Onduidelijk

Een simkaart besteld voor in een jabotron systeem. Kwam netjes aan, echter met een uitleg over een ajax-systeem oid. En verder geen begeleidende brief met nummerinformatie. Bij navraag kreeg ik wel een mailtje met het betreffende telefoonnummer. Maar dit bleek niet correct. Uiteindelijk bleek dat het jabotron systeem dit zelf had gevonden.

Zeer brutalen verkopers

Zeer slechte ervaring. Niet reageren op mails. Telefonisch moeilijk te bereiken. Via chat geprobeerd en reageren niet terug. Paar keer beschadigd producten toegestuurd gekregen. Laatste telefoon gesprek zeiden ze dat ik maar ergens anders moet bestellen. Alles wat ik opgestuurd heb gekregen heb ik blijkbaar alles terug gestuurd! Is door hun schuld beschadigd. En geven de klant de schuld.

Goede service - goed advies

Prima afhandeling van mijn order. Nodige advies bij het maken van de juiste keuzes.

goede service

Monteur was aardig en netjes en had verstand van zaken problemen waren snel p[gelost

Heel goed, geen opmerkingen.

Alles ging vlot en hulp was duidelijk en snel daar.

Professioneel bedrijf

Ik ben naar de showroom geweest en werd daar zeer netjes en correct geholpen. Je merkt meteen dat de medewerkers een hoop vakkennis hebben. Ook fijn om te horen dat je bij installatie problemen hulp op afstand van één van hun techneuten in kunt schakelen.

Goed advies, goede prijs/kwaliteit

Snel en prettig geholpen in de winkel, duidelijk advies en uitleg. Kompleet systeem tegen redelijke prijs.

Goede adviezen, pre- en aftersales

Compleet systeem gekocht, na advies in de showroom, direct meegenomen en na een afspraak "droog "geconfigureerd" klaar om in te bouwen.

Goed advies in de winkel.

Ondanks drukte voldoende tijd voor advies. Ik heb een prachtige camera gekocht. Vlotte levering Alles naar tevredenheid.

Prettig geholpen

Prettig geholpen voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Top support met hulp op afstand!

Na aanschaf zelf het gehele Hikvision systeem geïnstalleerd. Echter doordat het niet mijn werk is toch even advies en hulp gevraagd bij de final installatie en settings van de recorder. De afspraak maken via de website en de daadwerkelijke afspraak zijn allemaal heel makkelijk en zeer goed verlopen, de techneut is een echte specialist en fijn om mee te communiceren op afstand.

Goede service, vriendelijke bediening, telefonisch erg slecht bereikbaar.

Dit is niet de eerste keer dat ik hier heb besteld. Al meerdere keren hier spullen besteld, voor mij zelf en voor andere waar ik installeer. Aanrader.

Super geregeld

Super geregeld allemaal

buitengewoon

Eenmaal aan de beurt werd er een goed advies gegeven , en uitgebreid in gegaan op onze vragen . EINDELIJK iemand die weet waar hij over praat, en op alle vragen een antwoord weet Tevens alles op voorraad tegen scherpe prijzen . ps.we werden geholpen door mario, een topkerel !! één minpuntje; te weinig stoelen

Alles in orde zoals afgesproken.

Ik heb alles aangekregen en ben zeer tevreden. Enkel de levertermijn was langer dan voorzien(tussen kerst en nieuwjaar). Ook is het echt plug en play.

Nemen de tijd ondanks drukte in winkel

Vanwege de kerstvakantie was het druk in de winkel . Eenmaal aan de beurt werd er een goed advies gegeven , en uitgebreid in gegaan op onze vragen . Kortom het wachten waard . Tevens alles op voorraad tegen scherpe prijzen . Wij zijn tevreden .

Degelijke steun voor camera

Zeer snelle levering en hoogwaardig product

Hikvision camera

Ik had problemen om mijn camera's te benaderen online een afspraak gemaakt op de afgesproken tijd werden we opgebeld en door de medewerker perfect geholpen dingen werden goed uitgelegd en binnen een korte tijd werkte alles perfect

Gewoon goed

Snel, correct en degelijk verpakt. Alles gewoon goed.

Recent klant geworden

Recent klant geworden, vriendelijk en professioneel geholpen.

Perfecte uitleg in winkel en perfecte support TOP !

Zeer waardevolle en goede uitleg/verglijk Alles op voorraad en direct meegenomen Vandaag even contact met support gehad vanwege enkele instellingen Heb onmiddellijk de juiste uitleg gekregen en probleem was hierna opgelost

Super bedrijf, snel geleverd en ze denken mee.

Meedenken staat in hun lijstje. Als je een onderdeel besteld waar iets bij moet dan melden ze dat even. Super tevreden. Goed service en nette afhandeling van problemen.

goed service

eerst telefonisch navraag op onderdeel, dat was al een prettig (voor mij) eerste contact. Nadat ik besteld had bleek eea net niet meer voorradig en kreeg direct bericht en snelle nalevering. Prettige afhandeling !

Goed en betrouwbaar!

Super betrouwbaar bedrijf en ook goede, meedenkende, medewerkers!! Bestel hier al mijn intercom systemen van oa. Dahua en ook wat losse camera's en onderdelen. Kan ze echt bij iedereen aanraden.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom