Een fles vol pure gezondheid

Wij drinken al een aantal jaren de sappen van Frecious. De kwaliteit is goed en altijd stabiel. De ene sap is lekkerder dan de andere, maar dat is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Je bestelling plaatsen of wijzigen is ook heel makkelijk. Na het drinken van je flesje, weet je in ieder geval dat je je dagelijkse portie vitaminen hebt gehad.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Ik heb een pakket gekocht maar vind de 100 procent sappen het lekkerst en ik heb niet goed gekeken dat daar zoveel 70 en 85 procent in zit. Eigenschuld volgende keer beter opletten

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? Nee
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Gemakkelijke bestelling en goede levering

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

De eerste keer super! De tweede keer niet best.

Toen ik voor het eerst mijn bestelling binnen kreeg, was ik super enthousiast. Ik heb een box met 30 verschillende sapjes besteld zodat ik ze allemaal kon proberen. Ze waren allemaal goed bevroren en konden rechtstreeks de vriezer in. Daarna iedere dag een nieuwe smaak geprobeerd en ik vond het heerlijk. Ook merkte ik dat mijn lijf heel goed reageerde op een extra dosis groente. De tweede keer ging helaas niet zo super. Ik bleef thuis voor mijn bestelling en deze werd maar niet geleverd. Het tijdvak schoof steeds met 40 minuten op. Aan het einde van de dag kreeg ik een mail dat het niet gelukt was om te bezorgen, terwijl ik gewoon thuis was. Ik maakte telefonisch een nieuwe afspraak en er werd niet genoemd waardoor de bezorging niet gelukt was. Toen de sapjes de volgende dag bezorgd werden, ontving ik ze in een slappe zachte doos en het leek alsof ze al een poos niet in de vriezer zaten. Daarop belde de bezorger niet eens aan en zette de doos in onze opslag. Toen ik de deur open trok (ik zat immers op de sapjes te wachten) schrok hij en overhandigde mij de slappe doos, wenste mij een fijne dag en wist niet hoe snel hij weg moest gaan. Alles in de doos lag door elkaar en er zat over de flesjes een witte waas. Echt jammer!!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Nee

Super juices

Heerlijke juices, met een enorme vitaminenboost!

Heerlijk verse sapjes

Heel blij mee om op deze manier meer groenten binnen te krijgen. Zo ongeveer om de dag start ik de dag met een sapje.

Heerlijk sapjes

Ik had er niet veel verwachting van, maar dat is echt meegevallen. De sapjes zijn heerlijk! En je hebt het gevoel ofje echt gezond bezig bent.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Erg blij frecious groente juice.

Ik merk echt verschil nu ik regelmatig een groente juice neem en ze zijn ook echt lekker. Geen last meer van mijn buik en heb echt meer energie.

Een geweldig bedrijf

De sapjes van Frecious zijn erg lekker en heel erg gezond. De leveringen zijn altijd netje op tijd. Ik raad Frecious iedereen aan voor een gezonde levensstijl.

Gezonde boost

Door de sapjes van Frecious regelmatig te drinken voel ik dat ik goed bezig ben!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Prima service Kreeg netjes op tijd te horen hoe laat de bezorger kwam. Heb mijn sapjes weer binnen :)

Top bedrijf!

Heerlijke sapjes!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijk van smaak en prima diepvries levering

Je wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorger in aantocht is. Fijn dat de levering ook gewoon op de avond kan zonder extra kosten

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Frecious sapjes zijn voor mij onmisbaar!

Sinds ik de sappen van Frecious gebruik voel ik me zoveel beter. Zowel fysiek als mentaal.. zelfs mijn huid, haar en nagels zien er beter uit. Blijkt toch dat ik te weinig en variatie aan groenten binnen kreeg. Ik kan het iedereen aanraden als extra boost bovenop een gezonde leefstijl. Ook als je niet altijd de tijd neemt of hebt om veel variatie in groenten binnen te krijgen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

De sappen geven daadwerkelijk een verbetering aan je gezondheid!

Sappen zijn lekker en je merkt dat je er wat aan hebt. Je voelt je vitaler.

Altijd goed

Goede sappen, snelle en duidelijke levering. Ik ben altijd zeer tevreden.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Goede service en lekkere sapjes

Zoals altijd weer alles goed geregeld en heerlijke sapjes

Prima detox kuur

Goed vol te houden, de sapjes niet allemaal even lekker. De energie is na de 5-daagse wel verbeterd dus top!

Meest vriendelijke detox

Een heerlijke, vriendelijke detox. Ruim voldoende sapjes, gevarieerd en vers! Een aanrader. Ik blijf klant.

Misselijk

Concept goed, goede levering en erg goede begeleiding in de mails. Bij 2 smaken erna toch erg misselijk geweest incl spugen. Kan niet goed zijn denk ik. Vind ik jammer

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fijn om te weten dat je meer groente binnen krijgt

Ik eet tevweinig groente. Dit is een super oplossing. En ook om te wachten met eten in de ochtend. Eerst het flesje en dan een uurtje wachten. Helemaal prima!

Het is goed bevallen!

Het bestellen via de website gaat gemakkelijk en snel. Ideaal vind ik dat je bij de pakketten zelf kunt samenstellen welke sappen je erin wilt. Het is snel verzonden en in huis. Daarbij zijn de sappen echt van goede kwaliteit. Ik ben tevreden!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Gezond en lekker kan samen gaan!

Wij kiezen voor de heerlijke smaakvolle groentensappen voor tussendoor, en voor de citroenshots die we overal in doen. Door de tahinpasta, over de salade als saus, door de havermout. Heel handig. En de gemberflesjes zijn lekker om wakker te worden met een shotje!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Mooie producten, goeie duidelijke levering! Ik ben fan!

Alles is top!

Ik heb de zwangerschapsbox besteld, deze is compleet afgestemd op de zwangere vrouw. Sapjes zijn super lekker, shots ga ik nog proberen. De gember komt zeker van pas wanneer je last krijgt van maagzuur. De granola is ook super lekker! Een aanrader en ik ga ook zeker weer bestellen!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen