Goed vooral na overleg met medewerker

Na 3 bestellingen met het nodige advies erbij zijn Ajax en Hikvision geïnstalleerd. Zonder overleg was ik er niet uitgekomen. Een probleem was wel dat na opzoeken n klaarzetten in de winkelwagen het een dag erna niet terug te vinden was.

Slechte Levering!

Maandagmiddag besteld,vrijdag geleverd na diverse keren geappt te hebben ,wat op de site staat klopt dus niets van wat betrefd levering!

Steeds prima support !

Paar kleine onduidelijkheden bij deze cam, maar heel vlot weggewerkt door Ronald en Gijs. Thnx!

Matig, onder de maat advies van twee verschillende adviseurs.

Eerste camera in offerte wilde ik bestellen maar wordt niet meer geleverd. Camera wordt buiten in boom gemonteerd 1e bestelde camera voldoet niet aan IP67 klasse 2e bestelde camera voldoet bij lange na niet aan verwachtingen. Beide teruggestuurd. vgroet Ruud van Raaij

Ausgezeichnet!!

Mail Kontakt gehabt, Angebot eingeholt, anschließend angenommen und schwupp war das Paket schon bei mir Zuhause. Reibungslose Abwicklung wie es sein muss! Jeder Zeit wieder.

Goed bedrijf

Mooie prijs / kwaliteit en de mensen doen goed hun best.

Goede service.

Wordt er altijd super goed geholpen. Ze zullen je altijd helpen en ze bellen zelfs terug als je hulp nodig hebt als dat niet lukt via de chat . Zeker een aanrader

Vergelijkbaar artikel gekregen

Helaas was een vergelijkbaar product geleverd, ipv het bestelde product. Hier hebben ze direct op gereageerd en het juiste product toegezonden.

super service

Nette installatie en alles werkt super

Super tevreden

Zeer tevreden van jullie ! Echt een aanrader

Fantastische service

In de veronderstelling een IP camera met netwerkaansluiting besteld te hebben was dat niet het geval. Na wat zoekwerk de juiste gevonden, zelfde model alleen dan met de juiste specificaties. Op andere website’s werd deze goedkoper aangeboden. 50,- tot 65,- goedkoper! Zonder enige onderhandeling werd mij een voorstel gedaan dezelfde prijs te hanteren als de verkeerd bestelde camera. Daar was ik natuurlijk heel content mee. Goede service, snelle terugkoppeling, zeker de moeite waard om nog eens wat te bestellen.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Helaas was de doos wel erg slap en viel bijna uit elkaar. Maar dat doet zeker niet af aan de kwaliteit van de producten! Fijn om in 1 set een compleet camera-systeem te kunnen aanschaffen. Plug-and-play is het zeker. Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen.

Schnelle Lieferung, Super Ware

Schnelle Lieferung, Super Preis

Hikvision 8MP bullet ip camera

Camera werkt goed, en snel geleverd

Zie hier onder

Ik kan nog niet beoordelen daar ik de automaat nog moet installeren.

Binnen 24 uur geleverd

Prima en snel geleverd.

Telefonisch netjes geholpen

Tevreden

Eerst had ik een mini-camera gekocht, die zat verstopt in een schilderijtje. Voorwaar een mooie spy-cam oplossing. Echter het product was in een woord k*t, het werkte niet, de film was niet te bekijken als het bestand groter dan 2 Gb werd. En nog een paar gebreken.... Maar na goed overleg kreeg ik enige restitutie waarna ik een goed advies kreeg over een ander product. Dat lijkt al een stuk professioneler. Ben nog niet aan toe gekomen om het uit te proberen...u hoort nog!

Perfecte uitleg mogelijkheden en gericht advies

Uitstekend geholpen met de keuze voor een beveiligingssysteem. Passend bij de behoefte en rekening houdend met de financiële mogelijkheden. Top bedrijf!!

Voldaan gevoel gekregen bij juiste keus na zeer deskundig advies

Expert Gijs heeft mijn vragen en twijfels vertaalt naar een beveiligingscamera waar ik bijzonder blij van geworden ben. Serviceverlening met geduldige uitleg en uitvoering van kabel-aansluitmogelijkheden. Plug-in and Play gereed gemaakt. Top gedaan. Ik kom zeker terug voor meer artikelen.

Super kwaliteit

Zeer vriendelijke mensen En goede service

Ausgezeichnete Kommunikation, sehr gute Ware, jederzeit zu empfehlen

Ausgezeichnete Kommunikation, sehr gute Ware, jederzeit zu empfehlen!!!

Tot nu prima

Zijn naar de winkel gereden, persoonlijke inf. heeft toch mijn voorkeur. Zijn heel goed geholpen, we kregen veel informatie over verschillende systemen. Gekozen voor Ajax, ook daar veel uitleg over gehad. Je zou bijna vergeten te vragen wat je zelf nog wil weten. Vriendelijk en behulpzame man die ons heeft geholpen. En vraag, via de mail werd binnen 30 minuten beantwoord. Dus tot niet geen klagen.

Levert wat is bestel en keurig op tijd

Ik heb verder geen contact gehad met dit bedrijf. De, via de site bestelde camera en accessoires werden keurig en snel geleverd

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom