Alles gaat soepel, van bestellen tot bezorgen. Meeste smaken zijn heerlijk.
De sapjes zijn goed drinkbaar en heel gezond. Voldaan gevoel en een goede stoelgang. het doet dus echt iets met je :-)
Hi Sylvia, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious, we zijn blij om te horen dat het zo goed aanvoelt! Stay Healthy, Chantal Frecious
Al.jaren goed! Kwaliteit goed,bezorging loopt altijd vlotjes door LM, communicatie met medewerkers altijd vriendelijk. Kortom niets te klagen
Hi Hanneke, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Het is altijd goed verpakt en diep ingevroren
Hi Moniek, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Herhaal bestellingen is soms even puzzelen maar verder loopt alles super duidelijk en overzichtelijk. Ook de bezorging verloopt duidelijk door goede communicatie. De juices zijn niet goedkoop maar mijn lijf doet het er goed op en de meeste zijn echt lekker ook.
Hi, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious! De inhouod wijzigen van het abonnement kan de eerste keer wellicht nog wat ingewikkeld zijn, wij helpen je hier graag mee als het niet duidelijk is. Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik ervaar de sappen als een belangrijke bijdrage aan mijn gezondheid. Daarbij zijn ze ook heel lekker!
Hi Jeannette, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo blij bent met Frecious, hier doen we het voor! Stay Healthy, Chantal Frecious
If you can make some space in your freezer you can have a super healthy, convenient, pick you up juice at your fingertips! Frequent new releases of seasonal juices keeps it fun.
Hi Kirstin, Thank you for your positive review! Very nice to hear that you are happy with Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Super gemakkelijke aanvullende vitamine uit een flesje. Fijne smaak, echt een aanrader.
Hi Esmee, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious en het aanraad aan andere! Stay Healthy, Chantal Frecious
Hi Henk, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Goede aanvulling bij een gezond eet patroon Dagje iets minder tijd of voor onderweg … super lekker en gelijk de juiste groenten binnen
Hi Eva, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Goede service, goede sappen voor elke dag een extraatje!
Hi Deborah, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Lekkere sapjes en altijd goede levering!
Hi Laura, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Top producten met heerlijke recepten
Hi Annelieke, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Al je groente en fruit al binnenkrijgen doormiddel van 1 flesje. Tevens werken de sapjes goed voor de werking van je darmen. Ik ben heel blij met de sapjes van Frecious.
Hi Zandalee, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Makkelijk om je groenten binnen te krijgen
Hi, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Al jaren drink ik iedere morgen mijn FRECIOUS flesje. En dan schrijf ik een review, nadat ik m’n flesjes heb ontvangen. Altijd altijd altijd is die positief, blij, tevreden en dankbaar voor al het moois in een klein flesje. Ik blijf jullie bedanken FRECIOUS forever and ever…… Voor m’n dagelijkse gezondheid in een flesje.
Hi Jet, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over Frecious. Stay Healthy, Chantal Frecious
Bestellen gaat altijd makkelijk en de sapjes en shotjes en granola vinden we erg lekker. Wel aan de prijzige kant, maar je krijgt wel vitamines binnen van groenten die je zelf anders niet zo eten of toevoegen aan smoothies. Ook vind ik de service, klantenbinding en mailings van Frecious altijd top.
Hi Anouk, Dank je voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service :-) dáár doen wij het voor! We hopen dat je nog lang van onze producten blijft genieten. Anouchka Frecious Customer Care
Lekkere smaakcombo’s en hopelijk zo gezond als ze zeggen ;-)
Hi Sandra, dank je voor de mooie review! Ik hoop dat je nog lang van onze producten blijft genieten! -Anouchka
Bestelling prima bezorgd alleen jammer dat ze de lege flesjes niet mee hebben genomen. Dan doe ik ze bij het plastic-afval.
Hi Caroline, Wat fijn dat de slowjuices je zo goed bevallen! Het klopt inderdaad dat de chauffeur de flesjes niet mee terug kan nemen, deze flesjes mogen (met de dop los geschroefd) gewoon bij het plastic afval. Dan worden ze gerecycled! Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. Anouchka Frecious Customer Care
Moest eerst even aan de smaak wennen, maar ben inmiddels grote fan!
Hi Katinka, wat goed om te lezen! Grappig hoe snel je aan de smaken went ;-) straks drink je het liefst alleen nog 100% slowjuices! -Anouchka
Super fijne aanvulling
Hi Alice, dank je voor de mooie review! -Anouchka
Gezonde sapjes waar ik elke dag mee opstart
Hi Sebastiaan, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
De dag begint met heerlijke sapje, ben erg blij met jullie!
Hi Yulia, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Elke dag een andere smaak en als toevoeging op je dagelijkse groenten is het een waardevolle en smakelijke “injectie” van vitaminen en mineralen
Hi John, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Gezondheid - energie en vitaliteit dat krijg je met deze super gezonde flesjes sap/groenten.
Hi, Bedankt voor je review! Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen