Makkelijk en lekker

Snelle levering en duidelijke communicatie hierover. De producten zijn prima en lekker. Enige nadeel vind ik het minimale bestelbedrag. Dat is aan de hoge kant.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Eerste sapkuur, is heel goed bevallen

Nog nooit een sapkuur gedaan, veel sport op de agenda, dus gekozen voor deze variant met de vegetarische maaltijd. Het is echt heel goed bevallen. De sapjes waren allemaal lekker. Precies de juiste verhouding tussen groente en fruit. De diners waren echt top. Voor mij best wel veel zelfs. Heerlijke smaken. Dit was echt boven verwachting goed. Was een goede en fijne reset van al mijn ‘gewoontes’ en lekker even ruim 2kg kwijt. Voel me heel goed en energiek! Dank, ik zie dat er liefde en aandacht in dit product zit, dus daarom ook even de tijd genomen voor deze uitgebreide review. Ik kom zeker terug! Dank

Ik vond het zwaar

Met maar 400 calorieën per dag, was het voor mij (op vrije dagen) vreselijk zwaar. Weinig energie tot en met dag 3, heel moe maar slecht slapen tot en met dag 3, zere gewrichten en spieren. Pas nadat ik weer een halve dag aan het eten was nam de pijn af.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Superblij met jullie als powerbooster

Ik ben Superblij met jullie als powerbooster. Zowel de sapjes als grenola als de green powder. Keep up the good work!

Lekker!

Fijn om op deze manier wat extra's te doen voor mijn gezondheid. De sapjes zijn vrij snel ontdooit en ze zijn gemakkelijk om mee te nemen.

Sapjes top, verpakking ellende

Dit is de derde keer dat de shots hebben gelekt, vooral de vlekken van de kurkuma zijn ellendig en er waren drie shots helemaal weggelekt. Heb er vaker over bericht...graag in doosje doen de ook staand in vriezer past Sappen zijn ok!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekkere en gezonde sapjes!

Voel me er goed bij.

Goed vers en gezond

Het zijn echt goede sappen. En je kunt kiezen uit meer of minder vruchten erbij, er zijn ook 100 procent groentesappen voor de gevorderden ;-) Ik gebruik ze als ik niet zo heel veel groente eet, dan drink ik een flesje vlak voor mijn avondeten. Als ontbijt als ik geen tijd heb. Of als aanvulling bij mijn lunch, als mijn lunch een kleine portie is. Je kunt ze ook als sapkuur gebruiken, als je een detox wilt doen. De flesjes zijn wel aan de prijzige kant (maar gezien de ingrediënten niet zo gek) dus een abo nemen scheelt echt veel. Goede bezorging, wel zorgen dat je een lege lade in je vriezer hebt.

Heerlijke sapjes!

Al jaren neem ik elke ochtend een of meedere flesjes groentesap. Inmiddels heb ik een doos met mijn favorieten. Voelt goed om op deze manier wat extra's te doen voor mijn gezondheid

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Super fijne aanvulling om aan mijn dagelijkse groente inname te komen

Ik neem de sapjes graag mee op mijn werkdagen, ideaal om wat makkelijker aan meer groente inname te komen. Daarnaast zijn de sapjes ook nog eens erg lekker.

Het lekkerste sapje van Nederland

Altijd een fijne start van de dag met een FRECIOUS sapje.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Helpt me gezond de dag door

Onwijs ondersteunend in sterke trek verminderen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijke aanvulling op je dagelijkse portie groente

Hartstikke handig. Fijne aanvulling op mijn dagelijkse portie groente. Vrij snel ontdooit en is makkelijk mee te nemen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijke sappen en makkelijk thuis bezorgd

Elke sap is lekker door de uitgekiende receptuur. En steeds makkelijk ingevroren thuis bezorgd. Hup, in de vriezer. Daarna lke dag een flesje uit de vriezer naar de koelkast voor de volgende morgen.

Heerlijke producten!

Ik bestel al een aantal jaar sapjes en soms andere producten bij Frecious, ik ben fan! Fijne service, aardige bezorgers.

Verfrissend Lekker.

De sappen zijn lekker, verfrissend en gevarieerd! Bovendien krijg je echt iets gezonds binnen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fantastisch!! We zijn altijd heel erg blij met de sappen!

De sappen smaken enorm goed en het geeft altijd een clean en gezond gevoel! We zouden nu na 1.5 jaar trouwe fan wel weer een aantal nieuwe sappen willen zien in het assortiment. Bezorging gaat altijd perfect!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Super! krijg wekelijks al mijn gewenste vitamines binnen door de gevarieerde sappen.

Ik voel me er top door en heb hierdoor overdag nog meer energie.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Geweldige sappen en service!

100% Biologisch, slowjuice, ingevroren voor maximaal behoud nutrienten. Heerlijke smaken. Geweldig!

Smaak & Stimulans

Frecious 7 dagen detoxpakket is smaakvol resetten van mn eetgewoonten. Het is smaakvol, voldoende divers met pittige vitamineshotjes. 3 kilo afgevallen in 6 dagen. Omdat het een schema is waarbij je (verantwoord) mag eten heb ik geen fysieke klachten gehad, een hongernijd, geen verveling. Top!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Alles goed verzorgd en makkelijk

Bestellen is makkelijk. Bezorgen werkt goed. Instructies zijn duidelijk.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekker terug tot mezelve vol energie

De sapjes zijn een heerlijke manier om je lichaam terug ademruimte te geven en lever, nieren, darmen, even helemaal te laten ontgiften. Als je er een mooie aanloop- en uitloopfase aan koppelt merk je echt goed wat een wonderen het doet voor energie, stralende huid, concentratie. Ik kan het iedereen aanbevelen. De sapjes proeven ook echt super vers en het smakenpallet is ontzettend gevarieerd.

Supergezond

Met Frecious geef ik mijn dag een gezonde kick start

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Sapjes goed, maar ziek geworden: goede nazorg!

Op de dag dat ik startte met de 3-daagse beginnerskuur werd ik gedurende de middag niet lekker. Ik had er rekening mee gehouden dat ik bibberig zou worden en hoofdpijn zou krijgen, maar helaas was ik tegen de avond echt hondsberoerd en moest ik diverse keren overgeven naast een knallende hoofdpijn. De sapjes op zich zijn lekker, maar ik heb de kuur moeten stoppen. Frecious heeft vervolgens contact met mij opgenomen om dit te bespreken. Het is superbelangrijk dat je je echt aan de afbouwfase houdt, anders kan het dus misgaan. Dit mag duidelijker in de omschrijving.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Zeer goede kwaliteit en levering

Goede service en producten. Ook de bezorging is goed geregeld.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen