Lekker en makkelijk veel vitamines binnen.
Heeft mijn kijk op voeding totaal veranderd. De smaak en het gemak passen me helemaal. De service en prettige communicatie is compleet en zorgzaam. Een prachtig duurzaam concept in optima forma!
Shakes zijn top. Levering van de goederen eveneens goed geregeld.
Ik gebruik al minstens een jaar de Frecious sapjes en ben fan. Een ideale aanvulling op een gezond voedingspatroon.
Veel keuze, handige manier om aan meer groente per dag te komen.
Ik vind frescious een hele goede oplossing voor dagen waarop ik weinig tijd heb en toch gezond wil eten. Veel keuze en snelle levering. Fijn dat je nog kort van te voren de leveringsdatum kan wijzigen.
Heerlijke sapjes, met zorg bereid en verstuurd. Scheelt mij veel tijd en door het grote aanbod geen keuzestress. Iedere dag een ander sapje binnen handbereik.
Al jaren geniet ik dagelijks van de flesjes van Frecious.
Heerlikke sapjes, Op tijd geleverd door lieve bezorger.
goed geregeld allemaal
Ik moest even wennen aan de smaak maar ondertussen heb ik een abonnement. Het is voor mij de perfecte manier om mijn lichaam te resetten en ik voel me elke keer fantastisch na een kuur. De sapjes zijn verrassend lekker. Ik zou het niet kunnen missen.
Gevarieerd aanbod van superlekkere gezonde sappen! Fijne klantenservice en bezorging. Wij kunnen niet meer zonder!
Hi Iris, Wat een fijne feedback, erg leuk om te lezen dat je zo blij met Frecious bent! Wij kunnen ook niet meer zonder jou ;-) Nathalie, Frecious Customer Care
Heerlijke sapjes.
Mijn lijf en waardes zijn beter sinds gebruik.
Ik bestel regelmatig en nu weer een detox. Werkte deze keer voor het eerst met de app wat heel fijn was. En daarna ook de granola gegeten. Die ook weer heel lekker was!
Al jaren tevreden klant en ook blij met de nieuwe producten. Blijf zo doorgaan!.
Hi, Bedankt voor je positieve review, daar worden we heel blij van! We gaan zeker met heel veel plezier door met het maken (en ontwikkelen) van onze producten ;-) Nathalie, Frecious Customer Care
Door het innemen van dagelijks extra groenten in de vorm van een juice voel ik mij fitter en gezonder. Mealplan is ook heel fijn om erbij te hebben.
Echt positief verrast: de sapjes zijn heerlijk. En het voelt goed om die extra groenten in te nemen. De gembershots vind ik vrij heftig los te drinken, terwijl ik dat van andere merken wel gerust doe. Maar deze zijn heerlijk ik een kop thee!
Altijd bereikbaar. Producten zijn van goede kwaliteit en lekker. Leuke informatie mail. En ze staan open voor meedenken over producten. Top
Prima product met uitstekende service
Huge variety of healthy juices to choose from, I am so happy with my subscription to Frecious!
Elke dag eenwillekeurig flesje uit de vriezer in de koelkast zetten. Is ‘s morgens ontdooid en na een kwartiertje bij kamertemperatuur heerlijk drinkbaar. Elk flesje is een feestje aan smaken!
Ik ben heel tevreden over de sapjes en bezorging. Toch wil ik graag het abonnement voor een poosje stoppen. Kan niet vinden hoe ik dat kan doen. Hoor graag van jullie.
Hi Rebecca, Dankjewel voor je review. Wat jammer dat je overweegt je membership op te zeggen. Ik wil je even wijzen op de mogelijkheid je membership te laten doorlopen. Ik selecteer dan een leverdatum ver in de toekomst. Je hoeft in principe geen bestellingen meer te doen, maar als je er eentje wilt doen, dan heb je tenminste nog het membervoordeel. Als je ons even een mailtje wilt sturen via [email protected] dan gaan we het voor je regelen ;-) Nathalie, Frecious Customer Care
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen