Goede begeleiding elke dag van je detox. De soep vond ik minder, erg dun en weinig. Maar de sapjes en ook de muesli raad ik aan!
Ik heb nu 2 x besteld. Heerlijke sapjes en hoop dat deze vol gezonde voedingsmiddelen zitten. Wel wat prijzig
Makkelijke manier om aan je dagelijks groenten te komen. Ik begin er de dag mee, het geeft mij een goede start.
Lekker en gezond en perfect bevroren geleverd. Erg handig voor onderweg.
Het bestellen van de sapjes is makkelijk. Aflevering is altijd conform afspraak en de sapjes zijn prima te doen.
Lekker, makkelijk en gezond
Spontaan besloten een dagkuur te doen rond de feestdagen. Snelle levering, goede sappen en shotjes, fijn om dit een keer een dag te doen.
Ik had alle 100 procent groentesappen besteld, had niet verwacht perse dat ze lekker waren maar ze zijn ook nog gewoon heel lekker! de combinatie van groenten/kruiden is erg goed...
Een nadeel vind ik, dat ik gebruik moet maken van de diepvries bezorgdienst ik gebruik geen sapjes, geen plaats voor in de diepvries, misschien in de toekomst. Maar ik gebruik de poeder, daar super tevreden mee, maar moet voor een vrij hoog bedrag bestellen, of b.v. 4 tegelijk bestellen. Dan zou ik wel gebruik kunnen maken van gratis verzenden, is nu heel moeilijk aan te geven op de site dat is jammer. Misschien de site aanpassen voor alleen poeder te bestellen dat zou heel fijn zijn. Ik moet meestal tel. contact opnemen. Met vriendelijke groeten, Marianne Geijen
Is een vaste routine geworden , kan ( wil ) niet meer zonder !
Frecious is zo fijn, een goede aanvulling op je dagelijkse groente inname, daar waar je het nodig hebt!
Mijn zoon eet weinig groente en fruit en proefde eerst met aarzeling. Maar zelfs hij drinkt alle flesjes leeg. Verder heel handig, makkelijk mee te nemen in de flessenetui.
Fijne ervaring
Gebruik het al een hele tijd.. en het vervelend nooit! Lekker, makkelijk en gezond
Goede communicatie omtrent levering, goed verpakt en gezonde producten. Ik ben tevreden!
Ik dacht in het begin dat ik dit niet aan kon, maar de ervaringen van extremen honger viel mee. De focus op werken gezet en dat heeft voor mij echt geholpen.
Hi Yvonne, Bedankt voor je review, fijn dat je kuur zo goed is verlopen, you did it, we zijn trots op jou! ;-) Wij wensen je hele fijne feestdagen toe en alvast een Frecious 2024! Nathalie Frecious Customer Care
Ik ben nog steeds super blij met jullie sapjes. Ze smaken super goed, de kinderen vinden ze ook erg lekker en het is zo makkelijk te drinken. Mijn dochter neemt altijd een flesje mee met de overblijf.
Fijn dat je op een gezonde manier het jaar kan afsluiten geeft een goed gevoel.
Het klopt altijd bij Frecious. Het tijdslot wordt goed aangegeven zodat je kunt volgen wanneer er geleverd wordt. De bezorgers zijn altijd vriendelijk!
De sapjes zijn het lekkerst om koud te drinken als ze net uit de koelkast komen. Sapjes geven je dat zetje meer om energiek de dag door te komen.
Hi Els, Bedankt voor je positieve review, daar krijgen wij energie van! ;-) Wij wensen je hele fijne feestdagen toe en alvast een Frecious 2024! Nathalie Frecious Customer Care
Al een tijdje abbonee en het bevalt me heel goed. Fijn om gezonde sapjes in de vriezer te hebben liggen.
Heerlijke sapjes! Levering is ook altijd keurig.
Altijd goede kwaliteit en heerlijke smaken! bezorging is altijd super goed geregeld!
1e bestelling ontvangen. Nette service, goed verpakt en top producten. Op naar de volgende levering.
Hi Alana, Bedankt voor je review, heel fijn dat alles zo goed is verlopen, daar doen we ons best voor ;-) Wij wensen je hele fijne feestdagen toe en alvast een Frecious 2024! Nathalie Frecious Customer Care
Fijn dat er veel verschillende sapjes in het assortiment zitten. Ik heb er nu een aantal gedronken en die waren lekker. Bestellen ging makkelijk, levering was precies zoals afgesproken, echt heel netjes.
Goedemorgen, Bedankt voor je fijne review, daar worden wij altijd heel blij van ;-) Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen en alvast een frecious 2024! Nathalie Frecious Customer Care
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen