• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? N.v.t.
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Alleen waren mijn sapjes nog kleine 2mnd houdbaar.

Gezonde en lekkere sapjes

Al jaren drink ik de sapjes van Frecious. Er zitten alleen maar gezonde ingrediënten in en ze smaken ook nog eens goed. De sapjes worden altijd netjes op tijd geleverd. Ik ben erg tevreden over Frecious.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Nog even zoeken naar de smaken maar is super handig

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Het is voor mij de de 2e keer, en net als de eerste heel goed te doen. Je merkt echt dat he veel meer energie krijgt. Ik ga nu verder met de intement fasting kuur.

Prima bedrijf

Netjes service en prima concept.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Het was pittig maar goed

De eerste 3 dagen gingen prima, vlogen voorbij, ondanks suiker afkick. De laatste 2 dagen leken een eeuwigheid te duren, was erg slap en lusteloos. De kilo’s die eraf zijn gegaan, leuke bijkomstigheid.

Fijne maar groene kuur.

Door de voorbereiding wordt het vasten een stuk makkelijker. Sommige sapjes zijn echt een uitdaging. Maar het resultaat, ja dat voelt goed. Het helpt mij er doorheen. Mijn lijf voelt rustig en schoon.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Gezonde toevoeging uit een gekoeld flesje

Handig in gebruik qua grote, genoeg variatie en een gezonde keuze, goed gevoel dat je de juiste toevoegingen binnen krijgt

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Top, altijd fijne sapjes in huis!

Na een tijdje regelmatig Frecious te gebruiken merk ik echt dat ik soms snak naar de groenten! Ik ben heel blij dat ik op zo'n makkelijke manier mijn ADH binnen krijg, want het ligt altijd binnen handbereik (in de vriezer) en de luilak in me hoeft niet na te denken over hoe nu weer de vitaminen binnen te krijgen. Bezorging blijf ik me over verbazen hoe stipt ze zijn. Heel blij!

Gezond

Ik voelde me goed met 1 of 2 sapjes p/d als bij!!

Biodynamisch

Heel gezond product, strak aan de prijs

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fantastische begeleiding met mail en app

Wat een uitdaging was deze week. Ik vond sommige sapjes lekker maar ook enkele heel vies. Vooral de 100% groenten sappen. De begeleiding via de mails en de app hielpen me echter om het goed vol te houden. Dat is echt top. Vooral de eerste dagen wat rauwkost en een bouillon nodig gehad om het te redden maar de laatste twee dagen gingen echt makkelijker en zonder problemen.

Verrassend geslaagde detox

Sapjes smaakte goed en heb de afgelopen 3 dagen geen ‘trek’ gehad door de hoeveelheid sapjes en health shots.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heel handig om altijd op voorraad te hebben om genoeg groente binnen te krijgen.

De bezorging werkt perfect, updates over de aankomsttijd en zeer behulpzame chauffeur. Lekker veel keuzes in smaken en drankjes met en zonder fruit. Gezonde toevoeging aan mijn dieet.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Love it, love it, love it!

From the juice, to the customer service to the delivery company, just love it! Super healthy, kind and friendly. Best start of my day, every day, for many years.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Zoals altijd weer alles lekker en goed en snel bezorgd,

Lekkere gezonde sapjes

Zuiverend

Qua lijf en ook Mind. 5 mooie dagen gehad met aandacht voor mezelf. Wat ik alleen vervelend vond was dat in mijn bestelling 2 soepjes ontbraken. Die konden niet worden geleverd meer wat ik wel snap maar ik vond de afhandeling via de app niet fijn. Er zijn nooit excuses voor ongemak gemaakt, alleen dat menken een fout had gemaakt. En op mijn vraag wat ik ipv kan gebruiken, werd eerst niet op teruggekomen. En daarna 3 opties die ik zelf wel had kunnen verzinnen. Heel jammer en daarom moest ik ook even nadenkt of ik jullie aanbeveel. Ik heb nu ja gezegd omdat de sapjes echt goed zijn. Als het mis loopt vind ik jullie service alleen niet wat ik verwacht bij een kuur van zeker 150 euro. Heel jammer

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Nee

Altijd top kwaliteit sapjes op tijd geleverd

Al jaren een trouwe fan van jullie heerlijke puur natuur sapjes! Mis ze als ik op vakantie of werktrip ben. De 100% groenten sapjes en de in season sapjes zijn mijn favoriet!

Blij met Frecious

Al geruime tijd klant en nog altijd zeer tevreden. Fijne aanvulling op mijn reeds gezonde leefstijl.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Product is goed maar levering slecht

Er zou zaterdag worden geleverd voor 18 uur. 18 uur nog niets, ik ben toen na hele dag thuis weg gegaan. Levering heeft plaatsgevonden bij buren. Deze hebben het niet koud gezet en dat ook niet doorgekregen. Ik kom vervolgens maandag thuis in middag en krijg van buren de doos met ontdooide sapjes en ze waren niet blij met de lekkende doos op hun mooie houten vloer in de gang. Kortom sapjes niet meer kunnen gebruiken, buren niet blij. Flinke kater van!

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? Nee
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Nee

Serieus lekkere sapjes!

Ik heb wel vaker detox sapjes gedronken en vaak waren deze gewoon echt ontzettend vies. De sapjes van Frecious vond waren daarintegen echt heel goed te drinken. Dat maakt het detoxen een stuk aangenamer. Sapje werden geleverd op een afgesproken moment, erg fijn en ook de uitleg en begeleiding via de app vond ik erg duidelijk.

Goede begeleiding, goede producten

Ik heb veel aan de detox gehad. Door de duidelijke app en kwalitatief goede producten heb ik de Detox als erg prettig ervaren.

Makkelijk en gezond

Goede bezorgservice en online bestellen is makkelijk

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen