Fijne begeleiding tijdens de detox.
Hoi M., Bedankt voor de review. Super om te lezen, dat je de begeleiding tijdens de detox waardeert. 😊 Stay healthy, Mirella
De smaak en variatie van de sapjes zijn top! De shots daarentegen erg heftig van smaak maar het is voor het goede doel zeg maar. De thee is ook lekker en houdt je lekker warm. Heb 3 dagen gevast waarvan ik de laatste 2 nachten niet heel goed heb geslapen maar desondanks toch met genoeg energie de dag doorgekomen
Hoi Michiel, Bedankt voor de review. Wat fijn om te lezen, dat je tevreden bent 😊 Stay healthy, Mirella
Goed vol te houden omdat je gewoon mag eten. Echter de drankjes zorgen dat je al weiniger trek hebt. Je voelt dat je gezond bezig bent en ik krijg er altijd meer energie van , ik heb geen last meer van dipjes door de dag.
Hoi Ilona, Dankjewel voor de review. Wat goed, dat de sapjes van Frecious zo goed voor jou werken ! 😊 Stay healthy, Mirella
Netjes geleverd, perfect volgens afspraak. De juice isprima
Hoi Helene, Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen, dat je tevreden bent met de sappen van Frecious en de service eromheen! Stay healthy 😊, Mirella
elke maand een feestje wanneer ik weer een doos vol gezonde vitamientjes ontvang, daar word ik happy van!!
Hi Femke, Dankjewel voor de review. Als jij happy wordt van onze sapjes, dan zijn wij ook happy! 😊 Stay healthy, Mirella
Ik gebruik de sapjes als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Puur om genoeg groenten binnen te krijgen. Sindsdien zelfs minder last van m’n darmen waardoor ik veel beter slaap.
Hoi Anna, Bedankt voor de review! Heel fijn, dat je zo tevreden bent over de producten van Frecious. 😊 Stay healthy, Mirella
Sapjes zijn vrijwel allemaal heel lekker! Bestellen gaat eenvoudig en bezorging is goed geregeld!
Hi Mars, Dankjewel voor de review! Wat super om te lezen, dat je tevreden bent over de producten en de service eromheen! Stay healthy, Mirella
Met de handleiding en producten van frecious is de milde detox een prettige manier om je eet-, drink- en gedragspatronen goed onder de loep te nemen. Het heeft mij geholpen weer bewuste keuzes te maken en bijvoorbeeld minder koffie te gaan drinken. Voor iemand die veel sport valt het mij op dat er (te) weinig eiwitten zitten in de sappen en maaltijden dus dat is een aandachtspunt. Ik heb er voor gekozen dit zelf aan te vullen met eiwitrijke producten.
Een goede investering in jezelf en de service en het aanbod is top.
Hoi Daniëlle, Dankjewel voor de review. Wat fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent over de producten en de service van Frecious! Dat waarderen wij enorm :-) Stay healthy, Mirella
Sapjes zijn goed en de detox thee en koffie zijn een goede aanvulling. Voor, tijdens en na de detox geeft de app een goede ondersteuning.
Hoi Marjan, Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over de detox en de ondersteuning via de app! :-) Stay healthy, Mirella
Duidelijke uitleg en nette service! Sapjes zijn zoals uitgelegd.
Hoi Mijke, Dankjewel voor de review. Fijn dat je tevreden bent over de sappen van Frecious en de service eromheen :-) Stay healthy, Mirella
Snel geleverd, bezorging uitstekend. Even wennen aan sommige smaken, dat wel. Maar ik ben blij dat het er is, omdat ik weet van mezelf dat ik vaak te weinig groente eet. Dus met de wetenschap dat dit supergezond is neem ik ze graag. En met zoveel keuzes in smaken zijn er genoeg die wel heel lekker zijn!
Hoi Wilma, Bedankt voor de review! Super om te lezen, dat je tevreden bent over de sappen én de service eromheen :-) Stay healthy, Mirella
Grote verscheidenheid aan smaken en lijkt inderdaad erg vers te zijn. Gemakkelijk en gezond. Nu nog iets verzinnen op het plastic.
Hi Miquel, Dankjewel voor de review. Super om te lezen dat je tevreden bent :-) Over het plastic het volgende: Feedback wordt altijd gewaardeerd. Het is voor ons ook een kans om uit te leggen dat onze herbruikbare flessen geen hormoonverstoorders (EDC’s) bevatten en geen gifstoffen (weekmakers) zoals BPA, BPB of BPC. Met ons Frecious “DNA” onderzoeken we al 10 jaar de (nieuwe) opties. Zo leek ons glas of biologisch afbreekbaar plastic (PLA) meer duurzaam, totdat we ons in de research verdiepten. Zo leerden we dat je naar de gehele keten moet kijken; productie, transport en de huidige afvalstromen. Wat blijkt? Gerecycled PET (rPET) is voor Frecious op dit moment de meest duurzame optie. Door de ‘War On Plastic’ lijkt dat gek. Zelfs plastic flessen voor eenmalig gebruik zijn al duurzamer; gerecycled plastic is voor onze toepassing de meest milieuvriendelijke. Hier kwamen we achter toen we opties als glazen flessen of biologisch afbreekbare plastics (bioplastics) onder de loep namen. Het is natuurlijk niet te ontkennen dat er een plastic-probleem is, maar de praktijk is weerbarstig en we missen doorgaans veel nuances. Nuances die een heel ander licht op de zaak geven. Zo is er een verschil tussen plastic dat in zee belandt – plastic soep met folies, zakjes, tasjes – en plastic dat hergebruikt wordt. Op basis van bovenstaande cijfers zijn we op zoek gegaan naar hoe het zit. Want bij ons heerst ook een weerstand tegen plastic. Kort samengevat: - Per kilogram materiaal is de milieubelasting van glas weliswaar beter dan van plastic, maar per toepassing (glas, pot) is plastic minder belastend - Milieu Centraal rekende uit dat zodra glazen flessen 6 keer zwaarder zijn, de plastic variant minder belastend is – en dan gaat het gaat nog niet eens om het nog betere rPET - Vergeleken met de voor Frecious geschikte glazen flessen, zouden ze 9 keer zo zwaar zijn - Met gerecycled (rPET) wordt dat het voordeel Minder plastic, meer gerecycled plastic Op dit moment is gerecycled PET (rPET) voor Frecious de minst belastende optie. Bovendien bevat het geen gifstoffen zoals BPA, BPS en BPB. Toch blijft aardeolie nodig om plastic te maken. Het is dus wachten op alternatieven die echt duurzaam zijn; zo zijn er hoopvolle ontwikkelingen met zeewier. Of enzymen die plastic weer kunnen omzetten in een soort aardolie, zodat er een (meer) circulaire stroom ontstaat. Zolang toepassingen met zeewier voor Frecious nog niet haalbaar zijn, kiezen we voor de fles die momenteel het minst milieubelastend is; 100% gerecycled PET. De beste keuze kan overigens per bedrijf (verpakking) verschillen en sommige bedrijven kiezen oprecht voor bioplastics, niet omdat het al duurzamer is, maar omdat ze zo denken de technologie mee te helpen ontwikkelen. Het positieve is tenminste de veranderbereidheid van de industrie. Stay healthy, Mirella
I started drinking celery juice 2 months ago and found the benefits quite remarkable. I do not always have time to make my own so I was very pleased to find Frecious juices. Their delivery service and communication is top notch and the quality of the juice cannot be bettered. I have also tried an assortment of their other juices and find them refreshing, healing and potent. Thank you.
Hi Genevieve, Thank you for writing a review. We are very happy to see that you are so satisfied with the juices from Frecious :-) Stay healthy, Mirella
De sapkuur werd goed begeleid via de app en de dagelijkse motivatie mails. De smaken van de sapjes waren prima te doen en ik had alleen in de avond een beetje honger. Dan nam ik een bouillon en ging het beter. In de app staan leuke recepten voor na de kuur. Ik heb voor Frecious gekozen omdat zij uitaan van groentesappen. Bij andere aanbieders zag ik er veel fruit inzitten en dan is me te zoet. Ik kan Frecious iedereen aanbevelen.
Hoi Barbara, Dankjewel voor de review. Wat super om te lezen, dat je zo tevreden bent met de producten en begeleiding van en door Frecious. Dat waarderen wij enorm! :-) Stay healthy, Mirella
Super makkelijk Lekker en Vers
Hoi Jo, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent :-) Stay healthy, Mirella
Ik vond vooral de groente vreselijk van smaak. De shot gember brandde je bij af. Het hongergevoel viel reuze mee, ik voel me verder goed Ik zal niet een twwede kuur gaan doen en het ook niet aan anderen adviseren. Frecious zelf is wel attent met de mailing.
Goede kwaliteit goede service
Hoi Selma, Dankjewel voor de review. Super om te lezen, dat je de kwaliteit van onze sapjes en de service eromheen waardeert. Daar doet team Frecious het voor! :-) Stay healthy, Mirella
Echt,super
Hoi Karin, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent met de sapjes van Frecious! Stay healthy, Mirella
Iedere 12 weken worden er sapjes bezorgd, makkelijk aanpassen in bezorgdatum, hoeveelheid en smaken. Ze zijn prijzig, maar wel een goede en makkelijke start van de dag.
Hoi Daniëlle, Bedankt voor de review! Fijn dat je zo tevreden bent over de sapjes van Frecious en de service eromheen :-) Stay healthy, Mirella
Ben blij en dankbaar dat ik zulke fijne producten heb en ontdekt en er van kan genieten
Hoi Elisjewa, Dankjewel voor de review. Wat fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent over de sapjes van Frecious! Stay healthy, Mirella
Voortaan beter eerst overleggen met arts
Uitstekende service Uitstekende sapjes en erg handig. Ik gebruik ze nagenoeg iedere ochtend voor een goede ondersteuning van mijn immuunsysteem
Hoi Liesbeth, Bedankt voor de review. Super om te lezen, dat je zo tevreden bent over de sapjes van Frecious en de service eromheen ! :-) Stay healthy, Mirella
Nog steeds ben ik zeer tevreden met de sapjes van Frecious. Lekker en gezond!
Hoi Sandra, Dankjewel voor de review. Super om te lezen, dat je nog steeds tevreden bent met de sapjes van Frecious en de service eromheen ! :-) Stay healthy, Mirella
Lekkere sapjes! De bezorging verloopt altijd goed.
Hoi Eva, Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over de sapjes en de service eromheen! Stay healthy, Mirella
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen