Winkel ewn support excellent

Werd in de winkel keurig geholpen. Nadat ik van de configuratie een rommeltje gemaakt had werd ik door de support afdeling uitgebreid geholpen. Kan H&V/Alarmsystemexpert aanbevelen

Zeer goede service!

Na goed advies te hebben gehad op de chat heb ik een keuze kunnen maken. Daarna werd alles snel afgehandeld en had ik binnen een paar dagen mijn bestelling in huis.

Prima geholpen door Mario

Goed advies gehad mbt welk type camera ik moest hebben. Snel geleverd.

niet tevreden

waar ik voor contact opgenomen heb, eerst was ik al in de winkel geweest, daar konden ze mij niet gelijk helpen, afspraak via internet met Ronald, die heeft het probleem niet kunnen verhelpen, kostte mij nog 20 euro voor wachtwoorden, nu is ook nog mijn gsm en tablet geblokkeerd om in het camera systeem te kunnen kijken. Dus ben ik nog verder van huis geraakt. Niet blij.

Prima.

goeie service.

Goede service voor een eerlijke prijs!

Super bedrijf!

Prima advies, weten waar ze over praten en ook nog een help-desk

Kwaliteit, snel aan huis geleverd in België

Kwaliteit, snel aan huis geleverd in België

Top geregeld

Ik ben erg tevreden over de hele dienstverlening. Zowel het aankoopadvies, levering en de telefonische helpdesk door Ronald waren dik in orde. Succes met jullie bedrijf!

Goede service! Twijfel niet... hier kun je met een gerust hart je spullen kopen!

Goed geholpen! Zowel telefonisch als via de mail wordt er meegedacht in oplossingen, en daar houd ik van. Mijn volgende aankoop zal ook hier zijn en ik beveel eenieder Alarmsysteemexpert aan.

Goed geholpen in de ruime keuze camera's

Erg tevreden over onze nieuwe camera ook nachts erg goed zicht .

Deskundig en duidelijk advies

Door de medewerker werd mij een persoonlijk en goed advies gegeven omtrent de mogelijk heden van beveiligingscamera’s

Goede & snelle service- levering

Na telefonisch contact , goede info gehad omtrent het product : Top !

Fantastisch geholpen en dezelfde dag in huis

Op zoek naar een goede beveiligingscamera. Daarbij een fantastisch en eerlijk advies gekregen aan de telefoon en nog dezelfde dag was de camera en de accessoires binnen.

Slecht

Heb mijn product nog steeds niet binnen, zal wel de schuld van DHL zijn, maar daar heb ik al zoveel slechte ervaringen mee gehad, snap niet dat jullie dat bedrijf de bezorging laten doen, neem gewoon ptt die zijn altijd op tijd

Snel en netjes

Snelle bezorging, de man aan de telefoon was erg behulpzaam en gaf me tips voor mijn aankoop.

Offerte op maat, klant- en servicegericht.

Zeer goed geregeld!

Ik heb een camera systeem gekocht en mijn vader een alarm systeem. Danny is het komen installeren en die jongen heeft dit al zeker vaker gedaan. Goed meedenken en oplossingen oplossen. Ik en mijn vader zijn zeer tevreden!

Super geholpen, goede prijs

Perfect ontvangen, goede en duidelijke uitleg. Flexibel in levering en gewoon aardige mensen bovendien

vlekkeloos

To the point, accuraat, klantgericht en vakbekwaam

Geen commentaar

betrouwbaar en snel

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord. Via een vriend hier een beltrafo gekocht voor m'n deurbel. 's Ochtends besteld en 's avonds werd deze al geleverd. Heel netjes allemaal. Kwaliteit product was ook prima.

Goed bedrijf

Betrouwbaar en professioneel

Goed!

Rene topper

oplossingsgericht

Gijs heeft alle vragen correct beantwoord en opgelost via Teamviewer.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom