Product is snel gevonden voor een goede prijs en ik heb het snel ontvangen. Duidelijke info per mail omtrent de status van de bestelling.
Binnen 2 dagen het pakketje ontvangen. De communicatie via mail nauwgezet en helder. Keurig verpakt ontvangen !
De site is overzichtelijk en makkelijk "te bedienen". Het aanbod varieert en er is genoeg om uit te kiezen. Je krijgt bericht dat de bestelling is gelukt en wanneer je deze kunt ophalen. Ook in de winkel staat klantvriendelijkheid voorop. En dan wordt het kado(otje) ook nog keurig ingepakt. Al met al een tien met een griffel.
Alles snel en goed
Hele goede, nette en vriendelijke service.
Snelle verzending en afhandeling no nonsens
Ben zo blij met de box..mooie rustige vogelgeluiden..wordt je ontspannen van.
Sehr schnelle Lieferung. Es war noch eine handgeschriebene Postkarte mit dabei, die viel Freude mit der Bestellung wünscht. Gerne werde ich dort wieder etwas bestellen.
Meine Bestellung ist relativ schnell und unbeschadet angekommen. Das Produkt selbst ist super und es war eine liebe Handgeschriebene Karte dabei, was ich total süß fand. Alles im allem also super. Hartelijk bedankt :)
Ik had een Zwitscherbox besteld.Het ziet er goed uit en voldoet aan de verwachtingen
De waterkoker is voor mij perfect! In het echt mooier dan op de foto! Goede kwaliteit, water kookt snel :) Product is zeer snel geleverd.
Een dag voordat mijn vrouw jarig was besloten om voor haar een zwitscher box te kopen Zij is gek op vogels en hun getjilp Dacht zal wsn. niet meer lukken. Site van KadoinHuis gevonden. En wat denk je, keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt in een mooie doos. Fantastisch. Iedereen blij.
De bestelling was snel ontvangen met een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Het (zwarte) vogelgeluidenhuisje heeft een niet zo'n sterke bewegingsmelder maar voldoet op de locatie waar wij 't hebben geplaatst. Dat het niet na 20 seconden al in repeat gaat was de doorslag om deze variant te kopen en 'n ander model (van 'n andere leverancier) te retourneren. Het volume is prima te regelen zodat het vrij realistisch klinkt in de kleine badkamer waarvoor wij dit zochten.
Of het werkt weet ik nog niet, gekocht om cadeau te geven.
Bestellen makkelijk te plaatsen en snel en netjes verstuurd. Voor herhaling vatbaar!
Superschneller Versand und alles gut angekommen. Was will man mehr!
Uitstekende service. Als kers op de taart nog een persoonlijke handgeschreven groet bij de bestelling. Al gaat het uiteindelijk om het bestelde item, dit vond ik super. Petje af!
Snel geleverd, probleem snel opgelost door klantenservice. Ik raad het aan. Met vriendelijk groetjes
Uitstekent
Zo blij dat ik deze online shop heb gevonden! Perfect voor speciale cadeaus. De producten zijn van goede kwaliteit, zo uniek en de service is geweldig. De communicatie is erg goed, de levering is snel en de cadeaus worden prachtig ingepakt. Zeker een aanrader!
Het product voldoet aan de verwachtingen. Een leuk persoonlijk bericht bijgevoegd.
Producten zijn precies zoals ze op de site staan. Bestellen gaat vlot en communicatie rondom levering is ook top.
De levering was snel. De informatie was goed. Het geleverde product was in orde.
Voor tweede keer hier mooie, bijzondere kadootjes gevonden. Net als vorige keer keurig ingepakt en snel ontvangen. Heel blij mee.
Op tijd geleverd conform de afspraken. Kwaliteit van het geleverde is prima.