Prima, overzichtelijke website. Leuke produkten. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Prima verpakt en ook mooie kado verpakking. Persoonlijke boodschap is erg leuk!!
Wat leuk, een kaartje met persoonlijke tekst.
Een leuke ervaring met de aankoop van een Zwitscherbox. Met rustgevende vogel/ natuur geluiden. En een persoonlijk kaartje erbij van: Lukas en Silvia. Dus voor herhaling vatbaar. Een Super persoonlijk kado !! Goede communicatie & bezorging. B.V.D. Fam. Winkel.
Wat ik lastig vond dat de telefoon ruim anderhalve dag niet werd opgenomen. Ik had een vraag over mijn artikel. Heb zeker 10 x gebeld op verschillende momenten. Uiteindelijk medewerker aan de telefoon gehad en prima geholpen.
Dag Hans, Ten eerste bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd op welke dag(en) je hebt geprobeerd te bellen? Op zondag en maandag is onze fysieke winkel gesloten. Op maandag doen we alleen webshop activiteiten. Het kan dus zomaar zijn dat we op dat moment niet op locatie waren. Onze fysieke winkel is open van di t/m za van 10.00uur tot 17.30uur. Je kunt ook altijd een whatsapp of mail sturen, daar wordt vlot op gereageerd. Sorry voor het ongemak. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Dit is mijn eerste ervaring met Kado in Huis geweest en ik ben gelijk fan. Alles klopt. De levering en begeleiding ervan. Het (ingepakte) cadeau. De begeleidende handgeschreven kaart. En alle zorg er omheen. Ik ben helemaal happy!
Behulpzaam bij wijzigen afleverpunt op laatste moment, snel willen schakelen
Goede ervaring
Leuk het persoonlijke briefje erbij!!!
Perfect afgehandeld en zelfs nog een persoonlijk kaartje bij je bestelling
Geweldig bezorgt. Leuk met bedank kaartje. Zeer attent.
Snelle service!
De bestelling werd heel mooi en gezellig ingepakt. Ook het kaartje erbij vond ik erg attent.
Super leuk kado gekocht bij deze winkel. Hele snelle levering. Mooi verpakt in kadopapier en verstuurd in een stevige doos. Wat erg leuk was , er zat een persoonlijk met handgeschreven kaartje bij zat ! Aanrader deze winkel
Snel in huis en keurig verpakt, zelfs een persoonlijk kaartje erbij, hartstikke lief!
Een handgeschreven kaartje bij mijn kadootje ⭐⭐⭐⭐⭐
Bedankt voor de leuke geschreven kaart! Heel persoonlijk! Met vriendelijke groet Ko
Wat een leuke verrassing: cadeautjes prachtig ingepakt en ook nog vergezeld met een persoonlijk kaartje. Superleuk. Ook snel bezorgd!
Snel geleverd en goed verpakt, persoonlijke kaart erbij. Maakt een online aankoop toch veel leuker
Vlotte verwerking en ik had het al snel in huis. Keurig verpakt. Fijn als jecsnel een cadeautje moet hebben. Ook een vriendelijk bedank kaartje erbij. Dat maakt het altijd zo persoonlijk.
Prima service.Snel geleverd.
Duidelijk verhaal, blij met mijn bestelling en snel bezorgd.