Had niet alles goed doorgelezen

In de winkel en op internet was de bediening prima. Behalve het was mij niet bekend dat de servicedesk alleen maar van Maandag t/met vrijdag overdag bereikbaar was. Voor eventuele hulp moet je een snipperdag nemen. Ook moet je dan nog een afspraak inplannen. Dus bij een probleem wordt je niet gelijk geholpen. Hierbij een afspraak te hebben gemaakt werd ik 50 minuten later gebeld zonder excuses hiervoor. Hierbij had ik dan misschien ook nog de pech dat ik het een zeer vervelend gesprek met deze hulpdesk persoon had. Ik vond hem zeer denigrerend op mij overkomen. Mijn spullen die ik bij dit adres heb gekocht zijn wel prima maar de service en aftersales vind ik niet echt prima.

Zeer snelle leveren en duidelijke productonschrijvingen

‘S ochtends besteld en ‘s middags kon ik de camera’s al ophangen. Super snel!

Top! Gute Ware, schneller Versand!

Sehr gute Ware, wurde sehr schnell geliefert. Ohne Beanstandungen. Wirklich zu empfehlen!

snel en goed van advies en hulp voorzien

goed en vakkundig advies

contact + bereikbaarheid dik in orde.. levering drama (DHL)

3x een dag voor niets thuis gebleven.. via DHL verschillende emails gehad met track & Trace met verschillende tijden.. echter allemaal achteraf. Geen idee wanneer ze nu komen.. ;-(

Helemaal top

Al een aantal dingen bij dit bedrijf besteld komen netjes hun afspraken na en denken met je mee voor de juiste oplossing. Huis en bedrijf is nu perfect beveiligd door hun.

Super vriendelijke helpdesk en perfecte service

Super vriendelijke helpdesk en perfecte service

Deskundig

Fijn dat er een helpdesk is. Instellingsprobleem was snel opgelost. Wel buiten garantie, maar tegen redelijke kosten.

Prima bedrijf

Losse camera gekocht goed advies gekregen over de camera en de positionering. Uiteindelijk nog een vraag over de instellingen hiermee goed geholpen. Wel zijn ze soms lastig bereikbaar of reageren niet op whatsapp en chat functie dit doet te kort aan de uiteindelijke hulp. Zet dan de functies uit als je ze niet kan beantwoorden. Maargoed ik zou er in de toekomst wederom aankopen doen.

Vlotte leveringen

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten die ik kocht en raad iedereen aan om bij alarmsysteemexpert.nl te kopen.

Slecht

Belooffe levertijd niet nagekomen

Men denkt op een eerlijke manier mee.

Geen commercieel verhaal maar open en eerlijk wat voor jou het beste en het voordeligste is.

Service met weinig omkijken naar

Het weinige omkijken zat hem in het feit dat het bedrag op de factuur niet overeenkwam met hetgeen is afgeschreven van mijn rekening. Deze mismatch heb ik gemeld bij de leverancier. Met vriendelijke groet, Henk de Nijs.

kan niet beter

Tevreden!

Dik tevreden met het advies en de service. Prima support bij vragen.

Professioneel

Goed, duidelijk, terzake.

goed bedrijf

Vriendelijk, vakkundig en meedenkend

Goed advies en snelle levering

Ik heb een goed advies gehad en alles is gedaan om een dag later alles te leveren! Netjes verpakt en verder geen problemen.

Goede camera voor een prima prijs

Staan achter het produkt

Bij en opmerking krijgt je een snelle reaktie met antwoorden of suggesties waar je wat mee kan.

Helemaal goed

Mooi bedrijf dat weet wat ze doen

Prima product

Bestelproces eenvoudig, product voldoet aan verwachtingen en bestelling was binnen werkdag verwerkt.

Men is deskundig en geeft goed advies! Zeer betrouwbaar bedrijf.

Prima en snel

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit en apparaat doet wat het moet doen.

Prettig kontakt met Rudy

Op internet lagere prijs gevonden dit aan H&V doorgegeven en hun prijs is aangepast. Snelle en correcte levering ook hun pakket dienst is top.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom