Zeer deskundig personeel en de door mij gekochte artikelen werken boven verwachting. Ze hebben er weer een vaste klant bij

Attent en Behulpzaam

De deurbel en smartplug van Ezviz gekocht. Een issue geweest met de levertijden van de leverancier. Niets van de vertragingen gemerkt. Dit door de goede aangeboden alternatieven en zeker een pluim mbt afspraken “afspraak is afspraak”. Keuring optijd gecommuniceerd. De beloofde levertijd is ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijkheid een zorgzaamheid.

Steeds goede service

Al enkele keren besteld en nog niet beklaagd. Het team beantwoord steeds je vragen en is zeer vriendelijk. Toen bepaalde info online niet duidelijk bleek te zijn, hebben ze deze achteraf aangepast.

Heel netjes gewerkt, en prima systeem

We zijn perfect geholpen, dachten goed met ons mee, mooi en gebruikersvriendelijke systeem, installatie is keurig gedaan, veel aandacht voor de klant. Was een genoegen.

Livraison rapide

Une fois commandé et payé, la livraison a été très rapide et le colis bien emballé. J'ai toutefois du attendre plusieurs jours pour obtenir un devis, dommage... (raison de la 1/2 étoile en moins). J'ai aussi apprécié que la dimension du colis ne soit pas surdimensionné et corresponde au volume des produits; merci pour la planète. Sans soucis, je garde bien précieusement l'adresse pour mes prochaines achats.

hee goed

heel goed geholpen en behandeld ben zeer tevreden en vooral een hele snelle levering smorgens besteld savonds al thuis afgeleverd een supper bedrijf en mario bedank dat je ook savonds tijd voor me vrij heb gemaak

Perfect!

We hadden een tamper alarm gehad en wij als een stel met 2 linker handen kunnen werkelijk niks haha. We zijn er simpel doorheen gepraat en het probleem was zo verholpen!

Reedsa meerdere malen gebruik gemaakt van jullie kennis en know how. Petje af voor de kunde en uitleg en begeleiding.

P70 Smanos; aftersales ...is kennelijk voor iedereen héél erg moeilijk

P70 camera gekocht, ( oké , niet het topgamma én aanbieding wegens einde reeks of zo ) met de bedoeling om surveillance te kunnen verzekeren. Prima toestel, snelle levering en beste bedoelingen van H&V , maar kansloos crappy app en dito ondersteuning ("andere app gebruiken meneer want die ondersteund wél camera's en die gebruiken wij altijd" ... maar wat blijkt? niet de P70! wat geef je dan voor advies? ) Uiteindelijk werkt alles nu door héél veel geduld van mijn kant en verschillende telefoontjes naar H&V, maar niet door de aftersales. Jammer gemiste kans

Prima ervaring

'savonds besteld, de dag daarop geleverd, goede snelle levering, alles goed verpakt

Prima monteur

Installatie ging niet van een leien dak omdat de recorder niet goed functioneerde, maar Danny, de monteur, heeft het toch goed opgelost

Service was prima. Product vond ik duur.

Zie hierboven

perfect

goede prijs kwaliteit verhouding en superrrrr snel levering. Top doorgaan zo

Goed advies, snelle levering!

Ook als u een product heeft aangeschaft kan u rekenen op goede hulp achteraf, als iets niet lukt met installeren.

Snelle verzending van product. Werkt perfect!

Snelle verzending van het product. Werkt perfect.

Snelle levering en zeer deskundige hulp bij installeren is een zeer goede service

Vakkundig personeel.

Het personeel neemt de tijd voor advies en ondersteuning. En het installeren is vakkundig gedaan en zeer goede uitleg tijdens de werkzaamheden

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goed overleg mogelijk met klantenservice. Hebben begrip voor de klant en z'n "onwetendheid". Aanrader !!

WYSIWYG

En dat in alle opzichten! Bestellen, vragen, service, verpakking, versturen, tracking,... Slechts 1 woord: perfect!

Heldere informatie, meedenkers én goede service

Nadat DHL mijn uitgebreide bestelling bedoeld voor een project in het buitenland is kwijtgeraakt, is er binnen een dag een nieuwe set spullen klaargezet om op de halen met medewerking van de HikVision importeur. Complimenten, maar wel met het advies om met een andere bezorgdienst te gaan werken.

Uitstekende service na verkoop

De camera was niet zo eenvoudig te installeren als ik dacht. Plug and play is het niet als je het voor de eerste keer installeert. Zonder de hulp van Ronald bij de technische dienst was het me niet gelukt . Ik miste een goede handleiding bij de camera en daarom ontstond en er heel wat misverstanden. Dankzij de sterke service achter dit bedrijf ben ik er nu van overtuigd dat ik ondanks soms ingewikkelde instellingen ik niet zou twijfelen er opnieuw mijn aankopen te doen omdat het kwaliteit levert . Dank voor de inzet en het geduld .

super snel en vriendelijk

Super vriendelijk en professioneel mijn bestelling is kwijtgeraakt door DHL en dat was met een telefoontje opgelost. .

goede service snelle levering

Prima service!

Ontzettend tevreden over de levering en service naverkoop. Wel liet ik me adviseren in mijn aankoop door een specialist in alarmen en camera’s hij zei me dat de harde schijf niet voldeed dat dit een cctv model moet zijn omdat deze constant werken 24/24 7/7 de Toshiba harde schijf voor pc werd me afgeraden. Deze heb ik zonder probleem terug mogen sturen. Ik had een probleem met de recorder en dit werd telefonisch verholpen ( door een simpele update via laptop en usb stick)

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom