Sinds ik fresious gebruik voel ik me gezonder, fitter en zijn mijn darmen een stuk rustiger. Ik kom met gemak aan mijn dagelijkse portie groente en fruit. Ik heb mijn abonnement wel eens omgezet naar eens in de 3 maanden maar dat heb ik daarna snel weer teruggedraaid ;)
Hi Marijke, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Goed geregeld & duidelijk stappenplan met alles wat er bij een detox komt kijken. Sapjes zijn heerlijk, als ook de granola & acai. Een tip: het zou fijn zijn als je zelf kunt kiezen of je thee + koffie meegeleverd wil krijgen bij je detox.
Hi Anne, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Je kan bij de allergie of bezorginstructie aangeven als je een wijziging wilt doen in de koffie/thee. Dan vervangen wij het voor je. Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik vind de sapjes lekker en voel me er erg goed bij. Ik ben nu al enkele jaren abonnementhouder en zowel de service als de sapjes zijn top! Ik drink ze ‘s morgens op lege maag, 15 minuten voor mijn yoghurt met fruit ontbijt. Nu ik zwanger ben vind ik het nog belangrijker ivm de gezonde voedingsstoffen, groei en ontwikkeling voor de baby. Ik verbeterpunt: ik ben al zó lang vast klant, daar mag wel iets tegenover staan want het is niet goedkoop, zoals bijv. gratis extra sapjes of een maandbox cadeau. Misschien iets om over na te denken.
Hi Tamara, Bedankt voor je review en wat super leuk dat je al zo lang klant bij ons bent! Fijn dat je zo tevreden bent! Als abonnementhouder profiteer je bij ons al van veel voordeel, naast de cashkorting (jaar abonnement 20% cashkorting en flex abonnement 10% cashkorting) profiteer je altijd per levering van de extra 10% voordeel in de vorm van extra producten. Indien je bijvoorbeeld 40 juices bestelt, dan ontvang je er dus 44. Als je verder hier nog vragen over hebt horen wij het graag! Stay Healthy, Chantal Frecious
Jullie komenop tijd en de producten zijn goed bevroren en oh zo gezond!!!
Hi An, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Hi Barbara, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Hi Michel, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Kwaliteit is top. Is inmiddels routine, maar aangezien we voor een klein gezin ( 2 personen) best een stevig bedrag per jaar kwijt zijn overweeg ik toch te stoppen.
Hi Oscar, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Wat heel fijn is is dat je nooit dezelfde levering hoeft te ontvangen, je kan de samenstelling zelf wijzigen en je kan ook de weken aanpassen wanneer je het wilt ontvangen. Je kan bijvoorbeeld de bestelling kleiner maken en elke 12 weken een bestelling laten leveren zodat je de juices rustig aan samen kan opdrinken en nooit te veel krijgt of overhoud! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik ben inmiddels al een paar jaar abonnee en ik ben nog steeds erg tevreden. Volgens mij ben ik ergens ingestroomd toen ze nog niet zolang begonnen zijn en ik merk echt dat er professional’s aan het roer staan. Ik blijf nog even plakken!
Hi Liesbeth, Bedankt voor je leuke review en dat je al zo lang klant bent! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik ben al jaren lid van Frecious en super blij met de sappen. Super healthy en lekker!
Hi Judith, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik heb al meerdere keren de 5-daagse detox gedaan. Normaal gesproken snaai ik veel en ik hou van een wijntje. Door al een week af te bouwen, dan de 5-daagse, en dan weer een week opbouwen heb ik een goede start om weer wat meer op te letten! Hele fijne bijkomstigheid voor mij is dat ik er flink van afval!
Hi Charlotte, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de detox! Stay Healthy, Chantal Frecious
Shakes zijn lekker en verfrissend, abonnement is flexibel, aan te raden!
Hi Melanie, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Stay Healthy, Chantal Frecious
Supermakkelijk in gebruik, goed qua smaak en voorkomt snack-trek
Hi, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Altijd goed en super service!
Hi Bastiaan, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Heerlijke juices, voel me direct weer fit en heb veel meer energie!
Hi Ellen, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious en dat je weer fit voelt! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik gebruik Frecious al een tijdje, nu is mijn vriend ook besmet haha. Ik heb nu de box aangepast naar een box voor twee personen en we zijn erg tevreden.
Hi Britt, Bedankt voor je review! Het is fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious, dat maakt ons erg blij! Stay Healthy, Chantal Frecious
Hi Heleen, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Hallo, bestel al jaren Frecious. Altijd goede service en levering! En natuurlijk heerlijke, gezonde sapjes. Wil niet meer zonder
Hi Marjo, Bedankt voor je review! Het is fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious, dat maakt ons erg blij! Stay Healthy, Chantal Frecious
fijne levering, mooi overzichtelijk, lekker als altijd
Hi Naomi, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Heerlijke sapjes, van de groene 100% flesjes geniet ik altijd het meeste. Ze geven een energie boost en een vitamine shot tegelijk en dat kan ik wel gebruiken in de winter. Vragen worden door de klanten service altijd snel en goed beantwoord. De bezorging verloopt altijd goed doordat je accuraat op de hoogte wordt gehouden van de bezorgtijd. Kortom, Frecious = top
Heerlijke juices, ik voel me weer fit en heb de trend gezet voor een gezond patroon
De sapjes zijn altijd van hele goede kwaliteit en de levering gaat ook altijd goed. Dik tevreden dus
Weer een nieuwe lading met gezonde sapjes mogen ontvangen. De levering was snel, en fijn dat er een tijdslot wordt gegeven zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.
Elke dag een sapje en soms meerdere. Omdat ze lekker zijn en omdat ik op die manier altijd wat groente-vitamintjes binnen krijg.
De kwaliteit is altijd super hoog. De levering gaat ook altijd helemaal goed volgens afspraak
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen