Wij drinken al een aantal jaren de sappen van Frecious. De kwaliteit is goed en altijd stabiel. De ene sap is lekkerder dan de andere, maar dat is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Je bestelling plaatsen of wijzigen is ook heel makkelijk. Na het drinken van je flesje, weet je in ieder geval dat je je dagelijkse portie vitaminen hebt gehad.
Hoi Marina, Dankjewel voor de review. Super dat je al een aantal jaren klant bij ons bent, dat wordt enorm gewaardeerd :-) Stay healthy, Mirella
Ik heb een pakket gekocht maar vind de 100 procent sappen het lekkerst en ik heb niet goed gekeken dat daar zoveel 70 en 85 procent in zit. Eigenschuld volgende keer beter opletten
Hoi Lotte, Dankjewel voor de review. Volgende keer inderdaad maar even goed kijken bij het bestellen, fijn dat je de 100% sapjes zo waardeert :-) Stay healthy, Mirella
Gemakkelijke bestelling en goede levering
Hoi Robert, Dankjewel voor de review. Fijn dat je tevreden bent :-) Stay healthy, Mirella
Toen ik voor het eerst mijn bestelling binnen kreeg, was ik super enthousiast. Ik heb een box met 30 verschillende sapjes besteld zodat ik ze allemaal kon proberen. Ze waren allemaal goed bevroren en konden rechtstreeks de vriezer in. Daarna iedere dag een nieuwe smaak geprobeerd en ik vond het heerlijk. Ook merkte ik dat mijn lijf heel goed reageerde op een extra dosis groente. De tweede keer ging helaas niet zo super. Ik bleef thuis voor mijn bestelling en deze werd maar niet geleverd. Het tijdvak schoof steeds met 40 minuten op. Aan het einde van de dag kreeg ik een mail dat het niet gelukt was om te bezorgen, terwijl ik gewoon thuis was. Ik maakte telefonisch een nieuwe afspraak en er werd niet genoemd waardoor de bezorging niet gelukt was. Toen de sapjes de volgende dag bezorgd werden, ontving ik ze in een slappe zachte doos en het leek alsof ze al een poos niet in de vriezer zaten. Daarop belde de bezorger niet eens aan en zette de doos in onze opslag. Toen ik de deur open trok (ik zat immers op de sapjes te wachten) schrok hij en overhandigde mij de slappe doos, wenste mij een fijne dag en wist niet hoe snel hij weg moest gaan. Alles in de doos lag door elkaar en er zat over de flesjes een witte waas. Echt jammer!!
Heerlijke juices, met een enorme vitaminenboost!
Hoi Ellen, Dankjewel voor de review. Super dat je zo enthousiast bent over de sapjes van Frecious :-) Stay healthy, Mirella
Heel blij mee om op deze manier meer groenten binnen te krijgen. Zo ongeveer om de dag start ik de dag met een sapje.
Hoi Lisette, Bedankt voor de review! Wat goed dat je de sapjes op deze wijze in je dagelijkse eetpatroon hebt geïntegreerd :-) Stay healthy, Mirella
Ik had er niet veel verwachting van, maar dat is echt meegevallen. De sapjes zijn heerlijk! En je hebt het gevoel ofje echt gezond bezig bent.
Hoi Wilma, Dankjewel voor de review! Super dat de sapjes boven je verwachting zijn :-) Stay healthy, Mirella
Ik merk echt verschil nu ik regelmatig een groente juice neem en ze zijn ook echt lekker. Geen last meer van mijn buik en heb echt meer energie.
Hoi Nelly, Bedankt voor de review! Wat super dat de sapjes zo goed voor jou werken :-) Stay healthy, Mirella
De sapjes van Frecious zijn erg lekker en heel erg gezond. De leveringen zijn altijd netje op tijd. Ik raad Frecious iedereen aan voor een gezonde levensstijl.
Hoi Ellen, Dankjewel voor de review! Fijn om te lezen, dat je van onze sapjes geniet en tevreden bent over de service eromheen! Stay healthy, Mirella
Door de sapjes van Frecious regelmatig te drinken voel ik dat ik goed bezig ben!
Hoi Catherina, Bedankt voor de review! Super om te lezen, dat jij je zo goed voelt bij het drinken van onze sapjes. Houd vast! Stay healthy, Mirella
Prima service Kreeg netjes op tijd te horen hoe laat de bezorger kwam. Heb mijn sapjes weer binnen :)
Hoi Caroline, Dankjewel voor de review! Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over onze sapjes en de service eromheen! :-) Stay healthy, Mirella
Heerlijke sapjes!
Hoi Yulia, Dankjewel voor de review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de sapjes van Frecious :-) Stah healthy, Mirella
Je wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorger in aantocht is. Fijn dat de levering ook gewoon op de avond kan zonder extra kosten
Hoi Annemieke, Bedankt voor de review! Fijn dat je tevreden bent over onze bezorgservice :-) Stay healthy, Mirella
Sinds ik de sappen van Frecious gebruik voel ik me zoveel beter. Zowel fysiek als mentaal.. zelfs mijn huid, haar en nagels zien er beter uit. Blijkt toch dat ik te weinig en variatie aan groenten binnen kreeg. Ik kan het iedereen aanraden als extra boost bovenop een gezonde leefstijl. Ook als je niet altijd de tijd neemt of hebt om veel variatie in groenten binnen te krijgen.
Hoi Maran, Dankjewel voor de review! Super om te lezen, dat de sapjes jou zoveel goeds hebben gebracht. Daar doen wij het voor :-) Stay healthy, Mirella
Sappen zijn lekker en je merkt dat je er wat aan hebt. Je voelt je vitaler.
Hoi Raoul, Dankjewel voor de review! Super om te lezen dat je je vitaler voelt door het gebruik van onze sapjes! :-) Stay healthy, Mirella
Goede sappen, snelle en duidelijke levering. Ik ben altijd zeer tevreden.
Hoi Anne, Bedankt voor de review! Fijn dat je een tevreden klant van ons bent, wij doen ons best om dit zo te houden! :-) Stay healthy, Mirella
Zoals altijd weer alles goed geregeld en heerlijke sapjes
Hoi Joyce, Dankjewel voor de review! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Stay healthy, Mirella
Goed vol te houden, de sapjes niet allemaal even lekker. De energie is na de 5-daagse wel verbeterd dus top!
Hoi Arendtje, Bedankt voor de review! Frecious beoogt gezonde sappen te leveren én doet daarom geen concessies in de smaak. Smaken verschillen, dus daarover valt niet te twisten ;-) Fijn dat je energie verbeterd is ! Stay healthy, Mirella
Een heerlijke, vriendelijke detox. Ruim voldoende sapjes, gevarieerd en vers! Een aanrader. Ik blijf klant.
Hoi Tamara, Dankjewel voor de review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent met onze sapjes :-) Stay healthy, Mirella
Concept goed, goede levering en erg goede begeleiding in de mails. Bij 2 smaken erna toch erg misselijk geweest incl spugen. Kan niet goed zijn denk ik. Vind ik jammer
Hoi L., Dankjewel voor de review. Wat vervelend dat je op 2 smaken zo heftig reageerde. Dat is inderdaad jammer. Gelukkig kan je bij een volgende bestelling hier rekening mee houden en andere smaken bestellen die je wel kunt verdragen zonder misselijk te worden. Stay healthy, Mirella
Ik eet tevweinig groente. Dit is een super oplossing. En ook om te wachten met eten in de ochtend. Eerst het flesje en dan een uurtje wachten. Helemaal prima!
Hi Lonneke, Bedankt voor de review. Fijn dat de sapjes van Frecious voor jou de oplossing zijn om toch de benodigde groenten binnen te krijgen! Stay healthy, Mirella
Het bestellen via de website gaat gemakkelijk en snel. Ideaal vind ik dat je bij de pakketten zelf kunt samenstellen welke sappen je erin wilt. Het is snel verzonden en in huis. Daarbij zijn de sappen echt van goede kwaliteit. Ik ben tevreden!
Hi Christina, Bedankt voor de review! Super dat je zo tevreden bent over onze service en onze producten! :-) Stay healthy, Mirella
Wij kiezen voor de heerlijke smaakvolle groentensappen voor tussendoor, en voor de citroenshots die we overal in doen. Door de tahinpasta, over de salade als saus, door de havermout. Heel handig. En de gemberflesjes zijn lekker om wakker te worden met een shotje!
Hi An, bedankt voor je review! Goed om te zien dat je de sapjes mooi hebt geïntegreerd in je dagelijkse voeding én dat je er tevreden mee bent! Stay healthy, Mirella
Mooie producten, goeie duidelijke levering! Ik ben fan!
Hi Marloes, Dankjewel voor de review! Super om te lezen dat je fan bent! Stay healthy! Mirella
Ik heb de zwangerschapsbox besteld, deze is compleet afgestemd op de zwangere vrouw. Sapjes zijn super lekker, shots ga ik nog proberen. De gember komt zeker van pas wanneer je last krijgt van maagzuur. De granola is ook super lekker! Een aanrader en ik ga ook zeker weer bestellen!
Hoi Mariska, Dankjewel voor de review én heel fijn dat je zo tevreden bent! Gezonde zwangerschap! :-) Stay healthy! Mirella
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen