Snel en duidelijk bestelproces, snelle levering en product volgens beschrijving!
Snelle levering, een leuk handgeschreven bedank kaart erbij! Product naar wens. Leuke artikelen te verkrijgen.
Leuke en fijne winkel (zowel fysiek als online), met persoonlijk kaartje bij bestelling :)
Snelle levering (binnen 24 uur had ik het in huis). Overzichtelijke website.
Snelle verzending, goed verpakt en leuk kaartje erbij!
Het bestellen was makkelijk en de levering super snel. Ook de verpakking was erg goed.
Bestelling ging super vlot. Artikel leuk ingepakt en persoonlijk kaartje erbij.
In mooie verpakking geleverd en het persoonlijk kaartje vind ik heel prettig. Bedankt hiervoor. Vriendelijke groet Maria Liebrand
Alsof je in het bos bent
Snelle levering ondanks kerst
Een leuk cadeau kunnen vinden en snel geleverd. Echt een aanrader
Superleuk huisje met vogelgeluiden gekocht voor op de wc. Inmiddels al veel enthousiaste reacties gekregen. Het product was netjes verpakt, snel verzonden en het handgeschreven kaartje erbij maakte het helemaal af.
Leuke complimenten zakjes besteld. Wat leuk om er een persoonlijke kaartje bij te krijgen.
Snelle service en leuk ingepakt.
Leuk persoonlijk kaartje van de afzender erbij; heel leuk!
Heel blij met mijn aankoop, maar ook met de uitstekende service. Kadootje was super leuk ingepakt met ook nog een handgeschreven lief kaartje erbij!!
Het cadeautje dat ik voor kerst had besteld was heel snel binnen, super leuk ingepakt & er zat een leuk persoonlijk kaartje bij! Zeker een aanrader!!! & er zit lang garantie op het cadeautje, zeker een pluspunt:)
Het kado werd opgestuurd en we konden het precies volgen. Het kado was goed verpakt met een persoonlijk briefje, erg leuk!
Snelle levering, keurig verpakt. Blij met het gekochte product
Je wordt op een persoonlijke manier op de hoogte gehouden
Zwitscherbox besteld, snel verstuurd en met een lief persoonlijk briefje erbij. Ik deze webshop zeker onthouden!
Zie boven
Hoi Daisy, Bedankt voor je feedback. We zien inderdaad dat jouw brievenbus pakketje nog niet geleverd is. Excuses voor de vertraging van PostNL. Het is druk en de bezorgtijden kunnen iets langer zijn dan normaal. Hopelijk komt jouw pakketje nog voor de kerst aan. We hebben je te snel gevraagd voor een review te schrijven dat klopt. Ik denk dat wij wel meer verdienen als een 2 😉🙌 Sorry voor het ongemak. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Gebeld en retour gezonden wat wel € 7.95 kostte!
Hoi Willy, Bedankt voor je review. Jammer dat je het verkeerde artikel besteld hebt. Helaas zijn we nog niet groot genoeg om alle retourkosten op ons te nemen. Zoals vermeldt op onze webshop onder het kopje Retourneren of Ruilen. Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Lukas van Kado in Huis
Het kado was de volgende dag al in huis, zelfs in deze drukke kersttijd. Je kon ervoor kiezen om het gratis te laten inpakken en het was erg leuk ingepakt. Met zorg geleverd en verpakt met een persoonlijk berichtje erbij. Echte service!
Mooie webshop met bijzondere hebbedingetjes. Snelle verzending en een persoonlijk bedankkaartje. Het zijn de kleine dingen........