Super snelle levering met een heel aardig handgeschreven kaartje er bij…top! Ook nog eens fantastisch ingepakt in een leuk cadeaupapier naar keuze voor man of vrouw
Snelle en keurige levering.
Duidelijke website, snelle verwerking en bezorging van bestelling. Chapeau Lukas en Silvia!
de levering was prima en snel met een leuke persoonlijk schrijven er in
Precies zoals verwacht. Mooi ding en snel verzonden
Snelle levering, correct verpakt, Het aller- fijnste, een mooi aanbod van bijzondere S.T.A.M.P.S horloges en accessoires .
Fijne communicatie, snel verzonden en mooi ingepakt, daardoor leuk om te geven!
Ik ben nogal huiverig met online bestellen. Vaak valt het tegen hoor ik. Deze keer de poging toch maar gewaagd en moet zeggen dit ik zeer tevreden ben. Artikel voldoet prima aan de wensen de levering was zeer snel. Voldoende op de hoogte gehouden.
Heel duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending... alles in orde dus!
Ik had de winegums besteld en dacht dat het een aardige doos zou zijn voor die prijs. Maar er kwam een heel postpakket binnen met daarin een heel klein ieniemienie doosje met misschien een stuk of 4 winegums erin schat ik? Het is een kado maar ik moest er nog apart wat bijkopen want om hier mee aan te komen.
Hoi Annette, Bedankt voor je feedback. Jammer dat je niet tevreden bent over de winegums van Vinoos. We hebben even gecheckt, en er zitten 13 winegums in een doosje. 😊🙌 De cadeauverpakking van de winegums is 8 x 10 cm zoals vermeldt bij het artikel. Als je niet tevreden bent mag je het cadeau ten aller tijden retourneren op onze kosten. PS: deze reviews zijn eigenlijk bedoeld voor de service van kadoinhuis.nl Product reviews kun je achterlaten bij ieder artikel op onze webshop. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Product was op voorraad, geen verzendkosten en een persoonlijk kaartje bij het product. Altijd leuk.
Kom zeker vaker terug!
Goed verzorgd snel geleverd
Een cadeau voor onszelf en we vinden het geweldig. Zou iedereen in huis moeten hebben. Snel geleverd.
Had zelf iets fout gedaan met bestellen. Direct gemaild. En direct antwoord. Prima service!
Mijn pakketje was vertraagd/kwijt (door PostNL), maar er werd contact met mij opgenomen en het werd keurig opgelost! Al met al een leuk pakketje gekregen, prachtig ingepakt met een lief kaartje erbij. Dankjewel Lukas en Silvia!
Originele beoordeling
Zou binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Denk je dat je nog net op tijd bent om een cadeau voor iemand te bestellen. Niet dus.
Binnen een dag bezorgd, persoonlijk briefje erbij enook nog eens ingepakt. Klasse!
Het is de eerste keer dat ik bij jullie iets heb besteld maar zeker niet de laatste keer
Mooi Kado, leuk verpakt, snelle service
Mooie vrolijke waaier besteld, mooi gemaakt van hout, waardoor het degelijk aanvoelt. Met verzendkosten erbij nog best prijzig voor een waaier, maar eerlijk is eerlijk, ik vond dit de mooiste die ik vinden kon. Het was netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij, top!
Snelle levertijd en product is in orde. Ben er zeer blij mee. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.
Heb de Switscherbox de ene dag besteld en volgende dag reeds ontvangen. De box was mooi verpakt en er zat een persoonlijk briefje bij van Lukas en Silvia, erg attent. Geniet er volop van.
Het huisje met vogelgeluidjes besteld. Het was snel bezorgd en mooi ingepakt. Een heel leuk cadeau
Zij reageren direct op je mail en doen wat ze zeggen. Het gekochte item had ik snel nodig ivm een verjaardag. Zij hebben direct actie ondernomen en het kado dezelfde dag nog verstuurd. Een 10 met een griffel voor snelheid, service en communicatie.
Ik had wat artikelen besteld maar er was iets onduidelijk (bij mij) over de levertijd. Op mijn vraag via de e-mail kreeg ik vrijwel direct antwoord en werd mij gevraagd op welke dag ik de goederen zou willen ontvangen. Volgende dag alles in huis! Bij het uitpakken van de artikelen bleek de bestelde poster in de doos gepropt te zijn (deze paste niet goed) waardoor deze nu kleine onregelmatigheden vertoond.
Dag Hans, Super bedankt voor je feedback. Vervelend dat jouw pakket niet zorgvuldig genoeg was ingepakt. 😊🙌 Dat is zeker een aandachtspunt voor Kadoinhuis.nl We zullen je een nieuwe poster toezenden as maandag 15-07-2024. Sorry voor het ongemak. Groetjes Lukas van Kado in Huis