De zwischerbox hebben al vele vrienden van mij gekocht. Een geweldig leuk cadeau om te geven.
Een persoonlijke, vriendelijke koop ervaring. De schwitserboks werkt goed. Dank u wel.
Duidelijke website, snelle bezorging.
Voor 17uur had ik mijn bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het in huis , helemaal TOP!! En wat ik ook heel lief vond, het persoonlijke kaartje wat erbij zat.
Mijn kadootje was heel mooi ingepakt en er zat een vriendelijk kaartje bij!!
Fantasch
Binnen 2 dagen mijn bestelling in huis met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij in de doos. Dat laatste geeft nét dat beetje extra. Erg leuk! Het toeval wil dat ik dat zelf ook doe als ik mijn klanten een bestelling stuur. Nu merk ik pas hoe fijn dat is.
Fijne webshop, kado was mooi goed verpakt en er zat ook. Oh een persoonlijk kaartje bij.
op verzoek ,mooi ingepakt met een heel persoonlijke kaart erbij . heel attent!
Super blij met mijn mooie schwitzer box. Keurig geleverd!
Snelle levering en aardig kaartje bij product!
Ik begin de stamp horloges te verzamelen. Ben heel tevreden over het aankrijgen N van de verzending en van de horloges en bandjes. Tot binnenkort Grtjs Agy
Mooi diep geluid, alsof je midden in t bos staat.. Heel blij mee en snelle levering met een persoonlijke noot erbij. Een aanrader!
Heerlijk rustgevend geluid van vogeltjes op de achtergrond, word er blij van!
Snelle levering met nog een leuk kaartje erbij. Wel veel mailtjes gekregen over afhandeling, 9 stuks. Dat kun je ook beoordelen als goede communicatie.
Snelle bezorging, en tot verrassing n persoonlijk kaartje erbij, heel leuk.
Bestelling geplaatst, maar verkeerde kleur aangegeven. Gebeld / gemaild en gevraagd om kleur te wijzigen. Werd direct verwerkt en artikel in de de juiste kleur hebben we ontvangen.
Snelle bezorging en leuk ingepakt!
Snelle levering met leuk persoonlijk kaartje. Voldeed precies aan de omschrijving.
Snelle email over verloop van bestelling Produkt netjes verpakt met aandacht voor verpakkings materiaal ,indien wenselijk kan ik vaker bestellen bij deze winkel, ook zal ik bij vrienden en kennissen onder de aandacht brengen.
Vlotte afhandeling met een persoonlijk tintje. Bril besteld, mooi verpakt met brilhoesje.
Ongelooflijk snelle verzending in een schokvrije verpakking. Perfect!
It was a positive experience.
Makkelijke en overzichtelijke bestelprocedure, goede prijs en snelle levering. Communicatie is duidelijk en zeer klantvriendelijk. Naar aanleiding hiervan nog verder op hun website gekeken; erg leuke en originele items! Ga er zeker weer bestellen. Zeer tevreden!!
Goede communicatie over bestelling en bezorging met een persoonlijke benadering!