Blijft lekker Bezorging gaat altijd goed, je wordt op tijd geïnformeerd wanneer ze twijfelen of levertijd niet haalbaar is. Detox menu's zijn niet altijd duidelijk qua hoeveeltijd en voor hoeveel personen. Had ook graag aantal calorieën willen weten. Maar dat is een tip
Altijd netjes op tijd, flexibel en heerlijke drankjes.
Bedankt voor je review Petra! -Suzanne
Neem het hele jaar af. Perfect. Mooie producten en prima levering. Voor mij is het een gezonde aanvulling en gebruik het dus dagelijks.
Dank je voor de review! Fijn dat je zo enthousiast bent over Frecious :-) -Suzanne
Binnen een paar slokken (en/of een enkele shot) heb je weer behoorlijk wat goede voedingsstoffen binnen en dat voelt goed.
We zijn blij dat je je goed voelt bij het gebruiken van Frecious, bedankt voor de review! -Aimée
Fijne dagelijks ondersteuning voor je lichaam.
Bedankt voor de review. -Aimée
Top producten en top organisatie
Dank je voor je beoordeling! -Anouchka
Prima producten. Smaken goed. Bezorging uitstekend
Bedankt voor de review Hermine. -Suzanne
De beste kwaliteit en lekkerste sapjes die ik heb gedronken. Het meest pure en nog lekker ook. Zelfs de 100% veggies. Ik bestel regelmatig de detox box en losse sapjes zodat ik genoeg vitamines binnen krijg.
Bedankt voor je mooie review! We hopen je nog lang van onze juices te mogen voorzien! -Anouchka
Wat genieten wij toch elke keer van deze heerlijke juices! Goeie communicatie over levering en dan ook nog eens je vaste klant waarderen en belonen. Wij zijn fan, en blijven fan!! Ga zo door Frescious, hoe meer 100% juices hoe beter!
Goed gezond spul, fijne communicatie over levering (misschien iets te veel berichtjes;)
Bedankt voor de mooie review Koos! We geven liever te veel informatie dan te weinig, maar als ik je kan helpen met een aanpassing zodat je minder berichten krijgt, dan hoor ik dat graag! -Anouchka
ik gebruik de sapjes nu al enkele jaren. ik mis ze echt als ik ze niet in huis heb. ik drink de sapjes op de dagen dat ik wat minder “gezond” eet om dan toch aan mijn groente/fruit inname te komen.
Wat fijn dat je zoveel baat hebt van onze juices! Bedankt voor de review :-) -Aimée
Ik ben blij met frecious! Ik heb mijn bestelling snel binnengekregen en er zaten nog 5 extra flesjes bij ook, omdat ik al vaker heb besteld. Super leuk!
Wat leuk om te lezen, dank je voor de review! -Suzanne
makkelijk aan te passen abonnement altijd tijdig gemeld wanneer jullie komen tijd genoeg om wijzigingen door te voeren in afgesproken tijdsframe wordt geleverd
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Makkelijk te bestellen, regelmatig nieuwe smaakjes.
Dank je voor de mooie review :-) -Anouchka
Hoe vaker ik de sapjes bestel, hoe lekkerder ik ze ga vinden. Het is een goede aanvulling op mijn dagelijkse eten. En de levering is iedere keer goed geregeld. Al met al: heel blij!
Dank je voor de mooie review! -Aimée
de sapjes zijn geweldig, ze smaken goed , desamenstelling is afwisselend en ik voel me er fitter en gezonder door. De organisatie van bestellen en bezorgen verloopt geweldig goed. Top !!
Dank je voor je review Joke, hier worden wij blij van :-) -Anouchka
Goede service, de sapjes worden ook snel geleverd!
Dank je Marlies, wat fijn dat alles goed bevalt :-) -Aimée
Ideaal zijn de sapjes. Gemakkelijk ui de vriezer te halen en heerlijk gezond!
Dank je voor de mooie review! -Suzanne
Ik vind het een top systeem. Altijd verse sapjes in huis. De bezorging werkt ook super, je spreekt zelf een bezorg moment af en de dag dat het bezorgd wordt krijg je een kort tijdsvak en ze bellen altijd als ze er bijna zijn. Echt heel fijn!
Bedankt voor de review, fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen :-) -Suzanne
FRECIOUS is een dagelijkse fijne vanzelfsprekendheid. Na het opstaan drink ik gekookt water en dan drink ik mijn FRECIOUS flesje. Rond 13.00 uur begin ik met eten. Kefir of havermout. Al jaren is FRECIOUS een belangrijk onderdeel van mijn eetgewoontes. Ik ben iedere dag weer tevreden en blij met mijn keuze voor FRECIOUS. Dank jullie wel.
Wat fijn om te lezen Jet, we hopen dat je nog lang van je Frecious juices blijft genieten! -Anouchka
Heerlijke gezonde sapjes Keurige bezorging van Leen Menken
Bedankt voor je beoordeling :-) -Anouchka
Al jarenlang drink ik elke ochtend een sapje. Kies voor groentesap ipv smoothie want dan krijg je gezonde dingen binnen ipv veel fruitsuiker.
Wat fijn om te lezen! En inderdaad een hele goede reden om een slowjuice van Frecious te nemen in plaats van een fruitsmoothie :-) - Anouchka
Elke dag 2 sapjes en 6 health shots. Zoveel variaties dat het nooit gaat vervelen en het geeft mij een heerlijk gezond gevoel. De granola is ook erg lekker.
Dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je de sappen en shots zo graag en vaak gebruikt :-) We hopen dat je nog lang van onze sappen en shots blijft genieten! -Aimée
Dagelijks drink ik een frecious sapje en ook de gember shots en acai zijn favorieten van mij. Ik ben echt blij met deze gezonde groente boosters. Fijn contact ook, goede service, altijd nette levering op tijdstip dat ze beloven. Erg tevreden klant hier!
Wat super om te lezen! We hopen dat je nog lang van onze fijne sappen kunt blijven genieten :-) -Anouchka
Nvt
Fijn, bedankt voor de review -Suzanne
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen