Duidelijke en fijne communicatie, heerlijke sapjes, leveringen op tijd en door vriendelijke mensen.
Heel duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden en we genieten nu enorm van de heerlijke vitamine rijke sappen.
Alles is goed verlopen, maar ik mis smaak. Ik hoop maar dat het in ieder geval allemaal wel gezond is en rijk aan nutrienten.
Hi Frans, Bedankt voor je review en je feedback. Dat horen we niet vaak. Mag ik daarom zo vrij zijn om te vragen wat jouw verwachting van de smaak was bij het drinken van de juices? Ik kan me voorstellen dat sommige smaken als pittig hebt kunnen ervaren. Meeste mensen zijn de 'verse' fruitsappen of smoothies uit het koelschap van de supermarkt gewend. Deze bevatten vaak voornamelijk fruit en dus suikers. Frecious juices bevatten 70, 85 en sommige zelfs 100% groente. Sommige smaken kunnen daarom absoluut even wennen zijn. Wij vriezen onze juices direct in, waardoor de voedingswaarde en smaak optimaal behouden wordt. Om 1 Frecious flesje te produceren, gebruiken wij gemiddeld 300 gram groente. De smaak is daarom aanzienlijk geconcentreerder, wellicht is het een kwestie van wennen De functionaliteit van onze juices is de voornaamste reden dat we ze met zoveel zorg maken. En dan is de smaak niet voor iedereen gelijk, maar de voedingsstoffen die onze klanten binnen krijgen gelukkig wel:) Wat goed is om te weten, is dat je (ook bij een detox) je smaakvoorkeuren kan aangeven. Als je in de bezorginstructies even aangeeft welke smaak je liever niet wil hebben in je (detox)box, dan vervangen wij deze voor zodat je alleen de juices ontvangt die wel in de smaak vallen. Alles is mogelijk! We vernemen het graag: [email protected] Nathalie, Frecious Customer Care
Niet alleen super gezond, maar ook nog eens heel lekker. Heel erg blij met deze sapjes die ingevroren thuis worden bezorgd zodat ze gedronken kunnen worden wanneer wij dat willen. Ik miste (in de winkel en elders) echt lekkere sapjes met veel groente in plaats van fruit(suikers). Heel blij met frecious.
Ik gebruik de 14 dagen kuur als ondersteuning in de herfst, ik voel me er fit door!
Mijn ervaring met Frecious is goed en fijn. Ik merk echt aan mijn lichaam dat het een boost geeft over de dag. Zeker na dagelijks gebruik.
Sinds ik dagelijks meerdere sappen drink merk ik dat ik me energieker voel, mijn darmen beter werken eigenlijk een algeheel goed effect zowel fysiek als mentaal. Ik ben er erg blij met alle producten van Frecious. De pompoen granola is ook erg lekker!!
Ik ben nog steeds erg enthousiast over Frecious, de sapjes zijn goed goed in te nemen! De ene is wat heftiger dan de andere, maar dat geeft mij ook wel weer een kick!
Sinds kort is er een continu rooster op de school van mijn dochter. Dit is even schakelen omdat ze tussen de middag thuis altijd een warme maaltijd kreeg met veel verse groenten. Op school is het niet mogelijk om een grotere hoeveelheid groenten mee te geven. Daarom Krijg ze nu standaard een groenten sapje naast haar lunch mee naar school, zo krijgt ze alsnog lekker extra groenten.
Prima drankjes. Gezond en steeds lekkerder.
Tot nu toe smaakt het allemaal goed, dit had ik niet verwacht ook het bezorgen was goed
Heel voldaan en gezond gevoel na de detox. Eigenlijk geen moment last gehad van ontwenningsverschijnselen door de lekkere verse sapjes en de heerlijke recepten.
Ik heb het gevoel dat ik hele gezonde sapjes drink. De smaken vind ik ook lekker.
Overdag prima te doen met 4 sapjes. Die zijn best lekker. De maaltijden vallen iets minder in de smaak.
De sappen zijn heerlijk net zoals de maaltijden, daardoor prima vol te houden!
Snel, persoonlijk en goed. Zoals het hoort, maar daarom ook onwijs tevreden.
De groente sap flesjes houden me fit en gezond!
De levering was goed en de inhoud ook.. ik drink deze sapjes als aanvulling omdat ik 4 maanden aan de antibiotica zit en daardoor mijn dag nacht multi niet mag slikken en vegetarisch eet. Ik voel me er heel gezond door, beter als daarvoor.. het is een goed begin van de dag. Ik hou van de pure smaken van groenten en die hebben de flesjes zeker. Ik ga er zeker mee door..
Als ik een sapje drink, weet ik zeker dat ik die dag voldoende groenten binnenkrijg.
De sapjes zijn vol van smaak. Je proeft heel duidelijk de ingrediënten. En de samenstelling van de sapjes zijn top en volgen helemaal de gezonde leefstijl en voeding wat je lichaam nodig heeft.
Uitleg en begeleiding top. Ik heb vaker sapkuren gedaan van andere aanbieders dus weet wat het is. Ik vind deze sapjes echt niet lekker. Dus daardoor nog moeilijker vol te houden. Was dus doorbijten maar gelukkig wel fijn resultaat. Voel me fitter, plattere buik
Hi Nicole, Bedankt voor je review en je feedback. Ik kan me voorstellen dat je sommige smaken als pittig hebt ervaren. De meeste mensen zijn de “verse” fruitsappen of smoothies uit het koelschap van de supermarkt gewend. Deze bevatten vaak voornamelijk fruit en dus suikers. Frecious juices bevatten 70, 85 en sommige zelfs 100% groente. Om 1 Frecious flesje te produceren, gebruiken wij gemiddeld 300 gram groente. De smaak is daarom aanzienlijk geconcentreerder. Sommige smaken kunnen daarom best even wennen zijn ;-) Fijn om te lezen dat je wel een goed resultaat hebt ervaren! Stay Frecious! Nathalie, Frecious Customer Care
Praktische gezonde flesjes groenten. Niet altijd even lekker
Fijn om gemakkelijk en snel een flesje vol met groenten en fruit vol vezels en de juiste voedingsstoffen.
Communicatie en levering is altijd op tijd en duidelijk. Product is top!
Makkelijk gezond gemak. Je krijgt op een verantwoorde manier snel en makkelijk voldoende groenten en fruit binnen en ja ze zijn - bijna allemaal - nog lekker ook. Voor mij fijn wanneer ik te weinig tijd heb en wel de juiste voedingstoffen binnen wil krijgen, ik neem ze niet dagelijks.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen