De kwaliteit is altijd super hoog. De levering gaat ook altijd helemaal goed volgens afspraak
Al jaren grote fan. Makkelijk met mijn abonnement, altijd correcte levering, gezond om elke dag van te genieten bij het opstaan.
Boost
heerlijke juices, ik voel me weer helemaal fit na deze kuur!!
Heerlijke sappen en goed vol te houden detox Voel me direct fitter, heb meer energie en heb mijn oude patroon doorbroken!
Heerlijke sapjes, van de groene 100% flesjes geniet ik altijd het meeste. Ze geven een energie boost en een vitamine shot tegelijk en dat kan ik wel gebruiken in de winter. Vragen worden door de klanten service altijd snel en goed beantwoord. De bezorging verloopt altijd goed doordat je accuraat op de hoogte wordt gehouden van de bezorgtijd. Kortom, Frecious = top
Sapjes zijn altijd van hele goede kwaliteit De levering is ook top geregeld
Ik geniet van het drinken van deze sappen. Dit geeft mij meer energie
Een goede boost met de sapjes van Frecious
Sapjes zijn altijd van hele goede kwaliteit De levering is ook top geregeld
Fijne en betaalbaren sapjes. Handig om mee te nemen onderweg.
Weer onwijs blij met de levering sapjes. Hierdoor krijg ik dagelijks mijn vitaminen binnen. Ook de levering was weer top: snel en keurig de tijd aangegeven zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn.
Fijn dat je zelf de smaken kunt kiezen.
Fijn dat je zelf de smaken kunt kiezen.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen