Goede informatie over de bestelling.
Binnen een dag hadden we onze bestelling. De persoonlijke boodschap werd zeer gewaardeerd
Lukas en Silvia hebben het erg goed voor elkaar. Zelfs wanneer ik iets vergeet, reageren ze erg snel en wordt het alsnog mooi ingepakt. Top bedrijf.
Snelle levering. Heel sympathiek met een kaartje bij je bestelling Heel tevreden.
Contact gehad met de winkel aangaande mijn bestelling: snel en adequaat geholpen. Bestelling ontvangen en was geheel extra feestelijk verpakt! Blij mee.
Mooie overzichtelijke site met leuke kado’s, eenvoudig te bestellen en snel geleverd! En helemaal leuk detail; super leuk ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Ik kom zeker terug!
Zeer tevreden met de snelle afhandeling van de gevraagde producten.
Supergaaf en ook de service is top
Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Prettige ervaring. Duidelijke mails tijdens verzending. En een persoonlijk kaartje bij het pakket. Voelt fijn
Goede site, snel geleverd en goede communicatie
Zo snel heb ik nog nooit een leuk ingepakt kado in huis gehad. Inpakken was ook niet meer nodig.
Onlangs heb ik 2 bestellingen geplaatst. Via mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Beiden werden de volgende dag al bezorgd. Ingepakt met mooi inpakpapier, dus erg leuk om cadeau te geven. De volgende keer bestel ik graag weer hier mijn cadeaus, ben een blije klant ;-)
Persoonlijk geschreven kaartje bij bestelling doet fijn aan. Hierbij onderscheid je jezelf wel van de rest.
Ik had een kado gekocht voor een vriendin. Het kadootje was leuk ingepakt. Verder werd het snel geleverd en vriendelijke communicatie.
Product zoals omschreven
Snel goed een een persoonlijk briefje er bij. Dit geeft het gevoel dat je meer dan een klant ben die iets besteld
En zó leuk om een persoonlijk kaartje in het pakket te ontvangen! Naast het leuke artikel een handgeschreven kaartje om mij veel plezier te wensen met mijn aankoop. En ook een snelle levering, geen verzendkosten en netjes en goed ingepakt.
Goed en snelle levering was binnen een dag daar.
Zeer snelle en keurig verpakte levering!
ik had per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst en heb toen meteen gebeld. het werd keurig afgehandeld
Goede prijs, simpel en duidelijk bestelproces, snelle correcte levering (PostNL :-)) en daarbij nog een persoonlijke wens van de webshop. In een woord: verrassend goed.
Geweldig vogelhuisje aanrader
Goede keus uit assortiment Snelle levering Telefonisch wat moeilijker te bereiken, maar via WhatsApp prima contact gehad Kon ook notitie toe laten voegen aangezien het cadeautje rechtstreeks naar de ontvanger werd gestuurd Ik ben heel tevreden en zou daar zeker vaker bestellen
Waar vind je dat nog, dat je er bij je aankoop een handgeschreven kaartje zit om je veel plezier te wensen met je aankoop? Als klant werd ik blij verrast door deze persoonlijke touch, heel erg leuk!
Snelle levering, product goed verpakt, attent kaartje erbij en heldere communicatie per mail. Al met al goede ervaring.