Prima bedrijf en website, snelle levering!!

Veel deskundigheid in huis.Vooral Danny heb ik goede ervaring mee.

Prima in orde

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle service. Had nog een technische vraag die adequaat werd behandeld.

Jammer dat ik 2x na moest bellen voor een goede verzending

De afhandeling van mijn bestelling liep niet zo vlot als ik verwacht had. Ik had na 2 dagen nog geen verzendbevestiging of track&trace. Daarna dreigde het ook nog mis te gaan met het verzendadres omdat het gewenste ophaalpunt niet goed verwerkt was. Gelukkig bemerkte ik dit zelf nog op tijd, zodat met behulp van de vriendelijke en behulpzame servicedesk e.e.a. nog op tijd rechtgetrokken kon worden. Het geleverde product voldoet aan alle verwachtingen.

Alles perfect

Slecht te bereiken via telefoon

Ik zit nog steeds te wachten op monteur Voor camera te stellen heb geen geluid en geen push melding en de camera moet gesteld worden reageerd erg op voor bij komende verkeer

apparaat besteld, betaling ging correct, levering goed. Ik heb hier opnieuw besteld omdat ik bij hun eerdere systemen had besteld van Ajax (alarmsystemen) die zo ongelofelijk makkelijk te installeren waren dat ik heb bijna niet geloofde. Het alarmsysteem werkt perfect. ik heb dus nog wat componenten bij besteld.

Snelle levering met goede na service

Nieuwe recorder en camera's gekocht van HIKVISION. Na leveren en aansluiten lieten de nieuwe camera's wel beeld zien maar de oude camera's niet. Met de na service en telefonische begeleiding hebben we het probleem gevonden en opgelost

Top. Snel geleverd. Bedankt voor de update.

Super support team

Ezviz video/deurbel aansluiten met electronische (erg oude) batterij deurbel. Op aanraden met ouderwets relais aangesloten en werkt perfect. Dank Ronald voor je advies. Klant erg blij

Werkt perfect!

👍🏻

Alles Prima opgelost

Camera’s opnieuw geconfigureerd , goed en vakkundig

Top geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding

Prettig bedrijf, duidelijk, aardige medewerkers die je vriendelijk te woord staan.

Zeer positief

Een verkoper heeft mij duidelijke product informatie gegeven en de werking van het systeem in de showroom gedemonstreerd. Ik ben zeer tevreden over het gekochte product.

Goed geholpen

Goed advies

goede omschrijving van de artikels op de website en degelijk materiaal

Goed ingedeelde website met alle nodige info over de beschikbare materialen. Zelfs de aangeboden OEM versie werkt keurig. -1 punt voor de misleiding op de banner van de website: voor 23u59 besteld 's anderdaags geleverd. Dit was niet op vrijdagavond als je onderaan scrolt kan je zien dat de bestelling moet voor 15u ingediend worden.

Schnelle Lieferung, Gute Beratung

Mir wurden alle meine Fragen im Vorfeld beantwortet. Man konnte mir sogar auf Deutsch weiterhelfen - ich fand den Service ganz hervorragend!

uitstekend

Last minute bestelling stond direct klaar om af gehaald te worden met uitstekende adviezen hoe het plaatsen en aansluiten werkte. Prima spullen, vriendelijke mensen met goed advies.

hulpzaam

geef super veel goede advies en hulpzaam. makkelijk contact opnemen

Mensen die weten waar zij over praten

Nieuwe cameraset gekocht. Perfect geholpen. Ook de aftersales is prima. Daar ik mijn recorder te hoog had ingesteld qua resolutie op de HDMI uitgang. Werd ik netjes teruggebeld op het door mij aangegeven tijdstip.

Goede website met deskundige ondersteuning

We hij hebben nu voor de tweede maal besteld gezien de uitbreiding hadden wij wat vragen en zijn we wederom deskundig en goed geholpen.

Super service

Altijd vriendelijk en super behulpzaam met alles, echt een aanrader 👍

Goede contacten

Alles is prima 👌

Ware einwandfrei

Ware ist einwandfrei angekommen, Verkäufer reagiert schnell, Sendungsverfolgung war leider nicht vollständig möglich

Goede terugkoppeling en hulp op afstand, top!

Ik werd altijd teruggebeld en op afstand ondersteund.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom