Goede en duidelijke site, en makkelijk te bestellen en of een bestelling te veranderen. Hoge kwaliteit sappen.
Bedankt voor de mooie review :-) Fijn dat je onze site goed en duidelijk vind! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik gebruik al een paar jaar deze sapjes en mix hier vaak nog wat superfood poeders doorheen zoals maca, chlorella en kurkuma. Beetje Skyr en ik ben helemaal klaar voor de dag! Ontdooi ze lekker in een maatbeker met warm water. Smaak is prima, was wennen in het begin en sommige zijn wat sterker dan anderen maar dan mix ik er gewoon wat ananas doorheen om de smaak wat lekkerder te maken. Bezorging ook altijd netjes. Wel jammer dat je nu moet gaan betalen voor bezorging in een bepaald tijdvak terwijl de bestelling toch altijd al boven de 70 euro is. Maar begrijp het ook wel in deze tijden dat alles duurder wordt.
Bedankt voor de mooie review :-) Wat slim om de juices zo te gebruiken! We hebben inderdaad in Maart voor de kortere tijdvakken een toeslag moeten berekenen van €3,95. Alles wordt duurder en helaas moeten wij het inmiddels doorberekenen. Mocht je van een gratis bezorg vak willen gebruikmaken, dan kan dat in het milieuvriendelijke tijdvak: tussen 08:00 en 22:00, je krijgt de dag van tevoren een 3-uurs bezorgvenster via een live tracking link. Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik wist niet wat ik precies kon verwachten en/ of ik honger zou krijgen. Dat eas zeker niet het geval. Ik heb ook de After Detox besteld, om het goede resultaat vast te houden. Alleen de maaltijden vond ik niet zo smaakvol, behalve de Moussaka!
Bedankt voor de mooie review :-) Wat super dat de Juice & Dinner goed is bevallen! De maaltijden zijn niet overdadig gekruid, maar dat kun je uiteraard nog zelf toevoegen :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Je hoeft een week lang niet na te denken wat je eet. Het weekend is helemaal voor je uitgedacht. Heerlijk!
Bedankt voor de mooie review :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Mijn vijfde detox sapkuur, de eerste bij frecious. De smaken waren niet mijn keuze, de soepen waren veredelde sapjes die een beetje opgewarmd moesten worden en de shots waren soms echt niet weg te krijgen. Ook waren alle dekseltje van de shots door bevriezing kapot gegaan waardoor vervoeren of openmaken zonder knoeien niet ging. Verder erg weinig energie gehad dus te weinig voedingsstoffen. Voor mij geen Frecious meer
Hi Evelyn, Wat ontzettend vervelend dat de detox bij jou niet goed is gevallen! Wij maken inderdaad zelf een keuze van de sappen die wij tijdens de keuze aanbieden, het is een kant en klaar pakket. Op deze manier krijg je zoveel mogelijk nutriënten van verschillende groenten binnen. De soups hebben wij bewust als slowjuice, zonder vezels. Je geeft tijdens deze detox je lichaam optimaal rust, het nemen van vezels zou dit weer kunnen beïnvloeden. Erg jammer dat de dekseltjes stuk zijn gegaan, dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Hierover had je gerust tijdens je detox contact mogen opnemen, dan hadden we je op dat moment meteen een passende oplossing kunnen bieden. Mocht je willen kun je altijd even een mailtje sturen :-) Anouchka Frecious Customer Care
Ik ben blij verrast met het resultaat van mijn 1ste keer detoxen. De sapjes waren stuk voor stuk heerlijk. Nu maak ik met enige regelmaat zelf sappen, dus zelfs de gezonde smaakjes vind ik lekker. De af en opbouw zijn duidelijk omschreven. Ik heb zelf de afbouw ingekort aangezien ik al een behoorlijk gezond dieet heb. Het enige minpuntje van de gehele kuur vond ik de app. Die werkte ineens niet meer na dag 2. Verder zeer tevreden
Dank je voor de mooie review! En wat leuk om te lezen dat je alles lekker vond :-) Jammer dat de app het niet meer deed tijdens je detox! Heb je hierover contact met ons gezocht? Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Degelijk
Dank je voor de mooie review! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ideaal wanneer ik extra behoefte heb aan groente innames.
Dank je voor de mooie review! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Sapjes zijn allemaal goed te drinken. Gembershot wat heftig maar voelt zeker gezond! Na de detox voel je je als herboren
Dank je voor de review! De gembershots zijn zeker pittig, maar ook wel lekker :-) Fijn dat de detox zo goed is bevallen. Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Het is een prima alternatief voor mijn doogaans zelf gemaakte slow juice bio groentensappen
Dank je voor de review! Wat handig dat je de slowjuices meeneemt naar de camping, zo kun je toch van de nutriënten gebruik maken en je tijd optimaal benutten om lekker te genieten :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik heb een pakket besteld met diverse soorten en smaken. De flesjes met 70 % veggies en 30 % fruit genieten mijn voorkeur.
Dank je voor de review :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
We zijn pas n weekje bezig dus afwachten maar ben er blij mee
Dank je voor de mooie review! Ben benieuwd hoe alles is gegaan! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Heerlijke sapjes, goede afwisseling in smaken.
Dank je voor de mooie review! En geniet lekker van de slowjuices :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Even 3 dagen terug naar de basis. De kern van wie je bent en weg van eten snacken en snaaien. Ik vond het een verademing
Dank je voor de mooie review! Super dat de detox zo goed heeft gedaan :-) soms is het fijn om je weer even bewust te worden van je voedingspatroon, dan kun je er voorlopig weer tegenaan. Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik ben nu de smaken nog aan het uitproberen. De verzending ging perfect. Kon de levering prima vinden en het werd ook stipt geleverd op de afgesproken uur.
Na het ontdooien is het elke keer een verrassing. Daarom heb ik ook anderen hiervan laten weten.
een van de eerste sapjes die gezond zijn en lekker smaken. Ik heb nog niet alle smaken geproefd. ik ga er van uit dat die ook lekker zijn
Voel mij zoveel gezonder na het drinken van Frecious! En megafan van de Granola!
Flesjes op netjes op tijd geleverd. Smaken zijn lekker.
Veel verschillende groenten/fruit- variatie, alles biologisch. Makkelijke manier om elke dag een flinke dosis groenten/fruit binnen te krijgen.
Snel en goed geleverd en heerlijk gezonde sapjes! Helemaal TOP!
Ik ben nu bijna 2 weken de Frecious-sapjes aan het drinken. De meeste sapjes vind ik echt lekker, vooral de 70% sapjes waar dan dus 30% fruit inzit.
Goede service, prima sapjes. Zeer tevreden :)
Voor het eerst besteld, erg lekkere sapjes
Veel variatie. Wel even wennen. De bezorging was ook heel goed gecommuniceerd en klopte helemaal. De prijs is wel wat hoog. Dit product is niet voor iedereen betaalbaar.
Dank je voor de mooie review! Fijn dat het goed bevalt :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen