Het bestellen verliep vlot en probleemloos, het afhalen was lastig. Ik kreeg bericht dat het pakket er was en dat klopte niet, informatie van kadohuis en dpd was duidelijk niet in overeenstemming waardoor er irritaties ontstaan. Het afhalen bij een huisadres vind ik vreselijk. De afhaaltijden waren moeilijk te achterhalen en bij aankomst bleek de persoon daar de tijd aan te hebben gepast voor een dag omdat ze weg moesten. Beter is afhalen bij een winkel waarvan de openingstijden vast staan
Geheel naar verwachting
Heb al eerder bij kado in huis besteld. Goede service, goede qualiteit.
Ideaal als je snel een leuk origineel cadeau in huis wilt hebben. Echt met veel zorg verpakt, ziet er prachtig uit.
Snel geleverd en prachtig ingepakt, ik ben zéér verrast!
Snelle reactie op bestelling. "Persoonlijke" mail over de voortgang en heel mooi ingepakt. Super, aan te bevelen om hier te bestellen!
De levering via DPD verliep niet soepel. Maar het was het langer wachten uiteindelijk waard. Het mooi afgewerkte vogelhuisje staat op z'n plekje en geeft een heerlijk rustgevend geluid.
Originele beoordeling
Ik wacht al een aantal dagen op levering maar in DPD app staat alsmaar onderweg :-(
Hele fijne site, snel gefixt. De cadeautjes worden mooi ingepakt en de service is heel erg fijn. Ook een klein schattig persoonlijk kaartje erbij.
Bestelling kwam eerder dan verwacht, met handgeschreven brief en mooie kado verpakking!
ik ben met de site in aanraking gekomen door mijn werk en als lid van de personeelsvereniging. We kregen een kortingscode voor de 'zwitscherbox' maar deze bleek alleen bestemd voor een beperkte uitvoering van dit artikel. Mijn keuze viel op een ander uiterlijk dus de kortingscode leek aan mijn neus voorbij te gaan. Ik bestelde toch het gewenste artikel en rekende af. Korte tijd daarna kreeg ik een email van de winkel dat ze me alsnog de korting wilde geven dus ik kreeg 10 euro teruggestort op mijn rekening. Ik was blij verrast door dit royale gebaar!
Heel persoonlijk, goed verzorgd. Top
Mooi verpakt. Op tijd bezorgd. Geen klachten...
Snelle levering, zeer redelijke prijs en ook nog eens een vriendelijke benadering Vannieuwkerke klant.
Kado in huis voor een hoge kwaliteit, persoonlijke service tegen een goede prijs!
Fantastisch cadeau dit! Leuk persoonlijk kaartje erbij van Kado in huis.
Originele beoordeling
Helaas was het cadeau niet ingepakt zoals gewenst. Verder helemaal prima.
Pakketje was volgens PostNL bezorgd, maar niks ontvangen. Gelijk gemaild, gelijk ook antwoord van Lukas. Het is nu opgelost, fijn!
Netjes ingepakt Snelle verzending
Het bestelde pakketje werd snel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje van de eigenaren van de webshop, super leuk en erg attent! Het vogeltje (zwitscherbox) zingt vrolijk in mijn toilet.
Snelle service. Goede informatie per mail over levering.
Snelle levering en groot assortiment…
Snelle levering, mooi verpakt, snelle reactie bij vragen!
De bestelling werd snel geleverd en het was echt een kadootje,zo leuk ingepakt
Wilde een kado voor een bepaalde datum en dank zij de snelle verzending is het leuke kadootje op tijd gekomen..
Snelle levering met persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, echt een kado in huis!