Prettig bedrijf, kundig advies

We werden in alle rust geadviseerd over de verschillende mogelijkheden en producten en ontvingen direct in de zaak, afgepast op onze behoefte, een offerte. Prijstechnisch viel dat ook allerzins mee. We konden de bestelde spullen meteen meenemen. Prettig geregeld. Alleen jammer dat er geen Nederlandstalige handleiding bijzit.

Naar een fout van de fabrikant heeft AlarmsysteemExpert.nl mijn probleem uitstekend verholpen!

Doet wat het moet doen

Hier mijn beoordeling: *De lengte van het gong geluid na het indrukken mag wet wat langer. *Onze oude bel is niet compatible te krijgen met de powerkit. *Acheraf was de extra meegeleverde beltrafo niet nodig, omdat er bij de Smart Chime ( bij de concurrent besteld ) standaard al een Beltrafo meegeleverd.?! * nu bezig om de data-opslag zien aan te melden op mijn Hikvision recorder DS-7604NI.......? Mvrgr Evert Vermaat

Gewoon topservice!!

bijna 2 jaar geleden 4 ip camera's gekocht! Een ervan liet het plots afweten. Rma melding aangemaakt, de dag erna al telefoon gehad van Marco(topkerel). Paar tips gegeven om zelf proberen op te lossen. Camera toch moeten terug sturen. Paar dagen later een nieuwe in de brievenbus!!! Dat noemen wij hier in België topservice!!

Uitstekende service en uitleg

Ondanks dat wij er aan het einde van de dag binnenkwamen, werd er alle tijd voor ons genomen. We hebben goede uitleg over de diverse mogelijkheden gekregen en goed advies die ons naar de juiste aanschaf van een beveiligingssysteem. En ook belangrijk; alles was op voorraad!

Super bedrijf en producten

We zijn heel prettig geholpen door de verkoper. Hij nam alle tijd om ons goed te informeren.

Uitstekende service en uitleg.

Uitstekende ervaring. We waren naar de winkel in Gorinchem gegaan. Men nam alle tijd om de verschillen camerasystemen te bespreken. We kregen diverse tips. Er werd ons geadviseerd om 1 camera minder te plaatsen dan dat we van plan waren! De prijzen waren goed / scherp. Inmiddels aan 2 buren gerenommeerd.

Perfekte service en aftercare

Niets meer aan doen.

Goede uitleg en neemt de tijd

Prima geholpen.

Klantvriendelijke benadering, prima producten en prima service. Een showroom waar alle producten kunnen worden bekeken. Mensen weten waar ze het over hebben Bij de installatie heeft Ronald (helpdesk) snelle en prima service verleend bij het opnieuw instellen van wachtwoorden.

meedenkend

prettig geholpen en ze denken echt mee. geven ruim advies komen met alternatieven. ruim assortiment en veel op voorraad.

Goede service en telefonische ondersteuning

Gewoon goed

Snel, beste prijs en goed

Ajax systeem goede kwaliteit

Systeem is vrij eenvoudig te installeren zonder kabels en niet op basis van Wifi. Elementen snel aan het systeem te koppelen.

Easy website and fast delivery

looking for quality cameras, used Google and came to this site. Good experience and recommend this site

Vakkundig advies en snelle levering

Chatfunctie werkt top. Wordt snel gereageerd en duidelijke antwoorden en advies. Top!

Prima bedrijf

Als "leek" op camera en toegangs controle gebied weer binnengestapt bij alarmsysteem expert.nl. Gewoon in hun winkel in Gorinchem. Ik heb voorheen ook aankopen gedaan dus ik weet welke services zij bieden. En als ik informatie wil kan ik dat gewoon persoonlijk krijgen in hun winkel in Gorinchem. Nu wilde ik iets nog complexer voor mij maar ook hadden zij hiervoor een oplossing en dus een goed product. Conclusie; via internet zeer goed en makkelijk te bestellen maar voor mij veel persoonlijker en gemakkelijker mijn aankoop in de winkel gedaan.

Super geholpen

Perfect geholpen, wilde een Hikvison systeem. Er werd alle tijd genomen om uit te leggen welk systeem voor mijn situatie het beste zou zijn. Niets werd opgedrongen, maar ik ging wel met een mooi systeem de deur uit. Complimenten voor uw tijd en uitleg. Kreeg ook gelijk te horen dat na de installatie thuis, indien ik nog vragen had, hun kon bellen of een afspraak via de site kon maken voor eventuele uitleg en/of ondersteuning. Dat is pas service, zoals je graag wilt. Super !!

waanzinnig

De service is altijd top.

een zeer compleet aanbod

Deze webshop (alarmsysteemexpert) heeft een heel mooi en compleet aanbod. Ze zouden een 5 krijgen als ze een goede configuratiehulp zouden bieden. Ik heb bv een mooi alarm systeem van smanos gekocht, maar ik kwam er pas later achter dat ik nog wat onderdelen bij had moeten kopen.

Prima levering

Prima, correcte en snelle levering

camera via de site uitgezocht,vervolgens op gehaald in de showroom ,wat een prachtige mooie schone zaak,netjes geholpen ! Vervolgens zelf geinstaleerd even wat vraagjes op de app en netjes geantwoord.. Ik kom graag bij ze terug ..

Onbereikbaar voor communicatie

Ik heb was besteld en stond 2/3 dagen levertijd en vervolgens was er al 1,5 week voorbij gegaan geen reactie vanuit hun kant dat de bestelling was verlaat. Vervolgens probeer ik hun al dagen te bellen en via de whatsapp berichten te sturen maar geen reactie. Echt slecht kan niet eens mijn bestelling annuleren nu omdat ze nergens op reageren!

Absoluut top!

Erg goed geholpen door Mario! Daarna de installatie afgemaakt met Ronald via teamviewer. Ik zou iedereen adviseren hier te kopen!!!

Op een doordeweekse dag een snelle (volgende avond) levering, en duidelijke communicatie zowel qua bestelling als van de bezorgfirma. Bij mijn tweede bestelling op een vrijdag-namiddag ging het helaas een beetje mis. De bij het artikel getoonde “voor 23:59 besteld, morgenavond geleverd” levertijd kon niet gehaald, dit worden omdat men niet op zaterdag levert. Artikel is verder keurig op maandagavond geleverd maar ik had het in het weekend willen installeren. Verder alles prima in orde.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom