Sinds ik de sapjes en greens neem, heb ik veel minder vaak lekkere trek
Hi Greet, Bedankt voor je review! Wat goed om te horen, keep it up! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
De sapjes zijn goed te drinken waardoor het goed te doen is. De thee en bouillon maken het af. Na de kuur minder last van de opgeblazen buik. En daar ging het mij met name om.
Hi Karin, Bedankt voor je review en wat fijn dat minder last hebt van je opgeblazen buik ;-) Geniet van je juices, de thee en de bouillon! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Elke dag een sapje geeft me een powerboost voor de dag! Een gemakkelijke manier om wat extra groente binnen te krijgen.
Hoi, ik ben Jane en 7 jaar oud. Naar school krijg ik altijd op lange dagen een sapje mee van mijn mama. De Marvelous melon is echt zooooo lekker. Heerlijk. Was deze er maar het hele jaar.
Lieve Jane, Wat fijn dat je de enquête zo goed hebt ingevuld, daar zijn we heel erg blij mee! Enneh, we hebben een verrassing voor je.... De Marvelous Melon kun je vanaf nu het hele jaar door bij ons bestellen ;-) Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Lekkere sapjes ter aanvulling voor je vitaminen en mineralen. Handig formaat en ben blij dat je korting kan krijgen met een abonnement (anders zouden twee sapjes per dag voor het gezin wel aan de prijs zijn).
Ben blij met het product , het gebruiksgemak en de service .
Ik gebruik de sapjes nu ongeveer 3 jaar dagelijks en ze zijn heerlijk elk sapje is uniek in zijn smaak in de zomer heerlijk koud te drinken met nog wat stukjes ijs en natuurlijk een fit gevoel
Hi Marieke, Bedankt voor je fijne review ;-) Superleuk dat onze juices jou zo goed bevallen en dat je je er zo lekker bij voelt, ga zo door! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
snelle levering, prima sapjes. precies zoals omschreven wordt.
De bevroren sappen proeven fris en zijn lekker, Ook om voor je plezier te drinken.
Heel goed, aardige dames die er werken, goede service.
Hi Anita, Bedankt voor je review en je lieve compliment ;-) Er zitten hier een aantal van mijn collega's helemaal met me mee te stralen! Superlief! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Altijd hartelijk en geduldig. Heel fijn!En het product is top!
Hi Sandy, Bedankt voor je lieve en positieve review ;-) We doen ons werk allemaal met veel liefde en dat zien we terug in onze klanten! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Heel blij mee, heeft me weer even de kickstart gegeven die ik nodig had.
Het is een gemakkelijke manier om extra groente en fruit binnen te krijgen. De smaak is prima. Ook de bezorging is uitstekend: heel volgens afspraak
Gezond en gewoon erg lekker
Ik ben zowel tevreden over het product als de service en zelfs het bezorgen verloopt punctueel
Sap smaakt prima, erg gemakkelijk, geen gezoek naar goede bleekselderij en geen schoonmaak van keukenmachine!
Na wat onduidelijkheid hebben ze mijn levering alsnog geleverd en het netjes opgelost.
Hi Kirsten, Bedankt voor je eerlijke review en je feedback. Wat vervelend dat er met de levering van je bestelling zoveel mis is gegaan. Gelukkig is alles uiteindelijk toch naar tevredenheid opgelost. Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Originele beoordeling
Mijn Frecious bestelling zou 2 weken geleden bezorgd worden. Ik ben thuis gebleven voor deze bezorging want als ik niet thuis ben en de bezorger kan het niet afleveren dan staat daar een boete op. Op zich logisch natuurlijk, maar dan lijkt me dat de vervoeder ook zijn verplichtingen na moet komen? Vervolgens krijg ik een mail dat de levering niet gelukt is en of ik een nieuwe afspraak wil inplannen. Ik ging de volgende dag een aantal dagen weg dus had nog geen nieuwe afspraak ingepland, want niet thuis en wil geen boete. Nog voor ik een nieuwe afspraak kon plannen, kreeg ik weer een mail; "we hebben geprobeerd uw bestelling te bezorgen, maar helaas is dit niet gelukt, dus het gaat retour". Huh, sorry?! Geprobeerd contact te zoeken, maar tot op heden niks gehoord..
Hi Kirsten, Bedankt voor je eerlijke review en je feedback. Wat vervelend dat er met de levering van je bestelling zoveel mis is gegaan. Allereerst onze welgemeende excuses, dit is uiteraard niet de indruk die we willen maken... We kunnen zien dat je bestelling op 28 augustus is bezorgd om 18.59u. Zou je nog even contact met ons op kunnen nemen indien dit niet klopt dan gaan we dit uiteraard zo snel mogelijk voor je in orde maken. We vernemen graag nog even van je indien nodig. Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Lekker, gezond. Klantenservice!!!
De sapjes zijn top, maar juist in die detox kuur is een warm soepje zo lekker. En echt deze soepjes natuurlijk verschilt smaak. Maar deze zijn zo vreselijk zoet. Die heb ik helaas allemaal in de prullenbak gegooid. Verder word alles netjes geleverd en zit er duidelijke interessante informatie bij! Een detox box zou ik niet nogmaals bestellen vanwege de soepjes, die kunnen echt beter! Maar een andere box wel!
Hi Savanna, Bedankt voor je mooie en eerlijk review! Over smaak valt niet te twisten en dit zullen we dan ook niet doen. Uiteraard wel jammer dat de soepjes je niet goed zijn bevallen. Had je deze ook al eens koud geprobeerd te drinken als een Gazpacho? Indien je deze echt niet meer wil kun je dit bij je eventuele volgende levering gewoon aangeven tijdens het afronden van je bestelling onderaan in het kopje '3. Bezorgdatum' bij 'Allergieën'. We zullen dan de soups vervangen voor juices en deze kun je dan gewoon (koud) drinken in plaats van een soepje. Hopelijk helpt dit ;-) Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Super goede begeleiding!
Frecious is ideaal voor het binnen krijgen van voldoende voedingsstoffen.
Geniet nog elke dag van de sapjes en elk weekend van de Acaï!
Hi Martin, bedankt voor je review! Wij zijn ook heel blij met jou! Fijne dag! Team Frecious
Snelle levering en heerlijke sapjes. Fijn dat ze advies geven voor een goede voorbereiding en hoe je na je detox weer moet opbouwen. Alleen de app werkte bij mij niet altijd mee, maar dat is het enige. Goed vol te houden doordat de sapjes dicht op elkaar zitten en je dus weinig tijd hebt om honger te hebben.
Hi Irene, Bedankt voor je fijne review. Mooi dat je je detox zo goed vol hebt kunnen houden. Kun je aangeven wat er precies niet goed ging met de app? We vernemen dit graag van je want daarvan kunnen wij leren en onze service verbeteren ;-) Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Al meerdere malen een box besteld. Als aanvulling op mijn voeding tijdens en na mijn zwangerschappen. Erg goed bevallen, goede service, op tijd geleverd, fijne flesjes om in te vriezen en te ontdooien.
Veel smaken, snelle levering die makkelijk aan te passen is, gemak
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen