Netjes verzorgd met een lief persoonlijk kaartje
Prima product, snel geleverd
Direct antwoord en actie ondernomen
Mooie muziek doos mogen ontvangen. Gied op de hoogte gehouden van de vertraging bij de ptt. Al met al een aanrader
Met een vriendelijke twist….
Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje en heel leuk ingepakt. Echt een aanrader!
Het kado iets later gekregen maar ik werd elke keurig op de hoogte gehouden. Voor de rest alles prima.
Bij mijn vader in de tuin zijn altijd vogels. Ze komen ook graag op bezoek, want er valt echt altijd wat lekkers te halen. Ze eten zelfs uit zijn hand. Wanneer er jongen zijn kun je vanuit de huiskamer de bekjes open en dicht zien gaan. Afgelopen vrijdag was hij jarig. Samen met mijn broer en zus hebben we het ultieme KADO IN HUIS gehaald. Een zwitscherbox met vogelgeluiden. Mijn moeder liet ons net nog weten dat hij de zwitscherbox IN de HUISkamer heeft gezet en ontzettend geniet van zijn KADO. Mede door de goede zorgen van KADO IN HUIS werd zijn verjaardag een succes.
Erg leuk product ontvangen wat mooi was ingepakt voor de gelegenheid. Ook leuk dat er een persoonlijk kaartje bijzat van de eigenaren. Snelle verzending en duidelijke communicatie, top!
Het persoonlijke, handgeschreven, bedankje gaven mij het idee dat ik als klant gewaardeerd werd!
Bestelling op de site ging gemakkelijk. Levering was er snel en met een persoonlijk berichtje erbij. Top :)
Bij het betreden van ons kleinste kamertje worden we nu verwelkomd door de vogeltjes uit het Zwitscherbox vogelhuisje. Hoe leuk! Gemakkelijk besteld bij Kado aan huis. Je ziet direct welke producten op voorraad zijn dus als je snel een kado nodig hebt kies je een voorraadartikel. Reuze handig!
Prettig verlopen
bestellen online is gemakkelijk en snel bezorgd
Makkelijk te bestellen, fijne service en reacties via de mail, snel in huis. Komt zeker nog een vervolg, aanrader!
bestelling ging goed ,vooral de nazorg !!!
snel persoonlijk contact ook voor persoonlijke boodschap toe te voegen
Mijn pakketje was heel snel geleverd en ook heel mooi en professioneel ingepakt. Daarnaast zat er een leuk persoonlijk kaartje bij. Dus top service!
Nu al meerdere keren bij kado in huis bestellt. De lados zijn stijlvol en van goede kwaliteit. Bovendien wordt altijd snel geleverd en is er bij het kado een persoolijk notitie bij - heel leuk. Ik ben zeer tevreden met alles en ga hier zeker weer bestellen.
Heb een fluitend vogelhuisje van Zwitscherbox besteld. Kreeg binnen een paar dagen de bestelling binnen met een persoonlijk aan mij gericht kaartje. Ik vind dat altijd zo attent als een bedrijf dat doet.
Ik vond het opvallend met hoeveel snelheid en zorg mijn bestelde artikel bij mij aankwam. Er zat ook een vriendelijk kaartje bij in. Hartelijk dank!
Direct de volgende dag bezorgd! top!
De zwitscherbox werd op de afgesproken dag bezorgd. Het was mooi en goed verpakt met een persoonlijke touch van de verkoper.
Product is snel gevonden voor een goede prijs en ik heb het snel ontvangen. Duidelijke info per mail omtrent de status van de bestelling.
Binnen 2 dagen het pakketje ontvangen. De communicatie via mail nauwgezet en helder. Keurig verpakt ontvangen !