De sappen zijn bekijk en de service is prima. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en kan op verschillende manieren met ze in contact komen.
Hi Barbara, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met Frecious en onze service! Stay Healthy, Chantal Frecious
Bestelling volgens belofte diepgevroren geleverd. Fijn om het tijdstip in een abonnement zelf te kunnen wijzigen. Fijn om de samenstelling in het pakket zelf te kunnen wijzigen. Blij met frecious en de geleverde kwaliteit!
Hi Renate, Bedankt voor je leuke review! Wij vinden het super fijn om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Mooie start van de dag om op een lege maag een Frecious sapje te nemen.
Hi Stephan, Bedankt voor je review! Wij vinden het super leuk om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik geef mijzelf dgl een positieve boost en het helpt mee om ook weer dgl. andere gezonde keuzes te maken.
Hi Annemieke, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Een detox die gewoon echt lekker is. Heerlijke herfstrecepten en de sappen zijn goed als vanouds
Hi Martijn, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Eigenlijk zegt de titel al genoeg. De levering kan ik lekker aanpassen naar wanneer ik hem wil ontvangen en krijg regelmatig een extraatje. Als er iets mis gaat met de bezorging (waar Frecious dus niets aan kan doen) lossen ze het supersnel op en krijg je ook nog wat extra's voor de overlast. Dus echt TOP De sapjes zelf mix ik met nog wat andere ingrediënten in de blender zoals Skyr en nog wat superfoods. Start er mijn dag mee en (moet het afkloppen) ben nooit meer ziek geweest.
Hi Nathalie, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Super goede service en lekkere sappies
Hi Jurgen, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Om een lekkere groene van jullie te drinken
Hi Monique, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
1 keer per maand is het weer feestje om mijn diepvriezer te vullen met gezonde sappen waar ik happy van word!
Hi Femke, bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat we je iedere maand blij kunnen maken met de sapjes :) Groetjes, Minerva
Frecious sapjes liggen al in mijn koelkast vanaf zomer 2013. Ik vind mijn gezondheid erg belangrijk en door de sapjes hoef ik minder tijd te besteden aan mijn voeding en krijg ik toch m’n groente binnen. Ik bestel altijd allerlei verschillende sapjes, dat is aan te raden.
Hi Hermien, zeer bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je al bijna 10 jaar onze sapjes drinkt! We zijn blij dat jij ook zo blij bent! Groetjes, Minerva
De perfecte start van de dag!
Hi Anne, bedankt voor je positieve review! Groetjes, Minerva
Heb al een paar jaar een abonnement. Tijdig waarschuwing dat ik datum en samenstelling nog kan veranderen. Wordt altijd correct en op tijd geleverd. En is altijd lekker!!!
Hoi Marijke, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik ontvang ze al een aantal jaren. Ik vind ze niet allemaal even lekker maar het feit dat ze zo gezond zijn vind ik het belangrijkste, Ik ben weer heel benieuwd naar de nieuwe gember versie, want ik ben echt een gember fan. En de bezorging is altijd super op tijd. Dat is echt zo fijn.
Hoi Joske, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Door dagelijks een verse groentesap te drinken als aanvulling op mijn dagelijkse voedingspatroon voel ik me gezond en fit. Die van frecious zijn lekker en bevatten verhoudingsgewijs de meeste groenten. Heerlijk!
Hoi Karin, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze juices! Stay Healthy, Chantal Frecious
Wel tip om de flesjes van detox kuur niet in dezelfde doos te verpakken met de maandelijkse flesjes want dan kost het veel uitzoek tijd.
Hoi Eugénie, Bedankt voor je review! Het wordt in 1 verpakking verzonden omdat dit milieuvriendelijker is. Met de detox krijg je ook mailtjes van ons mbt de detox waardoor je precies weet welke juice je drinkt. Indien wij je hier nog verder mee kunnen helpen horen we het graag. Stay Healthy, Chantal Frecious
De meeste sapjes zijn goed van smaak en inhoud. Slechts enkele sapjes vind ik wat heftiger, maar ze zijn te doen.
Hoi Ans, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je de meeste juices lekker vindt. Het kan zijn dat sommige inderdaad wat heftiger smaken, bijvoorbeeld de 100% juices. Wellicht kan je dan beter kiezen voor een 70% of 85% juice. Stay Healthy, Chantal Frecious
Ideaal om aan mijn dagelijkse groente en fruit te komen
Hoi Suzan, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Elke levering met sapjes gaat zonder problemen.
Hoi Hanneke, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ben nu sinds de zomer een gebruiker van frecious juices shoots en meer… de beste abonnement dat ik ooit afgesloten heb. De sappen zijn super lekker en zo makkelijk in gebruik: in de avond kies ik wat ik volgende dag wil drinken en voilà!!! Zo begin ik mijn dag met een sap en gember curcuma shoot !!! Klantenservice is geweldig: gelijk antwoord en ik werd ook gebeld !!! Wat mij betreft niet meer zonder FRECIOUS!!!
Hoi Nicoletta, Bedankt voor je ontzettende leuke review! Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Een heel fijn gevoel om een sapje te drinken en te weten dat het op een goede manier is geperst waardoor ik de gezondheid proef en voel. Het geeft een goede ondersteuning en energie in mijn dagdagelijkse bezigheden.
Hoi Esther, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Ik ben heel erg tevreden over de service van Frecious. Ik had een vraag gesteld via de mail, hierop word snel gereageerd. Super fijn! Verder ben ik heel blij met de sapjes van Frecious.
Hoi Britt, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Stay Healthy, Chantal Frecious
Sapje zijn goed, lekker en mooi gevarieerd!
Hoi Raoul, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze juices! Stay Healthy, Chantal Frecious
Snelle levering en makkelijk te bestellen en wijzigen
Hoi Jolanda, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Producten zijn lekker.maar de bezorging is gewoon slecht.komen niet op de aangeven tijden.te vroeg Of komen helemaal niet.besteling kwijt Word wel goed opgelos.dat dan wel
Hoi Jeroen, Bedankt voor je review! Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de bezorging. Onze vervoerder komt in tijdsvakken, soms kan het wel eens zo zijn dat er vertraging is onstaan, onze excuses hiervoor! Indien je een levering niet hebt gehad of de bezorging komt niet binnen het aangegeven tijdsvak horen wij dit heel graag! Als je verder nog vragen hebt mag je deze uiteraard stellen aan ons. Stay Healthy, Chantal Frecious
Frecious vind ik een goede aanvulling op mijn dagelijks eten. Het is lekker en gezond en erg handig om een diepgevroren voorraadje in de vriezer te hebben. Het is ook snel ontdooid en gebruiksvriendelijk.
Hoi, Bedankt voor je leuke review! Wij zijn erg blij om dit te lezen! Stay Healthy, Chantal Frecious
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen