Elke keer kies ik een nieuwe smaak, verheug me keer op keer!
Bedankt voor je review en enthousiasme! Stay healthy, Minerva
Dit was mijn 3e sapkuur (elk jaar 1). Deze ging beduidend makkelijker dan de voorgaande.. ik werd alleen de 3e dag even beroerd wakker maar dat verdween na een uur en een sapje. Verder heb ik veel energie gehad. Dit keer heb ik me heel goed aan de afbouwperiode gehouden en ik denk dat daar écht de sleutel zit! Ik heb bijna geen hongergevoel gehad en heb zelfs sapjes over kunnen slaan. Ik wilde er nog een dagje aan vastplakken, maar ik wil ook te graag eten, drink er gewoon een sapje bij!
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat de sapjes je zo goed bevallen. Afbouwen is inderdaad key voor een goede detox! Stay healthy, Minerva
Ik ben zo blij met de sapjes! Mooie ondersteuning!
Bedankt voor je review! Stay healthy, Minerva
Blij met Frecious, wij drinken ze op werkdagen voor een gezonde start/gezond extraatje.
Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de sapje! Stay healthy, Minerva
Elke keer als ik Frecious drink voel ik me heel gezond
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je je zo voelt na het drinken van onze sappen :) Stay healthy, Minerva
R
Bedankt voor de aanbeveling! Stay healthy, Minerva
Rolls Roys onder de sapjes
Bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten! Stay healthy, Minerva
goeie sappen, lekkere communicatie. Niet voor niets vaste klant
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo blij met ons bent :) Stay healthy, Minerva
Fijn om een kleine compacte groentensap te ontvangen waar alle vitaminen en mineralen inzitten!
Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten! Stay healthy, Minerva
Goede producten, en levering altijd op tijd
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de producten en levering! Stay healthy, Minerva
Elke morgen weer een feest om mn groene smoothie te nemen.
Bedankt voor je mooie review. Wat een feest om dit te lezen! Stay healthy, Minerva
Heerlijke sapjes met lekker veel verschillende groente.
Bedankt voor je positieve review! Stay healthy, Minerva
Met het drinken van de sappen voel ik me duidelijk vitaler!
Ik vind de sapjes erg lekker en het stukje gemak is ook heel fijn. Ik maak zelf vaak ook sapjes maar in de kraamtijd is dit perfect om weer aan te sterken.
Mijn eerste ervaring met Frecious is een ervaring voor herhaling. Diep bevroren bezorgt waardoor de sapjes super vers zijn en blijven. Je proeft echt de groenten....
De informatie op de website is helder, de levering was eenvoudig te volgen. De producten zijn top!
Heel meedenkend en vriendelijk
Fijn dat je toch iets gezonds binnenkrijgt als koken een keer niet lukt.
Voorheen gebruikte ik een detoxpakket uit de winkel, dat is echt verleden tijd. Met de nieuwsbrief, app en boekje maakt fresious het je wel makkelijker detoxen en voor jezelf te zorgen. Kauwen op sap en soep blijft wat vreemd, en de shotjes zijn een aanvulling waar je een healty-kick van krijgt. Gaan we nog een x doen! Op je gezondheid!
Ik ben erg tevreden maar vind de sappen wel behoorlijk aan de prijs. Ook zou ik graag als extra optie hele sappen zien. Ik bedoel daarmee het volledige product (dus niet alleen het sap maar ook de pulp goed vermalen voor de vezels. ). Dat is nog gezonder.
Dank je voor de mooie review! Heb je al gekeken naar onze memberships? We geven een fijne korting, en ook bij elke levering 10% gratis flesjes :-) De slowjuices zijn de kern van ons bedrijf, juist de sappen zonder vezels zijn erg goed opneembaar in het lichaam. Maar we zouden Frecious niet zijn als we niet altijd blijven ontwikkelen, dus wie weet wat de toekomst nog gaat brengen! Stay healthy, Anouchka
Erg positief over de green power box! De sapjes zijn lekker en geven een fijne kickstart in de ochtend. Vanwege m'n intolerantie voor broccoli kreeg ik één ander sapje, met een persoonlijke mail met toelichting erbij. Fijne service!
Wat goed om te lezen :-) Fijn dat we je hebben kunnen helpen met je allergie! Stay healthy, Anouchka
Ik ben de dag heel goed doorgekomen dmv de verschillende sapjes, goede uitleg en lekkere afwisselende smaken!
Ben blij dat het goed is bevallen :-) Stay healthy, Anouchka
Snel geleverd, fijne sapjes die echt energie geven. Heb al meerdere keren besteld en steeds ben ik weer blij met Frecious sappen!
Wat goed om te lezen :-) Stay healthy, Anouchka
De smaak van alle geprobeerd sapjes is uniek en goed samengesteld. Zelf de 100% groentesapjes zijn goed te drinken. Het is dat ze best prijzig zijn, maar dit zou voor mij beslist een dagelijkse gewoonte kunnen worden. Ik drink nu s ochtends en s middags een sapje en voel mij daadwerkelijk energieker.
Wat een mooie review, dank je! Heb je al gekeken naar onze memberships? We geven een fijne korting, en ook bij elke levering 10% gratis flesjes :-) Stay healthy, Anouchka
Zag er erg tegen op maar nu ik één maal bezig ven gaat het mij verrassend goed af
Wat goed om te lezen :-) Succes nog even! Stay healthy, Anouchka
Visseringweg 23-F