Ik heb nu al een aantal x bestemd bij Frecious en ben erg tevreden. De sapjes worden bevroren geleverd en je kan ze direct in de vriezer leggen. Ik probeer om de dag een sapje te drinken en het voelt erg goed. Een mooie aanvulling op mijn gezondheid!
Goede smaak en top service op alle fronten
Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten :) Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
De sapjes zijn redelijk goed drinkbaar qua smaak. Ik moest er aan wennen. De sapjes zorgen voldoende voor een voldaan gevoel. Goed te doen
Woh wat een ervaring, eerste keer dat ik een detox doe. Je word stap voor stap geweldig begeleid in het proces via de app. De sappen smaken ook nog eens heerlijk. Het is een detox om zeker aan te raden en goed vol te houden is.
Doordat ik 2 kuren heb besteld onder 1 adres kwam de communicatie heel slecht door. Ik kon niet goed zien wat voor mij bestemd was of voor mijn man. De app werd gepromoot maar geldt niet voor de 5-daagse kuur met maaltijden. Ik ben heel ontevreden en heb ook geen resultaat.
Ik heb de detox kuur van Frecious nu al meermaals gedaan. Soms de vijfdaagse, soms de zevendaagse, maar ik doe elke lente de detox. Het blijft zwaar, en er is zeker toewijding en discipline voor nodig, maar zowel mijn lichaam als mijn geest krijgen ongetwijfeld een grote reset, en dat voel ik nog lang naslepen. De eerste keer begon ik bijvoorbeeld nadien mijn levensstijl zonder frisdrank. Vorig jaar liet ik alcohol. En vandaag zit ik er middenin, dus ik kan nog niet zeggen wat ik dit keer achterwege laat! :) Een ding is zeker: Elke keer zijn mijn emoties weer in balans en zijn al mijn fysieke kwalen verdwenen. Zelfs doorheen het jaar blijf ik de sapjes drinken als tussendoortjes, in plaats van verpakte koeken of zoetigheden. Ik ben ongetwijfeld een echte ambassadeur :D
Bedankt voor je prachtige review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent en zulke mooie resultaten hebt weten te krijgen uit de kuren. Hier doen we het voor :) Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Een zeer goed product en het draagt bij aan de gezondheid
Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
super product
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Meestal lekker om te drinken...
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
De sapjes zijn lekker en gezond. Alles biologisch. Je krijgt er energie van en ik voel me er goed bij. Ook gaan de leveringen altijd goed. Ik raad de sapjes van Frecious aan iedereen aan.
Bedankt voor je prachtige review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Meeste sappen waren smakelijk genoeg
Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Nu al maanden dagelijks een flesje frecious. Dol ben ik op pure smaken en daar is frecious een héle goede in. Vooral de variatie maakt dat het nooit verveelt.
Bedankt voor je leuke review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Producten zijn gezond en smakelijk. Website duidelijk, bezorging verloopt zoals vooraf aangegeven.
Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat alles naar wens is! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
De sapjes zijn smakelijk en gezond
Bedankt voor je positieve review. Wat goed dat je ieder seizoen een detox doet! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Veel minder groenten dan gezegd wordt. Verpakking geeft 274 gr groente en more maar dat is niet zo
Hi Kees, Bedankt voor je review! Mag ik vragen hoe je dat hebt berekend, dat de betreffende juice geen 274 gram groenten bevat? Ik hoor graag van je! Anouchka Frecious Customer Care
Aan te bevelen
Bedankt voor je positieve review! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Nog steeds tevreden! Leek even mis te baan bij Leen M. Maar dan is er snel telefonisch contact en wordt er actie ondernemen. Ook de communicatie over de seizoenssappen verloopt goed.
Bedankt voor je positieve review :) Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Vanaf het begin tot het eind een goede service en snel afgehandeld.
Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent :) Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Heerlijk, verveelt niet met alle verschillende smaken.
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat al onze smaken je bevallen! Stay healthy, Minerva Frecious Customer Care
Ik had de detox kuur en na het 2e sapje voelde ik me niet zo lekker en heb ik over moeten geven. Daarna ben ik direct gestopt met de kuur. Helaas! Daarnaast waren 2 shotjes gelekt en zat alles onder de kurkuma. Jammer!
Hi Ellen, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo ziek bent geworden tijdens de detox. Heb je je goed gehouden aan de afbouw voordat je de detox ging beginnen? Ook balen dat er 2 shotjes hebben gelekt, ik zie niet dat je al contact met ons hebt opgenomen hierover, kan ik nog iets voor je doen? Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
De flesjes sap zijn allemaal lekker en de granola is ook heerlijk Levering is heel goed, je wordt per mail en bericht op je telefoon op de hogte gehouden wanneer het afgeleverd wordt.
Bedankt voor je review :-) goed om te leen dat alles naar wens was! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik kan alleen nog steeds niet de lege flesjes retourneren
Bedankt voor de mooie review! Je kunt het beste de flesjes met de dop eraf geschroefd in het plastic afval weggooien, dan worden ze gerecycled! Wij kunnen ze niet hergebruiken, dus moeten ze anders ook bij het plastic afval doen. Mocht je geen plastic afvalbak hebben, dan zou het kunnen dat jouw gemeente aan nascheiden van afval doet, maar dat kun je het beste even navragen bij jouw gemeente. Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
De sapjes zijn heerlijk. Wel aan de prijzige kant.
Bedankt voor de mooie review :-) Heb je al eens overwogen om member te worden? Dan krijg je van ons een mooie korting! Mocht je uitleg willen krijgen, dan hoor ik dat graag. Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Vanaf het begin denk ik, klant. Eerst deed ik de sapjes zelf maken, maar veel te veel werk en het is ook onmogelijk om zoveel verschillende groentes voor de variatie in je koelkast te bewaren (ik eoon alleen). Het is al jarenlang een routine: ‘s avonds leg ik ze uit en ‘s morgens drink ik een flesje plus een cupje tarwegras.
Wat een fijne review! wat je omschrijft is precies de reden dat wij onze juices aanbieden :-) grote variatie aan groenten, zo maken wij Nederland stap voor stap een stukje gezonder. Jouw routine is inderdaad de perfecte manier om 's ochtends van je juice en shot te genieten! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik maak nu al meer dan een jaar gebruik van de sapjes van frecious en kan echt niet meer zonder. Neem ze meerdere keren per week om zo extra groenten en fruit binnen te krijgen.
Bedankt voor de mooie review :-)Wat supwr om te elzen, we hopen dat Frecious nog lang deel uit mag maken van jouw gezonde routine! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen