De producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Je kunt de levering goed volgen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Ik kreeg 5 juices gratis omdat ik vaste klant ben, dit was een aangename verrassing! Erg handig dat ik een voorraadje heb en dus nooit misgrijp.
ik vind het lastig om de echte speciale sappen met veel groene groente te selecteren en niet alleen selderij en courgette
Hi Eddie, Bedankt voor je eerlijke review. Ik zie inderdaad bij je bestellingen dat je al een aantal juices hebt geprobeerd. Van de 100% groentesappen zou je eens de Kimchi King kunnen proberen, zonder selderij en courgette maar met overheerlijke flespompoen, Cherry tomaatjes en Kimchi-sap. Het is een uitgesproken juice, kruidig en pittig. De zongedroogde tomaat zorgt voor een heerlijke volle smaak. De kimchi, gember en kaffir limoen geven deze slowjuice een echte kick. Je mag ons uiteraard ook altijd even bellen of mailen voor advies en het staat je uiteraard vrij om de huidige juices in je bestelling aan te passen en eens een andere juice te proberen. We helpen je graag ;-) Voor nu een fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
zie boven
Lekkere gezonde sapjes en goede service
Goede sapjes, snelle levering en top klantenservice!
heel adequaat en prettig
Ik heb de driedaagse detox gedaan en ik voel me na deze drie dagen heel fijn en gezond. Echt het gevoel dat mijn lichaam even tot rust is gekomen. En ook mijn mindset is weer terug naar ‘healthy eating’. Nu wel weer fijn dat ik ‘mag’ gaan eten maar dan vooral op een gezonde wijze
Hi Samantha, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles zo goed is verlopen met de Detox, keep up the good work! Stay Healthy! Anouchka Frecious Customer Experience
Erg tevreden over jullie! Bezorging optijd. Sapjes goed te drinken en bovenal het werkt! Onze doelstellingen om een aantal patronen te doorbreken is gelukt en hopen dat we het vast kunnen houden zonder het plezier van eten en drinken uit het oog te verliezen.
Hi Henk, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te vernemen dat jullie je doelstellingen hebben bereikt en zelfs een aantal patronen hebben kunnen doorbreken, chapeau! Hou vol en geniet! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
was prima vol te houden, wel lichte hoofdpijn, spierpijn en 1x heel misselijk geweest. Maar totaal geen honger. en heel fijn dat je kunt appen om een en ander te vragen! drie dagen prima te doen. Daarna afterdetox gedaan. gewichtsverlies nagenoeg nihil. Maar wel het gevoel heel gezond te eten deze 8 dagen.
Hi Marja, Bedankt voor je eerlijke review en wat goed dat je ondanks de lichte hoofdpijn en misselijkheid je detox goed hebt afgerond. Je mag ons inderdaad altijd benaderen voor vragen en/of opmerkingen en we zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Weet dat we achter je staan ter ondersteuning ;-) Stay healthy! Nathalie Frecious Customer Experience
Betrouwbare kwaliteit
Wat een snelle levering van mijn bestelling. Netjes verpakt en een koerier die zeer vriendelijk het pakket kwam afleveren. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling.
Hi Paulien, Bedankt voor je review. Wij zijn ook heel blij met onze vervoerder en dat mag inderdaad best genoemd worden ;-) We zien je graag weer terug voor je volgende bestelling! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Heerlijke sapjes, goede en lekkere maaltijden. Goede bezorgservice
Superfijn dat Frecious mij zoveel tijd bespaard en daarbij een beter resultaat levert dan ik zelf zou kunnen. Een mooie, lekkere en gemakkelijke manier om meer groente binnen te krijgen.
Ik ben altijd heel tevreden met jullie sapjes. Helaas was vorige maand mijn box niet aangekomen op de afgesproken dag. Ik belde de volgende dag om te zeggen dat ik heel de dag was thuis gebleven en dat mijn bestelling helaas niet was bezorgd. De medewerkster die ik aan de telefoon had was bot en onvriendelijk. Er kon geen excuus vanaf. Deze service ben ik niet gewend van jullie.
Hi Lotte, Bedankt voor je eerlijke review. Allereerst onze welgemeende excuses voor de manier waarop je te woord bent gestaan. Was dit bij ons (Frecious) of was dit bij onze vervoerder (Leen Menken)? Wie het ook was het is uiteraard niet de bedoeling en ook zeker niet waar wij voor staan. Om onze excuses kracht bij te zetten heb ik nog wat extra gratis juices toegevoegd aan je eerstvolgende levering. Je mag ons altijd even mailen of bellen als er iets is, we helpen je graag ;-) Voor nu een fijne middag en graag weer tot ziens! Nathalie Frecious Customer Experience
Heel blij met mijn bestelling! De granola en acai zijn heerlijk! De shotjes zijn ook leuk om uit te proberen. En super blij met de gratis sapjes! Ik ga zeker vaker bestellen!
Erge prettige sapjes en lekker
Wat een goede begeleiding was er voor-tijdens-na de 3daagse detox kuur ik ga het zeker vaker doen
Ideaal vanuit de vriezer. Handige flesjes en smaakvol en healthy. Ik ben fan!
de sapjes zijn lekker. Veel variatie en de bezorging is uitstekend.
Lekkere juices, snelle en stipte bezorging. Heel fijn want ze gaan allemaal weer de diepvries in.
Goede smaak , voelt gezond om te drinken . Helpt me om gezond de winter door te komen
De acai is heel lekker in een chiapudding. Ook de groentegranola is top. Sommige sapjes vind ik lekker, sommige niet.
Wij vinden het heerlijk om een paar keer per jaar een sapkuur te doen. De sapjes zijn lekker en we hebben nooit honger.
Elke dag wat anders en gezond! En handig om het flesje te laten ontdooien in het speciale hoesje, zodat hij halverwege de dag goed is om te drinken. Thuis handig, maar vooral onderweg of op werk.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen