Top producten en goede service!

Goede service, telefonisch via de e-mail en in de showroom.

Niet alleen maar producten verkopen, maar ook fantastische ondersteuning bij installatie en geweldige after-sale service.

Super bedrijf.

Zijn iets duurder dan de dozenschuivers, maar dat prijsverschil weegt ruimschoots op tegen de service en ondersteuning die er geboden wordt. Zonder deze hulp weet ik niet of ik het Hikvision systeem zo werkende had gekregen, een dikke tien.

Zeer snelle levering

Na montage door de monteur werkte de buitensirene prima

Goede prijzen snelle levering

2 regenkappen gekocht voor mijn outdoor camera's goede degelijke kwaliteit

Ondanks de recorder elders is aangekocht goed geholpen met probleem. Zeer vakkundig, vriendelijk, alle tijd en niets is te veel. Goede locatie en parkeren voor de deur. Als ik een nieuwe recorder ga aanschaffen zal dit zeker bij H&V zijn.

Goed bedrijf en uitstekende service

In de winkel geweest voor het jablotron alarmsysteem. Goed geholpen en alle info gekregen om de juiste keuze te maken bij aanschaf. Prima prijzen en bij het installeren telefonische ondersteuning gehad waardoor het systeem goed draait nu.

Top firma

Na eerdere bestelling wederom voor deze winkel gekozen. Gewoon een vraag en altijd professioneel antwoord. Producten goede kwaliteit en degelijk. Voor de rest professioneel en snelle afhandeling verzending.

Uitstekende service en materialen

Vanwege de goede service, en dat vind je tegenwoordig bijna niet meer.

Perfect.

Geen vraag of probleem gaan ze uit de weg. Bij problemen zorgen ze voor oplossing.

perfect ga zo door

als ik weer iets wil kopen kijk ik eerst bij H&V

duidelijke en correcte omschrijving en snelle levering,goed verpakt

duidelijke en correcte omschrijving en snelle levering, goed verpakt

Uitstekend ! Snel geleverd

Bestelling snel binnen voldoet aan verwachting

Precies wat ik verwachtte

Snel geleverd!

Snel geleverd zoals beloofd. Netjes ingepakt. Zeker een aanrader!

Goede en snelle reactie

Voeding besteld, binnen 48 uur in huis.

Nog even kort afstemming gezocht middels whatsapp, vriendelijk te woord gestaan..

Super service en advies.

Super service en advies. Bij bezoek aan de zaak wordt geen moeite gespaard om alles tot in detail uit te leggen. Zéér deskundige mensen...

Correct snel, oplossing denkend. Ik ben zeer tevreden

Na enkele mails belde een medewerker me op, we pasten de bon aan, ik kreeg direct antwoorden op al mijn vragen (technisch en praktisch). Top!!

Snel besteld en snel geleverd.

Top firma en top materiaal

We hebben een goed advies gekregen in de winkel en nu een camera hangen met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed geholpen

Cameraset was in de aanbieding, maar de verkoper gaf aan dat camera's nu in de aanbieding waren en het voordeliger was om het los te kopen. Top!

Ruime aandacht voor de klant, gedegen uitleg en advies. Goede nazorg.

Ruime aandacht voor de klant, gedegen uitleg en advies. Goede nazorg. Vooralsnog alleen maar lof en complimenten!

toch nog tevreden

na wat strubbelingen alles toch nog goed opgelost. hulp van Ronald voor de camera te instaleren was supergoed

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom