Snelle service: na bestelling, dag later op de mat

Ze waren vriendelijk aan de telefoon. Na het opvragen van een offerte, kreeg ik deze binnen een dag. Na het plaatsen van de bestelling en directe betaling, had ik het onderdeel binnen een dag thuis bezorgd gekregen, kortom erg snel geregeld.

Goed Advies

Medewerkers hekelen met goed advies

Prima advies gekregen van Gijs bij het kiezen van de juiste camera voor mijn systeem

Uitstekende uitleg en advies

Ik heb hier zowel mijn Ajax alarm systeem als nu ook mijn nieuwe Hikvision IP camera systeem aangeschaft, en ben tijdens bezoek prima geadviseerd. Kan AlarmsysteemExpert echt aanbevelen.

Buitengewoon goed

Bij eventuele klachten is alles naar buitengewone tevredenheid opgelost (en meer!!!!)

Levering ging niet probleemloos...

Vorige week camera besteld die op voorraad was met 1-2 werkdagen levertijd. Na een week niets vernomen. Berichtje gestuurd en uitgelegd dat ik dit vreemd vond. Vervolgens wordt telefonisch contact met mij opgenomen en zou ik het pakketje al opgehaald hebben en daar ook voor getekend hebben. Ik had niet eens een mailtje gekregen dat het verstuurd was of dat het onderweg was... Uiteindelijk blijkt dat ze e.e.a. toch gewoon niet verstuurd hadden. Al met al komt e.e.a. zeer onprofessioneel over. Vorig jaar ook aankoop gedaan hier en toen wel goede ervaring gehad. Overal gaat dus wel eens iets mis...

Perfect Service!

Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Sehr netter und kompetenter Service. Extrem schnelle Reaktion auf Fragen und Anpassungen!

Snelle levering en goed functionerend product

Klein opmerking. Ik miste de Nederlands handleiding.

Geen negatieve ervaringen

perfect camera systeem

goede prijs kwaliteitsverhouding

Uitstekend, vanaf begin tot einde.

Ondertussen 2x een bestelling geplaatst bij H&V. Telkens de laagste prijs gekregen en zelfs de aftersales en ondersteuning is perfect. Camera’s niet geheel werkend gekregen op de binnenpost. Ronald heeft mij per telefoon en Teamviewer perfect ondersteund.

Uitstekend!

Goede service en uitleg van Mario.

service

zoals het moet zijn.

Snel en goed

Snelle levering en goede spullen en indien nodig goed advies .

SUPPPER

snel verzenden, mooie aanbieden en prijs aanraden

Snel,vriendelijk en goede service

Via online chat een klein probleempje ivm een NAS direct verholpen.

Profiladen

Alles Top! Schnell und unkompliziert! Nur weiter empfehlen!

Goed bereikbaar en vriendelijk

Geen opmerking

Schneller und Professionel

Schneller und professioneller Service. Man wird immer auf dem laufenden gehalten, über Stand der Bestellung.

AlarmsysteemExpert doet zijn naam eer aan.

Prima geholpen in de showroom waar je direct de producten kunt zien. Goede uitleg en je kunt direct met je aankoop naar huis om het te installeren. Met enige handigheid alles geïnstalleerd en in bedrijf kunnen stellen. Laatste instellingen op afstand goed laten zetten. Fijne ervaring.

Goed geholpen in de winkel, snelle levering.

Zeer goede service ook bij een probleem

Zeer prettig en snel geholpen, toen bleek dat na enkele dagen 1 van de 2 afstand bedieningen niet meer werkte. Contact gezocht en binnen enkele uren al een reactie met een formulier om het product te retourneren, product werd kostenloos vernieuwd voor een nieuw exemplaar. Zeer goede service!

Snelle en nette aflevering, toppy

zeer succesvol

Ik heb mijn bestellingen keurig en snel ontvangen na montage van alle onderdelen is Gijs gekomen en heeft alles in een oogwenk super geïnstalleerd. Ben zeer tevreden

Keurig geregeld

Goed geholpen , terug gebeld nadat ik een technische vraag had . Top

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom