Zeer tevreden - uitgebreide en professionele voorlichting

Al diverse camera systemen bij dit bedrijf gekocht. Men neemt uitgebreid de tijd voor je. Denken goed mee zodat uiteindelijk het juiste camera systeem wordt gekozen. Ook de service op afstand is zeker naar wens. Je geeft ze toestemming via Teamviewer om toegang te krijgen tot je laptop om instellingen - aanpassingen etc. te doen, waarna je camera systeem zoals gewenst functioneert. Wanneer ik in de toekomst uitbreiding nodig heb ga ik absoluut weer naar dit bedrijf.

Het lijkt op de site allemaal mooier dan het werkelijk is.

Een mooie videodeurbel van Hikvision gekocht met de verwachting dat deze eenvoudig aan te sluiten is op het bestaande PoE gebeuren van ons camerasysteem. Helaas bleek dit toch niet zo eenvoudig. In eerste instantie bleek het met Apple Mac niet mogelijk om de deurbel te installeren/configureren dus heb ik een Windows computer erbij moeten halen om de software te kunnen draaien. Helaas bleek ook dat niet voldoende. Ik probeerde eerst via de chatfunctie contact te krijgen met de service afdeling maar de berichten konden steeds niet worden verstuurd. Daarna maar gebeld en een aardige mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat ik via een andere site een afspraak kon maken maar helaas lukte dat ook niet. Heb meerde pogingen gedaan om een afspraak te plannen op de site die ik door de mevrouw aan de telefoon heb doorgekregen maar helaas kon het op een of andere manier niet worden bevestigd. Het knopje Onderaan de pagina waar ik de afspraak gepland had bleef hangen. Toch maar gehoopt dat ik vandaag op de geplande afspraak terug gebeld zou worden maar helaas gebeurde het toch echt niet. Nu heb ik onze eigen beveiligingstechnicus maar benaderd om het probleem te verhelpen maar dat gaat helaas nog meer geld kosten. Ook kwam ik er achter dat ik ongeveer €50,- teveel betaald heb voor de videodeurbel. het heeft mij nu al twee dagen gekost om de videodeurbel aan de praat te krijgen en nog steeds geen gewenst en verwacht resultaat.

Perfecte levering en after sales service

Duidelijke offerte, bij telefonisch overleg hierover, heldere en goede voorlichting. Na plaatsen van de order snel, correct en compleet geleverd. Meegeleverde installatie CD is niet duidelijk en blijkbaar overbodig. Snelle zelf-installatie is (bijna) niet mogelijk, echter telefonische ondersteuning bij de installatie is perfect en tot in kleinste details uitgewerkt. Compliment hiervoor ! Goede en betrouwbare leverancier van kwalitatief goede materialen.

Zeer nette firma

Apperatuur bleek niet op voorraad te zijn, even een telefoontje gepleegd en werd zeer netjes te woord gestaan en excuses aangeboden. Verder hebben ze meteen alles in werking gezet om alles zsm te leveren. zeer betrouwbaar en zeer nette service

Goede zaak

Grote voorraad, snelle en correcte levering

Naar aanleiding van goed advies de bestelling gedaan. Snelle goede levering.

Goed en snel advies gekregen. Op basis daarvan bestelling en uiteindelijk snel geleverd. Prima service.

Mooie aanbieding gekregen en erg snelle levering

Mijn bestelling was bij een concurrent goedkoper dus een offerte-aanvraag gedaan, kreeg dezelfde aanbieding en dus mee akkoord gegaan. Dezelfde dag besteld en werd meteen verstuurd, de volgende dag in huis met een kleine attentie erbij, helemaal top! Volgende dag aangesloten en alles werkt zoals het hoort. Uiterst vlotte service en levering. We zijn zeer tevreden en de volgende aankoop doen we ook weer bij dit bedrijf. Zeker een aanrader.

Goed bedrijf, snel en correct

Duidelijke omschrijving van de artikelen, snelle en correcte levering

Verbaasd over de snelle levering

Een bestelling gedaan van enkele producten uit de webshop. Kon diezelfde dag nog geleverd worden. Nou eens kijken of ze dit waar konden maken. En zoals de app van de vervoerder precies aangaf werden de producten afgeleverd aan huis.

Prima geholpen van offerte tot installatie

Er wordt goed meegedacht bij zowel de aanschaf als de installatie. Alles is keurig uitgelegd en werkt prima. Goede service.

snel en goed geholpen

We wilde ons oude alarm vervangen door een nieuwere versie. Mijn wens om in 1 systeem ook de camera's te integreren was volgens veel andere aanbieders lastig, zo niet onmogelijk. Na telefonisch contact te hebben gehad heb ik mijn woning op schaal getekend. Deze tekening mee naar de showroom en de dingen die ik graag wilde er op ingetekend met Rene. Van de verschillende merken een duidelijke demo gekregen en we waren er al snel aan uit. Al met al super geholpen en een handig nieuw systeem wat precies doet wat wij willen

Super bedrijf / webshop!

Super eerlijk en net bedrijf, een hikvision recorder gekocht, elders was deze goedkoper, (met site en prijs aangetoont) en dat hebben ze bij mij gelijk aangepast. Een dikke 10 betreft afspraken waarmaken die op de website worden toegepast.

Jong dynamisch bedrijf, klantgericht en met kennis van zaken

Jong dynamisch bedrijf, klantgericht en met kennis van zaken

zoals het hoort

duidelijk en no nonsens op tijd geleverd zoals verwacht prima bedrijf

hele prettige uitleg en goede koffie. Duidelijke uitleg super camera gelijk meegenomen en werkt goed.

Volgende dag geleverd. Product was precies zoals ik had verwacht.

Geven goede adviezen

Goed advies gekregen voor uitbreiding van mijn bestaande camera beveiliging. extra camera besteld.

Goede voorlichting

Door goede voorlichting, was keuze makkelijk te maken.

Altijd snelle en correcte service

NVR na 10jaar de geest gegeven, op zaterdag een offerte aangevraagd en dinsadg reeds geleverd

Goede service, en gemotiveerd personeel

Kan er kort over zijn. Je word hier gewoon goed geholpen. Ga zo door.

Uitstekend geholpen, mooi assortiment

In mijn zoektocht naar een geschikt alarmsysteem kwam ik eigenlijk per toeval bij de H&V showroom terecht. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd alle tijd voor me genomen om alle opties te bespreken. Uiteindelijk ben ik de zelfde dag nog met een voor mij geschikt systeem de winkel uit gelopen. De installatie was zo geregeld. Ik ben zeer tevreden!

Zeer kundig advies en een hele goede service

Dit is de enige echte, meedenken en goede oplossingen aandragen.

Snelle en correcte bezorging

Snelle en correcte bezorging en voor scherpe prijzen.

Zeer gemotiveerde medewerkers met kennis goede produkten

Al vaker wat besteld en deze komt na wat ze beloven zeer goede kennis van zaken. Als je er op de een of andere manier niet uitkomt krijg je meteen iemand aan de telefoon die je verder helpt.

Prima en goede service!

Al jaren vaste klant altijd prima geholpen en goede service!

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom