zie boven
Snelle levering Mooi verpakt Kortom goede service
Altijd een feestje om hier te bestellen. Ruime keus snelle service en een persoonlijke opmerking wat wil je nog meer
Eerste ervaring, prima
Leuk detail van de kaart met persoonlijke boodschap
Vlot en goed
Leuk assortiment en wat ik vooral erg kon waarderen is de handgeschreven kaart bij het pakket. Een klein gebaar met een grote toegevoegde waarde.
Goede communicatie.
Bij een online bestelling kijk ik vaak eerst even of er ook een fysieke winkel is, en wat andere klantervaringen zijn. Dat zat meteen goed bij 'Kado in Huis'. Maar wat bijzonder is het als er bij je bestelling (al de volgende dag geleverd en goed ingepakt) een handgeschreven bedank-kaartje zit van Lukas en Silvia, echt bijzonder! Super bedankt.
De dag na bestelling reeds bezorgd.
Prima aflevering, snel en ook nog een persoonlijke boodschap erbij!
Ontzettend leuke cadeau artikelen voor iedereens wil !
Duidelijke webshop. Snelle en correcte levering met een lief kaartje erbij. Aanrader!
Duidelijke website. Snelle reactie, levering en goede communicatie.
Meine Bestellung war superschnell da, obwohl ich nach Deutschland verschickt habe! Obwohl ich etwas reklamieren musste, kam superschnell eine positive Antwort und das Produkt wurde kostenfrei ersetzt. Daumen hoch für den Kundenservice und die sympathische Kommunikation. Gerne wieder!!
Snelle levering, goede communicatie!
Top! Vandaag besteld, morgen in huis.
Efficiente en snelle bezorging. Humeurige man op ophaalpunt maar ik ken hem langer.
De website is overzichtelijk en de bestelling ging voorspoedig. De volgende dag werd mijn cadeau al geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben er blij mee.
Een zwitscher box gekocht,ruime keuze en snel verzonden
Bij de bestelling zat een hand geschreven persoonlijk berichtje. Vragen worden direct beantwoord en de service achteraf is perfect en ook snel geregeld. Kortom een aanrader om hier iets aan te schaffen!
snel en zeer vriendelijk
Mijn ervaring is zeer goed. Ze houden je netjes op de hoogte. Geven er een persoonlijke tintje aan, door een handgeschreven kaartje erbij te doen. En snelle levering.
Makkelijke webshop Snelle levering