Very fast delivery and everything 100% fine

Within under 24 hours from the Netherlands to Germany. That's faster than any national parcels actual here. Very nice, thanks!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

In de showroom zeer goed te woord gestaan, daardoor tot aankoop van een camerasysteem over gegaan.

Goed ingelicht, verkoper gaf duidelijk aan dat het duurste niet altijd het beste is, hij heeft echt op mijn persoon gezocht naar de beste oplossing. Zo is in de praktijk ook gebleken dat het systeem wat ik nu heb perfect is voor mijn beveiliging.

Kwalitatieve producten gecombineerd met een klantvriendelijke ondersteuning

Alarmsysteem en camerabewaking aangeschaft voor een goede prijs. Systemen werken al jaren zonder problemen en vriendelijke en uitgebreide support blijft beschikbaar. Het is duidelijk dat dit bedrijf voor een duurzame klantrelatie gaat en niet voor de eenmalige verkoop. Top no nonsense advies en als iets niet werkt zegt men het ook.

Ondanks het niet direct in het magazijn lag toch snel geleverd in 1 dag

Zelfs zonder eerst tot aanschaf over te gaan een gedegen advies gekregen.

Uitstekende advisering van mensen die weten waar ze over praten. Dozenschuivers zijn er al voldoende. Levering correct en aftersales is dik in orde.

Niet eerder meegemaakt dat ik dezelfde dag het product al in huis had via het internet. Grote klasse

Top kwaliteit

Ik ben heel tevreden met de camera’s

Na telefonisch contact en kort overleg bestelling geplaatst. Tevreden over de hulp.

Goed servers

Top kwaliteit en hele goeie service

Prima hulp via TeamViewer

Ondanks dat het meer dan een jaar is geleden dat ik spullen heb gekocht toch prima geholpen !

Gewenst product werd ondanks huidige situatie vlot bezorgd.

Dit was mijn eerste en daarbij aangename ervaring.

Snelle en vlotte klantenservice + goede service

Zeer snel en netjes geholpen bij aankoop

Prima webshop

Juiste kennis op een adres

In een wirwar van alles wat verkrijgbaar is werd een chatsessie, aangevuld met telefonisch onderhoud direct duidelijk wat de grote verschillen zijn en de beste oplossing voor ons.

Uit de kunst

Snelle bezorging, kwalitatief hoogwaardig materiaal goede aftersale

altijd correct en deskundig

Voor de derde keer dat ik hier zaken mee doe. Voor een project in Zuid Frankrijk heeft men mij remote in een complex systeem uitstekend geholpen

Erg goed

top

Top geholpen met installeren!

Bestelling zelfde avond geleverd. Ronald nog bedankt voor je hulp met installeren!

snelle levering en zeer goede service

snelle levering en zeer goede service

Goede services en telefonisch bereikbaar

Eerste keer dat ik bij jullie iets bestelde. Enig commentaar; jullie geven indruk /suggestie dat jullie de goedkoopste zijn (bij selecteren van product). Ik kwam site tegen die in mijn geval 9 euro goedkoper was. Ik vertrouwde op jullie indruk.

snel en goed verpakt, aanrader

"Grenzeloze" support en super advies voor aankoop

Voor de aanschaf van een video bewakingsset heb ik een erg uitgebreid advies gehad voor een kit die aan mijn technische voorwaarden moest voldoen. Door de vakkundigheid van de medewerker kreeg ik een alternatief aangeboden wat met dezelfde specs flink wat voordeliger uitpakte. Bij het zelf installeren had ik wat problemen om de netwerker recorder en iOS app goed te laten werken. Door de erg aangename support call met Ronald (die enorm deskundig is!) heeft hij dit probleem voor mij kunnen oplossen en in between ook nog eens erg goede tips & tricks gegeven. Dit is support met de extra mile! Een aanrader: 10 op 10!

Vakkundig bedrijf

goed advies vooraf gekregen en op de dag van implementatie ging alles naar wens.

Super snelle levering in crisistijd

Slechts 1 klein artikeltje besteld maar ook deze werd nog dezelfde dag geleverd. Top!

Snelle reactie, meedenken en levering

Mijn vraag werd snel opgepakt en naar tevredenheid beantwoord. Na bestelling snel geleveerd.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom