Mooie aanvulling op een gezonde levensstijl
Weer mijn 2 maandelijkse box binnen gekregen. Top levering en weer fijn dat de vriezer vol ligt meet gezonde en vitamine rijke sapjes en shots. Bedankt weer, Paul
Geen rotzooi erin biologisch en lekkere smaken. Gewoon goed en niet te duur.
Duidelijk merk ik dat ik energieker ben en mij fris en helder voel met de sapjes. Altijd goede levering.
alle producten van frecious zien er top uit, smaken lekker en zijn goed voor je! Vooral de pompoen granola is favoriet. Ik ben erg bezig met gezond eten en frecious helpt me enorm daarbij!
Ik gebruik de Frecious vooral als reset voor mijn lijf. Ik raad het mijn cliënten ook aan. Daarna als aanvulling voor een iets minder gezonde dag. Lekker makkelijk.
Mooie ervaring om 5 dagen te detoxed en alles wat rustiger aan te doen Ik voel me daarna fris , fit en geniet daarna extra van (gezonde) voeding De recepten die erbij kwamen zijn ook makkelijk te maken en smaken goed
Ik heb een heerlijke 3-daagse detox gehad. Was goed te doen door de afwisseling van verschillende sapjes en een warm sapje (soepje) in de avond. De app die je er bij begeleidt is ook erg makkelijk en helpt je goed op weg met lekkere gezonde recepten als je na de detox weer mag eten.
Ik ben gisteren begonnen met Frecious kan er nog niet veel van zeggen, wel dat ik moet wennen aan de smaak tot nu toe bevalt het goed
Handig om makkelijk veel groente binnen te krijgen. Lekker!
Heerlijke sapjes met regelmatig nieuwe smaken welke je kunt aanpassen wanneer je dat zou willen. Gemakkelijk datum box aan te oassen wanneer het niet uitkomt. Leveringen goed volgen en naar wens laten leveren.
Fijn dat je op de hoogte gehouden wordt van je levering en je samenstelling kan aanpassen. Begin nog telkens een extraatje. Helaas stopt dat na aantal leveringen. Wel leuk dat ze seizoens specials hebben en soms leuke kortingen.
Heb zelf sinds een half jaar een abbo en drink elke dag 1 sapje. Man wilde eerst niet, maar inmiddels de bestelling toch maar verdubbeld. Sapjes zijn lekker (niet alle natuurlijk, maar je kan na je eerste levering heel makkelijk je bestelling aanpassen naar de sapjes die jij zelf wilt hebben. Easy manier om die vitamines elke dag extra aan te vullen. Start morgen met 3 dagen detox. Ben benieuwd!
Dagelijks drinken we in mijn gezin, ter ondersteuning van een gezonde leefstijl, de met zorg samengestelde en geproduceerde sapjes van Frecious.
De sapjes zijn super divers in smaak, gezond, en ook nog lekker. De bezorging ging heel goed, fijn om te zien wanneer exact de levering bezorgd wordt.
Een heerlijke gezonde start van mijn dag! Niet alle sapjes vind ik even lekker, maar het is goed te doen en het geeft mij een goed gevoel.
Ik vond de sappen echt heerlijk. Ook voel ik mij op dag 3 van mijn sap kuur super goed, sterk en energiek! Zeker een aanrader voor iedereen die eens een sap detox wil doen! Ook raad ik aan om de extra's erbij te nemen. De koffie, thee en bouillon hebben mijn sap vasten aanzienlijk vergemakkelijkt.
Iedere werkdag 1 flesje uit het assortiment, zo gevarieerd mogelijk, levert mij wekelijks een breed palet aan gezonde voedingsstoffen als aanvulling op de reguliere dagelijkse voeding.
Altijd prima leveringen en goede kwaliteit!
Via een andere aanbieder heb ik eerder een keer sapjes gekocht, maar ik had echt moeite om die binnen te krijgen. Met de sappen van Frecious heb ik dat helemaal niet. Zelfs niet met de 100% groentensappen. Ik vind ze allemaal lekker!
Het plan ziet er overzichtelijk en kleurrijk uit. Veel lekkere recepten die snel en makkelijk te maken zijn. Met dit plan krijg je een boost aan vitamine binnen! Ik heb gemerkt dat ik beter sliep, scherper was door de dag en goed voorbereid. Het plannen vergt wat tijd, maar dat is zeker de moeite waard. Een aantal tips: - Volg je het plan alleen, dan heb je veel eten over. Ik raad aan om voor twee dagen te koken of de extra’s in te vriezen! - De plastic cups van de shotjes zijn niet handig in gebruik. Een aantal waren gescheurd, waardoor deze lekten bij ontdooien. Ook bij het afhalen van de deksel gaat er wat verloren, erg zonde.
De detox is mij goed bevallen. De meeste sapjes zijn echt lekker. Geen honger op een enkel moment na. Voel me fit, schoon en gezond. Ga dit zeker vaker doen.
De levering werd weer op tijd geleverd en alles zat weer keurig in de doos met wat extra's!! Ik heb weer het gevoel dat ik goed bezig ben!
Gezond maar vooral gewoon erg lekker! Netjes thuisbezorgd.
In het begin nam ik één sapje per dag met maar zit inmiddels op 2 per dag , ben ook gestopt met alcohol drinken dus dit is een fijne vervanging
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen