Het is een super manier om groenten en fruit binnen te krijgen En zelf beetje uitvinden wat je lekker vind en de bestellingen weer makkelijk aanpassen Ivm allergie denken ze ook goed mee in het begin
Al tijdje een lidmaatschap bij Frecious, erg blij mee. Service is ook super, ze reageren vriendelijk en super snel! Ik ben Frecious fan
Hi Marijke, Bedankt voor je fijne review, wij zijn ook zeker fan van jou ;-) Stay Frecious! Nathalie Frecious Customer Care
Goede levering, ben enthousiast
Heerlijke sapjes. Voel me volledig hersteld, veel energie
Ik ben nu op dag 4 en het gaat me eigenlijk heel makkelijk af. Ik heb geen honger, er zijn dagschema’s uitgewerkt en de sapjes smaken goed. Ik ben zeer tevreden!
Hi Tessa, Lekker bezig! Een sapkuur doen en tegelijk een fijne review achterlaten voor ons ;-) Daar houden we van, keep it up! Stay Frecious Nathalie,Frecious Customer Care
Elke keer weer ontzettend tevreden met Frecious. Deze keer de nieuwe cacao proteine geprobeerd en wat is die goed zeg! Het eerste vegan merk wat goed te drinken is, yummy! Nooit problemen gehad met bezorging, altijd netjes op tijd en duidelijke informatie over het leveren en de klantenservice helpt altijd enorm goed!
Hi Suzanne, Bedankt voor je superfijne feedback en wat is die Cacao proteïne lekker he ;-) wij zijn ook echt helemaal fan! Stay Frecious! Nathalie, Frecious Customer Care
Om mijn hormonen meer in balans te houden drink ik het liefst 100% groente sapjes. Ik vind het ontzettend fijn dat ze biologisch zijn. De levering verloopt altijd prettig en goed. Ik zou het liefst nog meer varianten 100% groente sapjes zien :)
Voldoende keuze in sapjes, flexibel in bezorgtijd. Top
Gezond en gemakkelijk!
Altijd een feestje om Freecious weer thuis bezorgt te krijgen. Bezorging altijd keurig op tijd. Zo fijn om mijn voorraad weer aan te vullen. Zo kan ik altijd makkelijk wat extra groente toevoegen aan mijn eetpatroon.
ik heb genoten van de heerlijke sapjes, slechts 1 vond ik er minder lekker. Ik had de eerste 2 dagen geen honger gevoel ,de laatste dag , 3e dag, was ik wel blij dat t klaar was. Ik heb de thee gedronken en de bouillon , dat was lekker als tussendoortje. Ik ga het zeker nog een keer proberen.
Ik had al vaker een detox kuur gedaan, maar nu met de app en de afvinklijstjes geeft het echt een extra boost
Wauw! Wat een geweldige fijne smaken heb ik geproefd! Ik vond echt alle flesjes heerlijk! Zelfs de 100% groente flesjes! Enorm veel verschillende groenten zaten erin. Ik voelde mijn energie stijgen. Ik werd steeds meer helder in mijn hoofd. Mijn ontlasting veranderde iets. En ik verloor uiteraard iets aan gewicht (vooral vocht). Al met al was het een succes! Ik ga het zeker vaker doen! Hartelijke groet, Maaike Boere, Dietist en leefstijl coach. Ps. De pompoen granola is ook echt een aanrader! WoW!!
Hi Maaike, Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback, daar zijn we heel blij mee en weten we dat we goed bezig zijn met wat we zo ontzettend graag doen ;-) Stay Frecious! Nathalie, Frecious Customer Care
Ik gebruik al een aantal jaar Frecious bijna elke Frecious, omdat mijn gezondheid belangrijk voor mij is.
Tijdens en na mijn bevalling at ik veel ongezonde dingen. Weer even een nieuwe start aangegaan om weer gezond te gaan eten.
Hele gevarieerde sappen waardoor je dag extra gezond start. De service is altijd top en je ontvangt regelmatig leuke aanbiedingen
Ik heb de 3-daagse detox en afterdetox gedaan met verschillende redenen. Het resetten van eetgewoonten (lees: snaaibehoefte), opschonen van mijn lijf na een periode met veel antibiotica en afkomen van mijn eczeem (waar ik sinds een paar maanden last van had). Met name de laatste twee redenen gaven me een enorme motivatie. Ik heb de detox als heel positief ervaren. Ik heb geen moment honger gehad. Het was heel duidelijk en eenvoudig en nadenken over wat te eten was er even helemaal niet. De sapjes waren goed te doen al waren ze echt niet allemaal even lekker. Ik was wel blij dat ik na de 3 dagen weer wat vast voedsel kon gaan eten. Top recepten zaten er bij de after detox, met name die voor het diner werden door mijn gezin ook, goed ontvangen en deze zijn nu geïntegreerd in onze weekmenu's. Wel vond ik het gelijk veel eten, dus die week heb ik vaak laat ontbeten en de lunch overgeslagen, behalve een sapje. Mijn huid was helaas niet gelijk beter. En werd zelfs eerst nog slechter, vermoedelijk een reactie op de onderdrukkende zalfjes die ik er toch een tijdje heb gesmeerd in combinatie met wat mentale zaken die aandacht nodig hadden. Inmiddels, weken later, is dat weer op de goede weg, met behulp van een homeopaat en haptotherapeut. Het was geen doel maar een mooie bijkomstigheid dat ik 4 kilo ben afgevallen en deze zijn weg gebleven. Ik merk ook dat ik veel minder snaaibehoefte heb en betere keuzes maak. Zelfs nu met al het sinterklaassnoepgoed lukt het me om echt te genieten van een paar pepernoten. Ik snoep dus wel weer maar echt met mate. Dat kende ik nog niet van mezelf. Verder voel ik me frisser en fitter en heb ik de eerste weken na de kuur super goed geslapen. Dat is weer even wat minder geworden door de jeuk.. Ik ben van plan een abonnement te nemen en vaker een sapje te nemen en ook 2x per jaar een detox te doen. Ik heb de detox van Frecious al aan meerdere mensen aangeraden!
Erg goed ze zijn niet allemaal even lekker maar de snelle en duidelijke bestelling
Sapjes zijn super, al heb ik natuurlijk mijn favorieten. Ik krijg groenten, fruit en vooral vitaminen binnen, die ik normaal zelden of nooit zou eten. Zeker voor een vrijgezel, die niet van koken houdt, zijn deze sapjes fantastisch! Even terug gekeken...Deze maand 3,5 jaar geleden deed ik mijn eerste bestelling en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. En over de bezorging heb ik ook geen klachten. Altijd zoals afgesproken!
Elke morgen een groene smoothie
Iedere keer weer goede communicatie en levering!
Ik drink de sapjes nu ongeveer 3 jaar En ik merk zoveel meer energie Mijn huid heeft een gezonde gloed En mijn darmen zijn rustiger
Gemakkelijk in gebruik. Niet allemaal even lekker maar zo heb je wel in een paar slokken weer die extra hoeveelheid groenten binnen.
Het is fijn om vitamines achter de hand te hebben voor als je een extraatje kunt gebruiken. Fantastisch dat deze ook ingevroren geleverd worden. Bezorger was erg vriendelijk. Ik moet wel even wennen aan de smaken, maar ik houd van zoet. Dat is heel persoonlijk en doet niets af aan de kwaliteit, samenstelling of inhoud. Ik ben heel blij en kan even vooruit met m'n voorraad van twintig flesjes :)
Ik vindt het altijd een heerlijke boost voor mijn gezondheid. niet alle sapjes zijn even lekker maar wel goed te doen.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen