Zeer tevreden over mijn bestelling. Mooie prijs, snel bezorgd en mooi ingepakt!
Pakket levering 3 x. Uitgesteld en verandert Schandalig
Dag Mevrouw/Meneer Hogendorp, Vervelend dat u pakketje steeds werd uitgesteld en erg lang onderweg was. We zijn bezig met een andere vervoerder voor de servicepunt leveringen. 😊🙌 Helaas laten ze allemaal wel eens steken vallen. Waar men goede ervaringen mee heeft geniet dan de voorkeur. We gaan ons best doen en bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mijn Fatboy lampje was precies wat ik ervan verwachtte. Prima verpakt met een heel attent en persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, heel leuk! Aanrader dit bedrijf.
Mijn Zwitscherbox was snel binnen. Bij het openmaken van het doosje vond ik een persoonlijk geschreven kaartje. Daar wordt ik blij van. Top gedaan.
Vlot gelevert en gecontroleerd
Positieve ervaring
Vogelhuisje voor op het toilet besteld. Snel geleverd en erg blij mee.
Fijn dat het al ingepakt is met een passend papiertje
Bestelling werd snel en zorgvuldig ingepakt verstuurd!
Leuk product alleen is de bewegingssensor wel erg gevoelig als we wc deur dicht hebben en komen door de gang deur of voordeur gaan de vogeltjes al fluiten hoe ik hem ook neer zet. Maar verder wel erg gezellig al die vogeltjes. Verzending was snel , snel in huis!!
Vlotte en correcte afhandeling. en mooi ingepakt.
Heb de Zwitscherbox Vogelgeluiden Forest besteld, werd snel geleverd ziet er mooi uit en geeft even een relax relaxmomentje
Duidelijke uitleg bij producten, snelle levering met heldere communicatie. Prijzen zijn prima. Betrouwbare website. Persoonlijk kaartje van de eigenaren bij levering.
Snelle levering, goede prijs, en vooral het persoonlijke met de hand geschreven kaartje erbij als dank voor de bestelling vind ik echt geweldig
De website is erg duidelijk en de keuze die ze hebben is groot. Als je iets hebt besteld krijg je meteen een e-mail van de bevestiging en ze houden je op de hoogte van alle stappen. Een erg fijn bedrijf en hun winkel ligt in Venlo; ook echt een aanrader!!
Vriendelijke benadering Goed verpakt Optijd geleverd Goed connunicatie Product voldoet aan verwachting
Leuk het kaartje erbij, snel in huis en leuk ingepakt
Wir haben Sie in Venlo entdeckt- toller Laden. Und auch eine Bestellung bei Ihnen war blitzschnell bei uns. Danke.
Ik had zelf een fout gemaakt en ze reageerde direct op een fijne manier. Zeer service gericht.
Niks op aan te metken
Snelle levering. Grappig kado. Iedereen geniet ervan. Huisje vogelgeluiden in de wc opgehangen :)
Snel en prima. Fijn
Wij hebben de Relaxound Oceanbox Limited Edition Blue Atlantic besteld bij Kado in Huis. Welke super snel bezorgd is en vooral het persoonlijke kaartje maakt het een feestje om het pakketje uit te pakken. Super blij met de snelle en vooral persoonlijke service!
Mooie website, makkelijk bestellen en snel ontvangen.