Top product
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Goede service en heerlijke sapjes. Absolute aanrader.
Fijn om te lezen, bedankt! -Anouchka
Fricious heeft een prachtig concept van sappen en neven producten. De sappen zijn van top kwaliteit en worden op een specifieke manier geslowjuiced waardoor vitamines, mineralen en vezels maximaal behouden blijven. De geschatte levertijd wordt perfect nageleefd en je wordt goed geïnformeerd. Bij een detox sappenkuur voel jij je wel gezond. Zeker de moeite om te doen.
Super lekker en zo goed voor mijn lijf. Sinds september 2021 mee begonnen en elke dag 1 sapje zorgt voor een goed gevoel in mijn lijf. Ik ben heel blij met Frecious!
Naast het eten van minimaal een half kilo groente per dag is het een fijn gevoel om extra vitamines en antioxidanten binnen te krijgen. Bijna een jaar neem ik elke dag een juice en healtshot en wil ik niet anders meer.
Wat een mooie review! Fijn om te lezen dat je zo gezond eet en dan ook nog onze juices en shots gebruikt! Ik hoop dat je er nog lang van blijft genieten. -Anouchka
Heerlijke gezonde sapjes, en super goed verzorgd
Bedankt voor de review :-) -Anouchka
Altijd netjes op tijd geleverd, alles vers en goed.
Fijn, dank je voor de review! -Anouchka
Ik ben erg blij met de producten van Frecious als dagelijkse toevoeging op mijn voeding!
Dank je voor de review! Keep up the healthy habit! :-) -Anouchka
Fijn om iedere dag een verse sap te mogen nuttigen! Ben al heel lang heel blij met Frecious! Goede communicatie bij wijzigingen, flexibel in het aanpassen. Perfecte levering.
Dank je voor de mooie review! Altijd goed om te zien dat klanten er blij mee zijn! -Anouchka
Jammer dat er geen health bars beschikbaar waren.
We hebben de healthbars uit ons assortiment gehaald, we zijn bezig ze te verbeteren en zodra ze weer beschikbaar zijn zullen we dat aan onze klanten laten weten! -Anouchka
ik ben heel blij met de sapjes van frecious, want het zorgt ervoor dat ik op z'n minst een paar x per week mijn dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten binnen krijg. daarnaast vind ik het super dat het biologisch is.
Wat fijn om te lezen, dank je voor de mooie review! -Anouchka
In het begin wennen aan de 100% sapjes. Maar ik ben ondertussen grote fan. Als je van een gezonde levensstijl houd, is dit een mooie aanvulling.
Wat leuk om te lezen! De 100% sapjes kunnen inderdaad een uitdaging zijn, maar eenmaal gewend zijn ze heerlijk! Ik hoop dat je er nog lang van kunt genieten :-) -Anouchka
Niet alle flesjes zijn een onverdeeld genoegen maar gezond zijn ze wel. Je bent fitter en je ziet er beter uit.
Bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Goede levering en makkelijk om tussendoor groente tot je re nemen
Dank je voor de review! :-) -Anouchka
Ik was al eerder klant, de sapjes zijn goed, nu nog hopen dat ze weer een boost aan mijn gezonde eetpatroon geven.
Bedankt voor je review! Ik hoop dat je veel profijt van de sapjes blijft houden! Ik zie staan dat je bezorging via Leen Menken niet goed is verlopen, maar gelukkig heeft mijn collega Suzanne dat al met je opgelost! Ik hoop dat de bezorging in het vervolg soepeler verloopt. -Anouchka
De sapjes zijn erg gezond, ik drink ze iedere dag en dat voelt goed! Ik ben al jaren een trouwe klant bij Frecious en heb echt nooit problemen met ze gehad. Ik raad Frecious daarom bij iedereen aan.
Dank je voor deze prachtige review! -Anouchka
Bestel frecious met grote regelmaat en vanzelfsprekend tevreden over de kwaliteit.
Wat fijn om te lezen! Dank je voor de review -Anouchka
Frecious zorgt voor een goede aanvulling op je dagelijke behoefte aan vitamines. Daarnaast is het ook nog eens super lekker!
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Blij met de sappen in de vriezer. Super gemakkelijk en praktisch en dus altijd bij de hand.
Wat fijn dat het je zo goed bevalt :-) bedankt voor de review. -Anouchka
Ik ben nog bezig , later begonnen. Dag vier nu, ik vind het goed vol te houden! Sappen er lekker!
Wat fijn om te horen dat de detox goed gaat! Zet 'm op nog even :-) -Anouchka
Goede service, uitgebreide keuze aan sappen, boosters en granola. Zelf bepalen wanneer de box wordt bezorgd en altijd op tijd geleverd. Kortom wordt elke dag superblij als ik flesje in de vriezer haal.
Wat fijn om te lezen! Geniet nog even van je Frecious sappen :-) -Anouchka
Het bestellen en de levering van Frecious ging weer soepel. Duidelijke communicatie en goede kwaliteit producten. Ik blijf een tevreden klant.
Fijn Sandra! Dank je voor de review. -Anouchka
Goede website om te bestellen, toegankelijk. Goed georganiseerd bedrijf en service.
Dank voor het mooie compliment! -Anouchka
Voor ieder wat wils. Veel soorten. Biologisch. Aan huis gebracht precies op tijd. Super.
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Alles is van A tot Z goed geregeld en je bestelling is makkelijk aan te passen als je dat wenst.ik kijk elke dag uit naar mijn flesje en vind eigenlijk alle smaken heerlijk. Af en toe een kleine attentie in je box vind ik ook superleuk, bij deze hartelijk dank daarvoor!
Wat leuk om te lezen Ellen! Fijn dat je de cadeautjes leuk vind en ook nog geniet van al onze juices :-) -Anouchka
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen