Alleen waren mijn sapjes nog kleine 2mnd houdbaar.
Al jaren drink ik de sapjes van Frecious. Er zitten alleen maar gezonde ingrediënten in en ze smaken ook nog eens goed. De sapjes worden altijd netjes op tijd geleverd. Ik ben erg tevreden over Frecious.
Nog even zoeken naar de smaken maar is super handig
Het is voor mij de de 2e keer, en net als de eerste heel goed te doen. Je merkt echt dat he veel meer energie krijgt. Ik ga nu verder met de intement fasting kuur.
Netjes service en prima concept.
De eerste 3 dagen gingen prima, vlogen voorbij, ondanks suiker afkick. De laatste 2 dagen leken een eeuwigheid te duren, was erg slap en lusteloos. De kilo’s die eraf zijn gegaan, leuke bijkomstigheid.
Door de voorbereiding wordt het vasten een stuk makkelijker. Sommige sapjes zijn echt een uitdaging. Maar het resultaat, ja dat voelt goed. Het helpt mij er doorheen. Mijn lijf voelt rustig en schoon.
Handig in gebruik qua grote, genoeg variatie en een gezonde keuze, goed gevoel dat je de juiste toevoegingen binnen krijgt
Na een tijdje regelmatig Frecious te gebruiken merk ik echt dat ik soms snak naar de groenten! Ik ben heel blij dat ik op zo'n makkelijke manier mijn ADH binnen krijg, want het ligt altijd binnen handbereik (in de vriezer) en de luilak in me hoeft niet na te denken over hoe nu weer de vitaminen binnen te krijgen. Bezorging blijf ik me over verbazen hoe stipt ze zijn. Heel blij!
Ik voelde me goed met 1 of 2 sapjes p/d als bij!!
Heel gezond product, strak aan de prijs
Wat een uitdaging was deze week. Ik vond sommige sapjes lekker maar ook enkele heel vies. Vooral de 100% groenten sappen. De begeleiding via de mails en de app hielpen me echter om het goed vol te houden. Dat is echt top. Vooral de eerste dagen wat rauwkost en een bouillon nodig gehad om het te redden maar de laatste twee dagen gingen echt makkelijker en zonder problemen.
Sapjes smaakte goed en heb de afgelopen 3 dagen geen ‘trek’ gehad door de hoeveelheid sapjes en health shots.
De bezorging werkt perfect, updates over de aankomsttijd en zeer behulpzame chauffeur. Lekker veel keuzes in smaken en drankjes met en zonder fruit. Gezonde toevoeging aan mijn dieet.
From the juice, to the customer service to the delivery company, just love it! Super healthy, kind and friendly. Best start of my day, every day, for many years.
Zoals altijd weer alles lekker en goed en snel bezorgd,
Lekkere gezonde sapjes
Qua lijf en ook Mind. 5 mooie dagen gehad met aandacht voor mezelf. Wat ik alleen vervelend vond was dat in mijn bestelling 2 soepjes ontbraken. Die konden niet worden geleverd meer wat ik wel snap maar ik vond de afhandeling via de app niet fijn. Er zijn nooit excuses voor ongemak gemaakt, alleen dat menken een fout had gemaakt. En op mijn vraag wat ik ipv kan gebruiken, werd eerst niet op teruggekomen. En daarna 3 opties die ik zelf wel had kunnen verzinnen. Heel jammer en daarom moest ik ook even nadenkt of ik jullie aanbeveel. Ik heb nu ja gezegd omdat de sapjes echt goed zijn. Als het mis loopt vind ik jullie service alleen niet wat ik verwacht bij een kuur van zeker 150 euro. Heel jammer
Al jaren een trouwe fan van jullie heerlijke puur natuur sapjes! Mis ze als ik op vakantie of werktrip ben. De 100% groenten sapjes en de in season sapjes zijn mijn favoriet!
Al geruime tijd klant en nog altijd zeer tevreden. Fijne aanvulling op mijn reeds gezonde leefstijl.
Er zou zaterdag worden geleverd voor 18 uur. 18 uur nog niets, ik ben toen na hele dag thuis weg gegaan. Levering heeft plaatsgevonden bij buren. Deze hebben het niet koud gezet en dat ook niet doorgekregen. Ik kom vervolgens maandag thuis in middag en krijg van buren de doos met ontdooide sapjes en ze waren niet blij met de lekkende doos op hun mooie houten vloer in de gang. Kortom sapjes niet meer kunnen gebruiken, buren niet blij. Flinke kater van!
Hi Lisette, We hebben elkaar inmiddels gesproken en het pakket wordt alsnog maandag aan jou bezorgd. We hebben een klacht ingediend bij Leen Menken hierover, dit wordt zeker intern opgepakt! Ik hoor graag van je zodra je pakket is binnengekomen, hoe dat gegaan is! Anouchka Frecious Customer Care
Ik heb wel vaker detox sapjes gedronken en vaak waren deze gewoon echt ontzettend vies. De sapjes van Frecious vond waren daarintegen echt heel goed te drinken. Dat maakt het detoxen een stuk aangenamer. Sapje werden geleverd op een afgesproken moment, erg fijn en ook de uitleg en begeleiding via de app vond ik erg duidelijk.
Ik heb veel aan de detox gehad. Door de duidelijke app en kwalitatief goede producten heb ik de Detox als erg prettig ervaren.
Goede bezorgservice en online bestellen is makkelijk
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen